Nissan qashqai private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Nissan Qashqai private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Nissan Qashqai Private Leasen

Op deze pagina vind je alles over de Nissan Qashqai private lease mogelijkheden, voordelen en kosten. Het voornaamste voordeel van een Nissan Qashqai privé leasen is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Lees snel verder als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden en kosten!

Voordelen Nissan Qashqai leasen

Je betaalt namelijk in maandelijkse termijnen waardoor je een nieuwe Nissan kunt rijden zonder dat je ervoor hoeft te sparen. Dit maandelijkse bedrag is inclusief wegenbelasting, onderhoud en de autoverzekering.

Nog een voordeel van het leasen van een Nissan Qashqai is dat je altijd het nieuwste model kunt kiezen waardoor je met een veilig gevoel de weg op kunt. Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan? Dan kun je altijd contact opnemen met de leasemaatschappij waardoor vervangend vervoer geregeld wordt. Snel meer informatie over Nissan private lease? Bekijk dan de link.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

Het maandelijks te betalen leasebedrag wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt er gekeken naar de aantal kilometers die je per jaar wilt rijden. Natuurlijk is het zo dat als je meer rijd dat de maandelijkse kosten hierdoor hoger komen te liggen. 

Een andere belangrijke factor is de aantal opties die je graag wilt hebben op je nieuwe Nissan Qashqai. Hierbij moet je denken aan navigatie, de motorinhoud of het interieur. Tot slot heb je nog de duur van het leasecontract, niet onbelangrijk voor je nieuwe private lease auto.

Deze factor is erg belangrijk bij het berekenen van de maandelijkse kosten. Hoe langer de duur van het leasecontract, hoe minder je iedere maand hoeft te betalen. Direct weten wat het leasebedrag is voor de Nissan Qashqai? Bekijk dan nu direct de vergelijker

Meest gestelde vragen over Nissan Qashqai Private Lease

Welke Qashqai uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Bij het leasen van een Nissan Qashqai kun je kiezen tussen 4 verschillende uitvoeringen. De Nissan Qashqai standaard, mid, high en executive limited edition. Deze 4 modellen hebben dezelfde motorinhoud, alleen zit er een klein verschil in de zuinigheid.

De Nissan Qashqai standaard en mid zijn iets zuiniger als de high en executive uitvoeringen. De voornaamste verschillen zitten in het interieur en het exterieur van de auto.

Alle 4 deze modellen zijn uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak waardoor het rijden van lange afstanden minder comfortabel is. Het is helaas ook niet mogelijk om te kiezen voor een automatische versnellingsbak.

De vier modellen die worden aangeboden door Nissan zijn alle 4 uitgerust met een benzine motor dus als je op zoek bent naar een diesel variant zul je moeten kijken naar een tweedehands uitvoering.

Nissan Qashqai private lease deals beschikbaar?

Ben je toevallig op zoek naar een Nissan Qashqai private lease aanbieding? Bekijk de vergelijker waarin je al jouw wensen kunt invullen middels de filters. Zo kun je in een oogopslag zien wat er op dit moment aangeboden wordt.

Houd er natuurlijk wel rekening mee dat je goed kijkt naar het aanbod en of de voorwaarden wel reëel zijn. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen en kosten te staan en vind je de beste Nissan Qashqai private lease actie!

Meer informatie? Neem eens een kijkje op de homepage voor handige info en een totaaloverzicht van alle deals op de markt.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Het leasen van een Nissan Qashqai brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Hieronder hebben we deze voordelen overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Je rijdt een gloednieuwe auto zonder een groot bedrag te hoeven investeren
 • Stel jouw Nissan Qashqai precies samen naar eigen wens
 • Iedereen met een geldig rijbewijs mag in de auto rijden
 • Je hebt altijd recht op vervangend vervoer als je pech hebt of als de auto voor onderhoud naar de garage moet
 • Geen onverwachte extra kosten bij onderhoud
 • Je hebt altijd recht op pechhulp als je met pech langs de weg staat
 • Voor onderhoud en reparaties kun je terecht bij de dichtstbijzijnde Nissan dealer

Lees altijd goed de leasevoorwaarden door om erachter te komen wat de voordelen zijn per aanbieder, hier zit verschil in namelijk.

Wat zijn de zekerheden met een Nissan Car lease?

Door te kiezen voor een Nissan Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Zorg ervoor dat je altijd een leasemaatschappij kiest die in het bezit is van het keurmerk private lease. Zo ben je zeker van de zaak en profiteer je altijd van goede voorwaarden.

Specificaties Nissan Qashqai

Bekijk alle private lease merken in Nederland