Nissan X-Trail private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Nissan X-Trail private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Nissan X-Trail Private Leasen

Ben je op zoek naar een Nissan X-Trail private lease? Dan ben je hier op het juiste adres voor meer informatie en gedegen prijs vergelijking. Een private lease Nissan X-Trail heeft een aantal voordelen die wellicht erg interessant kunnen zijn.

 Voordelen X-trail leasen

Het grootste voordeel is dat je geen grote investering hoeft te doen of lang moet sparen voor een nieuwe auto. Je stelt eenvoudig jouw Nissan samen met alle opties die aan jouw wensen voldoen. Omdat je dus geen investering hoeft te doen betaal je iedere maand een vast bedrag, hierbij zitten standaard de onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting inbegrepen.

Het enige wat jij nog moet betalen is de benzine. Nog een voordeel van het leasen van een Nissan X-trail is dat je een nieuwe auto rijdt waardoor je met een veilig gevoel de weg op kunt. Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer binnen 24 uur. Een auto leasen brengt nog meer voordelen met zich mee.

 Uw eigen wensen bepalen het lease bedrag

Het maandelijkse bedrag dat je dient te betalen wordt samengesteld aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij als eerst aan de aantal kilometers die je elk jaar denkt te gaan rijden. Je kunt kiezen tussen 10.000, 15.000, 20.000 of 30.000 kilometer.

Voor de bestuurders die alleen kleine afstanden rijden is 10.000 kilometer per jaar meer dan genoeg. Rijd je daarentegen vaker grote afstanden? Dan is het beter om te kiezen voor 20.000 of 30.000 kilometer per jaar.

Natuurlijk heeft dit een grote invloed op het maandelijkse leasebedrag dat je moet betalen. De duur van jouw leasecontract is ook erg belangrijk. Hoe langer jouw contract loopt met de leasemaatschappij, des te minder je iedere maand betaald.

Tot slot wordt er gekeken naar de aantal opties die je hebt geselecteerd. Vooral de keuzes voor een krachtigere motor, versnellingsbak en extra opties aan het interieur zullen zorgen voor een hoger kostende Nissan private lease.

Meest gestelde vragen over Nissan X-Trail Private Lease

Wat zijn de voordelen van de Nissan X trail?

Natuurlijk brengt het leasen van een Nissan X trail veel voordelen met zich mee. Hieronder hebben we alle voordelen overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je in een oogopslag kunt zien wat alle voordelen precies zijn:

 • Je hebt altijd recht op vervangend vervoer binnen 24 uur
 • Je hoeft geen grote investering te doen of lang te sparen
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag in de auto rijden met toestemming
 • Bij de verzekering zit standaard pechhulp onderweg inbegrepen
 • Je krijgt geen onverwachte kosten als je de afspraken netjes nakomt
 • In heel Europa ben je verzekerd
 • Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dichtstbijzijnde Nissan dealer
 • Je betaald een vast bedrag per maand, inclusief reparatie- en onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting

Bekijk snel je eigen mogelijkheden in de vergelijker. Voel je vrij om alle filters uit te proberen om vervolgens te kijken welke prijzen er worden voorgesteld. Benieuwd naar de private lease ervaringen? Neem snel een kijkje door het klikken op de link.

Private lease Nissan X trail: 3 modellen

Bij een Nissan X trail private lease kun je kiezen uit 3 verschillende modellen: de X trail mid, high en executive. Het grootste verschil van deze modellen zit hem in het interieur en het exterieur.

De motorinhoud van deze 3 modellen is exact hetzelfde waardoor alle 3 de modellen erg zuinig rijden. De Nissan X trail mid is een standaard uitvoering en niet volledig uitgerust met alle functionaliteiten.

De Nissan X trail high en executive zijn de wat luxere uitvoeringen en dat vind je ook terug in het uiterlijk en het interieur van de auto. Deze 2 uitvoeringen zijn net iets sportiever uitgerust waardoor je voor een goede prijs in een luxe auto rijdt. 

Nissan X trail private lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar een Nissan X trail private lease deal? Dan ben je hier op de juiste pagina om alles te weten te komen over de private lease deals.

Je vindt hier namelijk een vergelijker waarin je al jouw wensen kunt invullen waar jouw Nissan X trail aan moet voldoen.

Vervolgens worden alle Nissan X trail modellen gefilterd zodat je eenvoudig kunt zien welke auto’s aan jouw eisen voldoen en welke leasemaatschappij de auto aanbied.

Let er altijd goed op dat een leasemaatschappij in de buurt zit zodat je makkelijk kunt communiceren met elkaar als je een vraag hebt. En ook niet geheel onbelangrijk, zorg ervoor dat je de voorwaarden goed doorleest om onverwachte kosten of verassingen te voorkomen. 

Wat zijn de zekerheden met een Nissan Car lease?

Door te kiezen voor een Nissan Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Je hoeft je bij je zoektocht naar de beste deal dan ook geen enkele zorgen te maken!

Specificaties Nissan X-Trail

Bekijk alle private lease merken in Nederland