Nissan Note private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Nissan Note private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Nissan Note Private Leasen

Ben jij op zoek naar een private lease Nissan Note? Dan zit je hier op de juiste pagina om alles over de kosten, mogelijkheden en voordelen te weten te komen. Het leasen van een Nissan Note brengt een aantal voordelen met zich mee. 

Het voornaamste voordeel is dat je maandelijks een betaling doet en dus niet hoeft te sparen voor jouw nieuwe auto. Bij dit maandelijkse bedrag zitten de onderhoudskosten, verzekering en de wegenbelasting inbegrepen. Lees snel verder om meer voordelen en info te bekijken!

Voordelen Nissan Note leasen

Hierdoor kom je niet voor extra onverwachte kosten te staan als je voor onderhoud naar de garage moet of als je met pech langs de weg staat. Op het moment dat je met pech langs de weg staat heb je recht op pechhulp onderweg zodat je altijd geholpen wordt.

Mocht je de auto naar de garage moeten brengen voor onderhoud dan heb je vrijwel altijd recht op vervangend vervoer. Hierdoor zit je nooit langer als een dag zonder vervoer. Tot slot kun je een nieuw model Note rijden zodat je altijd met een veilig gevoel de weg op kunt zonder bang te hoeven zijn dat er zomaar iets kapot gaat. Eerst meer lezen over het private leasen van een Nissan? Bekijk dan nu de link.

Leasebedrag berekenen

Het maandelijkse leasebedrag wordt samengesteld aan de hand van een aantal factoren die hier een grote rol in spelen. Hierbij moet je onder andere denken aan de aantal opties die graag wilt hebben. Zoals een automatische of handgeschakelde versnellingsbak.

Natuurlijk is het goedkoper als je kiest voor een handgeschakelde maar als je vaak lang onderweg bent is het heel comfortabel als je een automatische versnellingsbak hebt. Een andere factor die een grote rol speelt is de aantal kilometers die je per jaar wilt rijden.

Als laatste, natuurlijk niet geheel onbelangrijk, de duur van het leasecontract. Hoe langer je de auto wilt leasen, hoe minder je iedere maand hoeft te betalen. Snel en direct het leasebedrag berekenen? Bekijk dan nu de vergelijker

Meest gestelde vragen over Nissan Note Private Lease

Welke Note uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De private lease Nissan Note wordt geleverd in verschillende uitvoeringen. Hierbij kun je kiezen tussen een handgeschakelde of een automaat. De automaat is helaas niet nieuw leverbaar waardoor je deze alleen tweedehands kunt leasen. Een voordeel van tweedehands leasen is dat je aan het einde van het leasecontract eigenaar bent van de auto.

Een handgeschakelde Nissan Note is natuurlijk ook prima en deze is nieuw wel verkrijgbaar, deze handgeschakelde uitvoering is ideaal voor degenen die kleine afstanden afleggen. De Nissan Note private lease wordt standaard geleverd met een 1.2 liter motor waardoor je erg zuinig kunt rijden.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Hier nog even alle voordelen onder elkaar op een rijtje om duidelijker te maken wat het private leasen van een Nissan Note zo voordelig maakt: 

 • Je hoeft geen investering te doen of lang te sparen voor een nieuwe auto
 • Altijd vervangend vervoer binnen 24 uur
 • Je bent standaard verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Iedereen met een geldig rijbewijs mag met toestemming in de auto rijden
 • Bij onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dichtstbijzijnde Nissan dealer
 • Je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten
 • Betaal een vast bedrag per maand, inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering

Natuurlijk zit er verschil in voordelen per leasemaatschappij, bekijk daarom altijd goed de leasevoorwaarden.

Zijn er speciale deals & aanbiedingen beschikbaar?

Ben je op zoek naar een Nissan Note private lease deal? Geen probleem, gebruik onze handige vergelijker. Hierin kun je middels de filters invullen waaraan jouw nieuwe Note aan moet voldoen.

Ook kun je met deze vergelijker verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Hierdoor zie je in een oogopslag of de deal wel echt iets voor jou is.

Wat zijn de zekerheden met een Nissan Car lease?

Door te kiezen voor een Nissan Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Zorg ervoor dat je altijd gebruikt maakt van leasemaatschappijen die gebruik maken van dit keurmerk, zo ben je verzekerd van goede voorwaarden. 

Specificaties Nissan Note

Bekijk alle private lease merken in Nederland