Opel Mokka private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Opel Mokka private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

opel karl private lease

Opel Karl

1.0 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Opel Karl? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel corsa private lease

Opel Corsa

1.2 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Opel Corsa? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel crossland x private lease

Opel Crossland X

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV /Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Opel Crossland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel grandland x private lease

Opel Grandland X

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Opel Grandland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Opel Mokka Private Leasen

Ben jij op zoek naar de nieuwe private lease Opel Mokka? Dan zit je hier goed om er alle informatie over te lezen. Hieronder gaan verder in op de voordelen, kosten en mogelijkheden van een Opel Mokka private lease. Jezelf al goed genoeg ingelezen en wil je meteen het aanbod inzien? Bekijk dan snel de vergelijker

Voordelen Opel Mokka leasen

Het grootste voordeel van het leasen van een Opel Mokka is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen, dit doe je namelijk middels maandelijkse betalingen. Dit bedrag dat je iedere maand moet betalen is altijd inclusief onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekering.

Het leasebedrag is iedere maand exact hetzelfde zodat je precies weet waar je iedere maand aan toe bent en niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De enige kosten die er nog bij komen zijn die voor brandstof. Graag meer informatie over het private leasen van een Opel? Druk dan gauw op de link.

Maandelijkse leasebedrag berekenen

Het maandelijkse leasebedrag kan voor hetzelfde model erg variëren, dit komt omdat dit bedrag wordt samengesteld aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Een van die factoren is natuurlijk de waarde van de auto, dit speelt een grote rol bij het bepalen van het leasebedrag.

Bij het leasen van een Opel Mokka kun je ook het aantal opties/accessoires zelf bepalen. Natuurlijk wordt het leasebedrag hoger als je meer opties of accessoires wilt. Als laatste belangrijke factor heb je nog de duur van jouw leasecontract en de aantal kilometers die je elk jaar rijdt.

Meest gestelde vragen over Opel Mokka Private Lease

Zijn er Opel Mokka private lease aanbiedingen?

Als je echt interesse hebt in een nieuwe Opel Mokka private lease kun je gebruik maken van de vergelijker. Deze vergelijker zorgt ervoor dat alleen de relevante private lease auto’s, die aan jouw persoonlijke eisen voldoen worden weergegeven. Zo kun jij in een oogopslag zien of er iets voor jou tussen zit.

Naast het vergelijken van de verschillende uitvoeringen, kun je ook verschillende aanbieders met elkaar afwegen zodat je de meest persoonlijke service krijgt die je wilt. Let hierbij wel altijd goed op dat je de voorwaarden goed doorneemt om onverwachte kosten te voorkomen.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Het leasen van een Opel Mokka brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder gaan we nog alle voordelen overzichtelijk onder elkaar zetten zodat jij makkelijker kunt zien of een private lease Opel Mokka echt iets voor jouw is:

 • Je stelt een geheel nieuwe Opel samen naar eigen wens
 • Verzekerd in (bijna) heel Europa
 • Iedereen met een Nederlands rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar in de auto rijden
 • Voor onderhoud en reparaties kun je altijd naar de dichtstbijzijnde Opel dealer
 • Betaal iedere maand een vast bedrag inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekering
 • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na het tekenen van een leasecontract
 • Verzekerd voor pechhulp onderweg zodat je altijd geholpen wordt als je met pech langs de weg staat
 • Als de Opel voor onderhoud of reparaties langer als 24 uur naar de garage moet heb je altijd recht op een leenauto
 • Je rijdt in een nieuwe auto zonder dat je in één keer een grote investering hoeft te doen
 • Ga altijd op weg met een veilig gevoel in een nieuwe auto

Zoals je kunt zien zitten er redelijk wat voordelen verbonden aan het leasen van een nieuwe Opel Mokka. Dit is allemaal gedaan zodat jij met een gerust hart de weg op kunt gaan.

Welke Mokka uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Natuurlijk heeft Opel verschillende uitvoeringen van de Mokka op de markt gebracht. Hierdoor heb je een ruime keuze uit maar liefst 8 verschillende modellen. Elk model dat Opel op de markt heeft gebracht beschikt over een benzine motor met maar liefst 140 pk.

Zoals vaak het geval is kun je kiezen tussen een handgeschakelde of een automatische transmissie. Denk hier wel altijd goed over na omdat een Opel Mokka X private lease automaat natuurlijk extra kosten met zich mee brengt.

Wat zijn de zekerheden met Opel Car lease?

Door te kiezen voor een Opel Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

We raden je aan om altijd voor een leasemaatschappij te kiezen die in het bezit is van dit keurmerk. 

Specificaties Opel Mokka

Bekijk alle private lease merken in Nederland