Peugeot 208 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Peugeot 208 private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

peugeot 208 private lease

Peugeot 308

1.2 liter / 110 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 308? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 508 private lease

Peugeot 508

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Peugeot 508? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 2008 private lease

Peugeot 2008

1.2 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Peugeot 2008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 3008 private lease

Peugeot 3008

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 3008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Peugeot 208 Private Leasen

Wil jij graag een Peugeot 208 leasen? Zoek dan niet verder, want op deze pagina gaan wij jou alles vertellen over de kosten, mogelijkheden en voordelen van een private lease Peugeot 208 model. Lees snel verder om meer informatie te lezen! 

Voordelen Peugeot 208 leasen

Kies je voor het privé leasen van dit model? Dan zijn de mogelijkheden onwijs groot. Je stelt het Peugeot 208 lease model namelijk volledig samen naar eigen smaak. Hiervoor hoef je niet in één keer het volledige aankoopbedrag te betalen, maar in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand.

Dit maandelijkse bedrag is altijd inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Zo weet je precies wat de kosten zijn voor jouw Peugeot 208 en blijft er ruimte over voor andere leuke dingen. Meer lezen over het private leasen van Peugeot? Druk dan snel op de link. 

Maandelijkse leasebedrag berekenen

De maandelijkse leaseprijs wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waarbij de catalogusprijs de grootste rol speelt. Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract.

Deze factoren heb je zelf in de hand, omdat je het leasecontract zelf moet opstellen. Hierdoor heb je zelf dus de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag. Wil je direct het maandelijkse leasebedrag berekenen voor jouw persoonlijke situatie? Gebruik dan direct de vergelijker.

Meest gestelde vragen over Peugeot 208 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Als we spreken over de private lease Peugeot 208 dan zijn er veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Deze verschillende uitvoeringen zijn onder te verdelen in 6 hoofduitvoeringen, waarvan sommige beschikbaar zijn met diesel-, benzine en volledig elektrisch aangedreven motoren.

Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van de 6 hoofduitvoeringen van de Peugeot 208 lease modellen:

 • De Peugeot 208 Like (Benzine)
 • De Peugeot 208 Active (Benzine, Diesel en volledig Elektrisch)
 • De Peugeot 208 Allure ( Benzine en volledig Elektrisch)
 • De Peugeot 208 Blue Lease (Benzine en Diesel)
 • De Peugeot 208 GT (Volledig elektrisch)
 • De Peugeot 208 GT-Line (Benzine)

Zoals je ziet zijn er veel verschillende uitvoeringen beschikbaar, een auto leasen met ruime keuze is natuurlijk wel zo fijn. Deze uitvoeringen verschillen onderling vooral in vermogen, opties en uitstraling. Hierdoor heb je veel keuze en is de kans groot dat er een model tussenzit die het beste bij jouw situatie en wensen past.

Zijn er Peugeot 208 private lease aanbiedingen?

Ben jij benieuwd of er ergens Peugeot 208 private lease aanbiedingen worden aangeboden? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina. Op deze manier kom je er namelijk achter wat de kosten zullen worden voor jouw eigen model en welke aanbieder het goedkoopste is.

Direct weten welke aanbieder het goedkoopst is? Dan is het verstandig om gebruik te maken van verschillende filters. Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, waardoor de goedkoopste aanbieders bovenaan in de vergelijker verschijnen.

Denk je een Peugeot 208 lease model gevonden te hebben die aansluit op jouw persoonlijke wensen? Dan is het slim om eerst de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat je een goede aankoop doet en zal je geen spijt krijgen in de toekomst.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Wanneer je kiest voor een private lease Peugeot 208, dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. In de inleiding hebben we al een aantal voordelen benoemd, maar er zijn nog meer voordelen die een Peugeot 208 lease model met zich meebrengt. Daarom hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen:

 • Stel jouw droomauto samen naar eigen wens
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • (Bijna) alles kosten zijn inbegrepen, waardoor jij zelf alleen nog maar hoef te tanken
 • Je kunt altijd terecht bij een Peugeot dealer bij jou in de buurt voor onderhoud en reparatie
 • Wanneer een onderhoudsbeurt of reparatie langer duurt dan 24 uur, dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Sluit je het leasecontact af? Dan heb je altijd 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Pechhulp voor onderweg is standaard meeverzekerd bij de verzekering

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen. Wil je meer weten over het vergelijken van verschillende aanbieders? Dan kan het verstandig zijn om het stukje over Peugeot 208 private lease aanbiedingen door te lezen.

Wat zijn de zekerheden met een Peugeot Car lease?

Door te kiezen voor een Peugeot Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

We raden je zeker aan om te kijken naar de aanwezigheid van dit keurmerk bij de door jouw gekozen leasemaatschappij. Op deze manier ben je verzekerd van eerlijke en goede voorwaarden. 

 

Specificaties Peugeot 208

Bekijk alle private lease merken in Nederland