Opel Adam private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Opel Adam private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

opel karl private lease

Opel Karl

1.0 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Opel Karl? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel corsa private lease

Opel Corsa

1.2 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Opel Corsa? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel crossland x private lease

Opel Crossland X

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV /Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Opel Crossland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel grandland x private lease

Opel Grandland X

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Opel Grandland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Opel Adam Private Leasen

Als je op zoek bent naar een private lease Opel Adam model, dan zit je hier op de juiste plek. We gaan je hier alles vertellen over de voordelen, kosten en mogelijkheden omtrent het private leasen van een Opel Adam. Lees je snel met ons mee?

Voordelen Opel Adam leasen

Qua voordelen kunnen we zeggen dat het grootste voordeel is dat je geen grote investering in één keer hoeft te doen. Je betaalt iedere maand een vast bedrag zodat je precies weet waar je iedere maand aan toe bent. Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekering.

Daarnaast hoef je jezelf nooit zorgen te maken dat je zonder vervoer komt te zitten als de Opel Adam voor onderhoud naar de garage moet. Het is in Nederland namelijk zo geregeld dat je altijd moet worden voorzien van vervangend vervoer als jouw auto langer als 24 uur naar de garage moet. Eerst meer lezen over Opel private lease? Druk dan snel op de link om meer informatie te lezen.

Maandelijkse leasebedrag berekenen 

In dit stuk gaan we verder in op het kostenplaatje rondom een Opel Adam private lease model. Het spreekt voor zich dat er verschillende kosten verbonden zitten aan het private leasen van een Opel Adam. Als eerste wordt er altijd gekeken naar de waarde van het model, dit is erg bepalend voor de uiteindelijke leaseprijs.

Verder spelen de opties/accessoires ook een grote rol bij het bepalen van het maandelijkse leasebedrag. Dit is zo gedaan omdat de opties ervoor zorgen dat de catalogusprijs hoger wordt waardoor dus ook de waarde van dit model hoger wordt. Private lease vergelijken is dan ook sterk aangeraden.

Tot slot betaal je ook voor de kilometers die je ieder jaar aflegt. Dit kan bij iedereen variëren van 10.000 kilometer tot misschien wel 30.000 kilometer. Hoe minder je dus gebruik maakt van de Opel Adam private lease, hoe lager de kosten iedere maand zullen zijn. Direct het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie berekenen? Gebruik dan nu de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Opel Adam Private Lease

Welke Adam modellen zijn er beschikbaar?

We kunnen je al direct vertellen dat de Opel Adam private lease niet nieuw beschikbaar is op dit moment. Natuurlijk kun je er wel een tweedehands leasen. Het voordeel van het leasen van een tweedehands Opel Adam is dat jij de officiële eigenaar wordt op het moment dat het leasecontract is afgelopen.

Ook heb je een ruime keuze uit veel verschillende uitvoeringen van de Opel Adam, omdat je zelf kunt kiezen uit welk bouwjaar je de auto wilt hebben en wat voor opties erop zitten. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt.

Een klein nadeel dat verbonden zit aan een tweedehands leaseauto is dat je op het einde vaak wel nog een wat groter bedrag moet aflossen om eigenaar te worden van de auto.

Het meest verkochte model van de Opel Adam is op dit moment het Opel Adam rocks private lease model. Deze is erg rijk uitgerust met opties en mooie accessoires zodat je van alle gemakken bent voorzien.

Zijn er Opel Adam deals beschikbaar?

Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen voor een Opel Adam private lease model, dan kun je op deze pagina gebruik maken van de vergelijker.

Hierin kun je al jouw persoonlijke wensen en gegevens invullen zodat jouw zoekresultaten gemakkelijk gefilterd kunnen worden.

Zo vind je sneller hetgeen waarnaar je op zoek bent en kun je zelfs gebruik maken van verschillende filters zoals bijvoorbeeld ”goedkoopste eerst”. Op deze manier zie je direct alle deals en aanbiedingen bovenaan in de vergelijker staan.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Zoals we bovenaan in deze tekst al hebben verteld zitten er een aantal voordelen verbonden aan het private leasen van een Opel Adam. Omdat deze alleen tweedehands beschikbaar hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

 • Omdat je een gebruikte auto leaset zijn de maandelijkse kosten lager, dit komt doordat de waarde van de auto lager is als bij een nieuwe
 • Een tweedehands auto schrijft minder af als een nieuw model omdat deze minder waard is
 • Na het betalen van de laatste termijn is de auto direct jouw eigendom
 • Je kunt zelf bepalen hoelang je het model wilt private leasen
 • Het is mogelijk om tijdens je contract te wisselen naar een andere auto, mits dit in de voorwaarden staat
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlangen door een aanbetaling te doen

Je kunt nu dus eenvoudig zien dat er flink wat voordelen zitten verbonden aan het kiezen voor een tweedehands Opel Adam. In sommige gevallen is het ook mogelijk om dergelijke modellen bij de Opel dealer te verkrijgen.

Wat zijn de zekerheden met een Opel Car lease?

Door te kiezen voor een Opel Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd voor een leasemaatschappij die in het bezit is van het Keurmerk Private Lease. Je bent er dan altijd van verzekerd dat je te maken krijgt met eerlijke leasevoorwaarden en andere garanties waar je op kunt terugvallen.

Specificaties Opel Adam

Bekijk alle private lease merken in Nederland