Opel Crossland X private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Opel X Crossland private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

opel karl private lease

Opel Karl

1.0 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Opel Karl? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel corsa private lease

Opel Corsa

1.2 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Opel Corsa? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel crossland x private lease

Opel Crossland X

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV /Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Opel Crossland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel grandland x private lease

Opel Grandland X

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Opel Grandland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Opel Crossland X Private Leasen

Op deze pagina gaan we je alles vertellen wat je moet weten over een Opel Crossland X private lease model. Je komt meer te weten over de voordelen, mogelijkheden en de kosten die gebonden zitten aan een private lease Opel Crossland. Dus ben je op zoek naar een gloednieuw model van Opel? Lees dan snel met ons mee!

Voordelen Opel Crossland leasen

Aan het leasen van een nieuwe Opel Crossland zitten natuurlijk wat voordelen verbonden. Een van de grootste voordelen is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, je doet dit namelijk in maandelijkse betalingen. Omdat je iedere maand exact hetzelfde bedrag betaalt kom je niet voor verassingen te staan.

Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, onderhoud, reparaties en wegenbelasting. Daarnaast rijd je altijd in een nieuwe Opel Crossland waardoor je zonder zorgen je boodschappen kunt doen of lekker even een stukje kunt gaan rijden. Meer lezen over het privé leasen van een Opel? Druk dan gauw op de link.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

De kosten die verbonden zitten aan het private leasen van een nieuwe Opel worden aan de hand van een aantal factoren samengesteld. Zo word er allereerst gekeken naar de nieuwwaarde van de auto. Dit bedrag is erg bepalend in de uiteindelijke leaseprijs.

Ook de opties/accessoires die je graag wilt hebben verhogen het maandelijkse leasebedrag. Omdat de opties/accessoires de catalogusprijs van de auto verhogen betaal je natuurlijk ook iedere maand meer.

Tot slot nog een bepalende factor, de aantal kilometers die je jaarlijks wilt rijden en de looptijd van het leasecontract. Gebruik direct de private lease vergelijker om het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie te berekenen. 

Meest gestelde vragen over Opel Crossland Private Lease

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Zoals je in het begin van dit artikel al hebt kunnen lezen zitten er een aantal voordelen verbonden aan het private leasen van een Opel Crossland X. Hieronder gaan we deze voordelen overzichtelijk op een rijtje zetten zodat je alles eenvoudig met elkaar kunt afwegen:

 • Je hoeft geen grote investering in één keer te doen, je betaalt de Opel Crossland X namelijk in maandelijkse termijnen
 • Verzekerd in (bijna) heel Europa
 • Iedereen met een Nederlands rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar gebruik maken van de Opel Crossland
 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg, zodat je altijd wordt geholpen als je met pech langs de weg staat
 • Voor onderhoud en reparaties kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Opel garage
 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekering
 • Je kunt de Opel geheel naar eigen wens samenstellen
  Vaak ben je voorzien van handige opties zoals een navigatie en parkeersensoren

Je kunt nu wel zien dat er een hoop voordelen verbonden zijn aan een Opel Crossland private lease model. Dit is allemaal gedaan zodat jij zonder stress de weg op kunt en met een veilig gevoel rondrijdt.

Uit welke uitvoeringen kun je allemaal kiezen?

Op het moment dat je kiest voor een private lease Opel Crossland X model kun je 5 verschillende uitvoeringen selecteren:

 • Opel Crossland X Edition
 • Opel Crossland X Selection
 • Opel Crossland X Edition 2020
 • Opel Crossland X Innovation
 • Opel Crossland X Ultimate

Deze 5 uitvoeringen zijn allemaal standaard uitgerust met een handgeschakelde transmissie, ook kun je kiezen voor een automatische versnellingsbak. Natuurlijk zitten hier wel kosten aan verbonden en wordt het maandelijkse leasebedrag hiervan iets hoger.

Het grootste verschil van deze modellen zit in de motorinhoud. De eerste drie uitvoeringen beschikken over 1.2 liter motoren, de Crossland X Innovation daarentegen beschikt over 110 pk en de Crossland X Ultimate over maar liefst 130 pk. Tot slot zitten er ook een aantal kleine verschillen in het interieur en exterieur van de uitvoeringen.

Zijn er private lease Opel Crossland X deals?

Als je graag verschillende Opel Crossland modellen met elkaar wilt vergelijken kun je onder aan deze pagina gebruik maken van onze vergelijker. Je kunt hier al jouw persoonlijke wensen invullen waaraan jouw nieuwe droomauto moet voldoen.

Ook maken verschillende handige filters deze zoektocht nog eenvoudiger, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ”goedkoopste eerst” of ”volgorde van datum”. Naast het vergelijken van verschillende Opel Crossland modellen kun je ook zien wie de auto aanbied.

Op deze manier kun je alles op je gemak even doornemen zodat je de juiste keuze kunt maken. Let er uiteraard wel op dat je de leasevoorwaarden van deze verschillende aanbieders goed doorneemt om onverwachte kosten te voorkomen.

Wat zijn de zekerheden met een Opel Car lease?

Door te kiezen voor een Opel Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Zo ben je altijd verzekerd van eerlijke leasevoorwaarden. Neem een kijkje op onze home pagina voor meer informatie.

Specificaties Opel Crossland

Bekijk alle private lease merken in Nederland