Opel Grandland x private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Opel Grandland X private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

opel karl private lease

Opel Karl

1.0 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Opel Karl? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel corsa private lease

Opel Corsa

1.2 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Opel Corsa? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel crossland x private lease

Opel Crossland X

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV /Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Opel Crossland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel grandland x private lease

Opel Grandland X

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Opel Grandland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Opel Grandland X Private Leasen

Voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuw private lease Opel Grandland X model kunnen hier informatie verkrijgen om eenvoudiger een keuze te maken. We gaan het op deze pagina hebben over de kosten, mogelijkheden en voordelen van een Opel Grandland X private lease model. 

Voordelen Opel Grandland X leasen

Natuurlijk zijn ook de voordelen van belang om te bespreken. Het voornaamste voordeel van een private lease Opel Grandland X is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, dit doe je namelijk in maandelijkse betalingen. Dit maandelijkse leasebedrag is inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties.

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je Opel Grandland X is dus ook altijd hetzelfde zodat je geen onverwachte kosten op je dak krijgt. Daarnaast is het zo dat je altijd een nieuwe auto rijdt waardoor je vaak de eerste paar jaar onderhoudsvrij kunt rondrijden. Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan of moet de auto langer als 24 uur naar de garage? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer. Eerst meer lezen over het private leasen van een Opel? Druk dan snel op de link.

Maandelijkse leasebedrag berekenen

De kosten worden opgebouwd aan de hand van een aantal belangrijke factoren. De meest belangrijke is de nieuwwaarde van het door jouw gekozen model. Op basis hiervan wordt er een vanaf prijs bepaald die hoger kan worden als je meer opties/accessoires aanvinkt.

De opties/accessoires bepalen ook een deel van de prijs omdat de cataloguswaarde van de Opel Grandland X hierdoor hoger wordt. Tot slot zijn er het aantal kilometers die je ieder jaar rijdt en de looptijd van het leasecontract. Aan de hand hiervan wordt uiteindelijk een maandelijks leasebedrag samengesteld. Check nu de vergelijker om te bekijken wat het maandelijkse leasebedrag is voor jouw situatie. 

Meest gestelde vragen over Opel Grandland X Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De private lease Opel Grandland X wordt standaard geleverd met een 1.2 liter sterke motor met maar liefst 130 pk. Hierdoor heb je meer als genoeg trekkracht en zou je eventueel gebruik kunnen maken van een aanhanger.

Als het gaat om de versnellingsbak kun je kiezen tussen een handgeschakelde- of automatische transmissie. Een automatische transmissie zorgt er wel voor dat het maandelijkse leasebedrag hoger wordt, maar je krijgt hier dan ook een stukje comfort voor terug. Zeker voor degenen die vaak lange afstanden afleggen is het aan te raden om voor een automaat te kiezen.

Wanneer je toch liever een handgeschakelde Opel Grandland X wilt is dat natuurlijk ook mogelijk. Al met al wordt de Opel Grandand X dus geleverd in 2 verschillende modellen waarbij het enigste verschil de versnellingsbak is. Verder kun je de auto helemaal personaliseren naar eigen wens en kan je weliswaar je eigen model creëren.

Zijn er Grandland X private lease aanbiedingen?

Als je wilt weten wat nou precies de kosten zijn van een Opel Grandland X private leasen, dan kun je op deze pagina eenvoudig gebruik maken van onze vergelijker. Deze vergelijker zorgt ervoor dat er alleen modellen worden weergegeven die aan jouw wensen voldoen.

Je kunt hierbij gebruik maken van verschillende filters zoals bijvoorbeeld ”goedkoopste eerst”. Hierdoor vind je gemakkelijker waar je naar op zoek bent.

Ook kun je verschillende wensen invullen zodat je allerlei aanbieders in de buurt kunt vinden. Zorg er altijd voor dat je de leasevoorwaarden van de aanbieders goed doorleest om verwarring en onverwachte kosten te voorkomen.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Hieronder hebben we voor het gemak even alle voordelen van het private leasen van een Opel Grandland X onder elkaar gezet. Wij hopen dat jij hierdoor makkelijker kunt beslissen of deze optie wel echt iets voor jou is:

 • Je bent in (bijna) heel Europa verzekerd
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar gebruik maken van de auto
 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg, hierdoor wordt je altijd geholpen als je met pech langs de weg staat
 • Moet de auto langer als 24 uur naar de garage? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer
 • Voor reparaties en onderhoud kun je terecht bij de dichtstbijzijnde Opel garage
 • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen, dit doe je allemaal in maandelijkse betalingen
 • Zodra je het leasecontract ondertekend heb je nog 14 dagen bedenktijd

Zoals je ziet zijn er flink wat voordelen verbonden aan het leasen van een Opel Grandland X. We hopen dat je hiermee voldoende geïnformeerd bent en dat je eenvoudiger een keuze kunt maken of dit iets voor jou is!

Wat zijn de zekerheden met een Opel Car lease?

Door te kiezen voor een Opel Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Het is altijd verstandig om te kiezen voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Dit maakt de private lease Nederland een stuk veiliger.

Specificaties Opel grandland X

Bekijk alle private lease merken in Nederland