Opel Private Lease vergelijken

Ben je aan het zoeken naar Opel private lease aanbiedingen? Bekijk alle private lease deals van Nederland op leaseauto.net en kies de beste deal in 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

opel karl private lease

Opel Karl

1.0 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Opel Karl? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel corsa private lease

Opel Corsa

1.2 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Opel Corsa? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel crossland x private lease

Opel Crossland X

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV /Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Opel Crossland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel grandland x private lease

Opel Grandland X

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Opel Grandland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Veilig en verantwoord een Opel privé leasen

Wil je graag een nieuw Opel model private leasen? Dan ben je hier aan het goede adres. Echter moet je op een aantal zaken letten als je op zoek gaat naar een nieuw model. Een voorbeeld hiervan is het Keurmerk Private Lease waarmee je altijd verzekerd bent van goede en eerlijke leasevoorwaarden. Fijn is dat deze voorwaarden samen zijn opgesteld met de Consumentenbond.

Naast dit is het verstandig om alle verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Een goed voorbeeld hiervan is het feit dat je niet per se het beste uit bent wanneer je kiest voor een Opel dealer. Het is namelijk mogelijk om een leasemaatschappij te kiezen die gespecialiseerd is in het verkopen van private lease Opel modellen.

Direct alle aanbiedingen en acties bekijken

Wil je nou direct alle private lease Opel aanbiedingen en acties bekijken? Dan is dit eenvoudig. We hebben namelijk het grootste overzicht aan modellen verzameld zodat het eenvoudig is om alle aanbiedingen en acties te vinden. Deze kun je bekijken door naar de vergelijker te gaan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst wat meer informatie te lezen voordat je daadwerkelijk definitief een leasecontract aangaat.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand in de private lease vergelijker
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Private lease Opel

Op deze pagina gaan wij jou alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Opel. Met Opel private lease is het mogelijk om als particulier in een nieuwe Opel te rijden voor een vast bedrag per maand.

Daarnaast stel je een gloednieuwe Opel volledig samen naar eigen wens en bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract.

Het maandelijkse leasebedrag is bovendien altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en hoef jij alleen nog maar te tanken.

Waarom een Opel privé leasen?

Het maandelijkse leasebedrag wordt altijd berekend op basis van verschillende factoren. Hierbij heeft de catalogusprijs van het model dat je kiest de meeste invloed. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur en eventuele opties/accessoires.

Deze laatste factor heeft invloed op de catalogusprijs, waardoor deze indirect ook invloed heeft op het maandelijkse leasebedrag. Zoals je kunt lezen heb je zelf de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat je zelf het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract en de opties/accessoires op het model kunt bepalen.

Voordelen

Geen onverwachte kosten
Brede keus uit aanbod
Geniet van aanbiedingen en acties
 Snel en online geregeld

Is Opel het merk voor jou?

De nieuwe Opel modellen zijn voortaan uitgerust met geweldige opties en accessoires, ook over het design valt zeker niet te klagen. Stijlvol, sportief en klassiek tegelijk. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om een Opel te private leasen.

Het is slim om voor jezelf te bepalen waar jouw nieuwe auto aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld het nieuwste model of een occasion of toch een met meer accessoires dan de ander. Vervolgens kun je in onze vergelijker direct de beste deal vinden.

Begin nu direct met het vergelijken van het aanbod

Wil je dus direct bekijken of er op dit moment aanbiedingen zijn? Dan kun je direct gebruik maken in de vergelijker. Je krijgt namelijk een actueel aanbod voor je neus, ook kun je zien bij welke leasemaatschappijen je terecht kunt.

Toch wat meer informatie lezen?

Eerst wat meer informatie inzien voordat je begint met het vergelijken van alle beschikbare modellen binnen jouw budget? Hieronder hebben we een aantal pagina’s voor je op een rijtje gezet met handige informatie.

 

Meest gestelde vragen over Opel private lease

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Kies je voor het private leasen van een geweldige Opel? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende modellen.

Daarnaast zijn al deze modellen ook nog eens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij je kunt kiezen uit diverse uitrustingspakketten en motoren.

Zo stel je een gloednieuw model volledig samen naar eigen behoefte. Hieronder kun je precies zien welke modellen er beschikbaar zijn:

 • De Opel Corsa (Hatchback)
 • De Opel Corsa-e (Hatchback)
 • De Opel Crossland X (SUV)
 • De Opel Astra (Hatchback)
 • De Opel Astra Sportstourer (Stationwagon)
 • De Opel Grandland X (SUV)
 • De Opel Grandland X Hybrid (SUV)
 • De Opel Grandland X Hybrid4 (SUV)
 • De Opel Ampera-e (Hatchback)
 • De Opel Insignia Grand Sport (Sedan)
 • De Opel Insignia Sportstourer (Stationwagon)

Zoals je kunt zien is er een ruime keuze wanneer je kijkt naar de verschillende modellen. Bovendien is het bij ieder model mogelijk om deze aan te passen met verschillende kleuren, bekleding en opties.

Wat zijn de voorwaarden?

Door de Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ zijn er een aantal algemene voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn ter bescherming van beiden partijen en zijn opgesteld om onenigheid te voorkomen.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de belangrijkste Opel private lease voorwaarden hieronder op een rijtje gezet.

 • Het is toegestaan om accessoires tijdens de leaseperiode toe te voegen, mits deze kunnen worden verwijderd zonder schade aan te brengen
 • Zodra je het leasecontract hebt afgesloten heb je 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Wordt het leasebedrag tijdens de bedenktijd verhoogd? Dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte stellen
 • Het is mogelijk om het leasecontract na het eerste jaar vroegtijdig te beëindigen, de kosten bedragen dan 40% van het openstaande leasebedrag
 • Raak je werkloos tijdens de leaseperiode? Dan is het mogelijk om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland
 • Personen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mogen in jouw auto rijden
 • Rijdt je meer kilometers dan is afgesproken? Dan betaal je een meer-kilometerprijs voor elke extra gereden kilometer
 • Wanneer je minder kilometers rijdt dan is afgesproken, dan ontvang je een vergoeding voor iedere kilometer die je niet hebt gereden

Dit zijn een aantal belangrijke Opel private lease voorwaarden waar zowel de consument als de aanbieder aan moet voldoen.

Opel private lease acties, hoe vind ik deze?

Wil jij weten of ergens Opel private lease acties worden aangeboden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Vul een aantal eventuele wensen in om erachter te komen welk model het beste bij jou past.

Vervolgens is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende filters, waaronder ‘goedkoopste eerst’. Zo kom je namelijk te weten welke aanbieder van het desbetreffende model de goedkoopste is en of er ergens Opel private lease acties zijn.

Bovendien is het slim om niet gelijk voor de goedkoopste aanbieder te kiezen, maar om eerst de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Hiermee voorkom je dat je vastzit aan een leasecontract waarbij de voorwaarden niet voldoen aan jouw eisen. Neem dus altijd de tijd en vergelijk verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar, voordat je een definitieve keuze gaat maken.

Wat zijn de Opel private lease inruilvoorwaarden?

Als je graag een nieuwe Opel wilt aanschaffen en je nog in het bezit van een oude auto, dan is het mogelijk om deze in te ruilen bij de Opel dealer.

Hierbij heb je dan de keuze om het inruil bedrag te verrekenen in het maandelijkse leasebedrag of om het geld direct te laten storten op je rekening.

Kies je ervoor om de inruilwaarde van je oude auto te laten verreken in het leasebedrag? Dan betaal je iedere maand minder voor jouw private lease Opel model en ben je nog voordeliger uit.

Daarnaast is het dus ook mogelijk om het geld op je rekening te laten storten, zodat je al een potje hebt om de komende leasetermijnen te betalen.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Er zitten veel voordelen verbonden aan het privé leasen van een Opel. Daarom hebben wij hieronder een lijstje voor jou gemaakt van de belangrijkste voordelen:

 • Stel een gloednieuw Opel model volledig samen naar eigen smaak
 • Je hoeft het volledige aankoopbedrag niet in één keer te betalen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de Opel, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie
 • Bouw schadevrije jaren op
 • Opel is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Er is een ruime keuze uit verschillende Opel modellen
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Opel dealer in jouw buurt
 • Je hebt recht op vervangend vervoer wanneer onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur

Zoals je ziet zijn er veel voordelen.

Bekijk alle private lease merken in Nederland