Peugeot 3008 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Peugeot 3008 private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

peugeot 208 private lease

Peugeot 308

1.2 liter / 110 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 308? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 508 private lease

Peugeot 508

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Peugeot 508? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 2008 private lease

Peugeot 2008

1.2 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Peugeot 2008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 3008 private lease

Peugeot 3008

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 3008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Peugeot 3008 Private Leasen

Ben jij op zoek naar informatie over een Peugeot 3008 private lease model? Dan ben je hier op het juiste adres terecht gekomen. Op deze pagina gaan wij jou namelijk meer vertellen over de kosten, voordelen en mogelijkheden van een private lease Peugeot 3008 model. Lees snel met ons mee!

Voordelen Peugeot 3008 leasen

Laten we beginnen met een stukje over de kosten, deze worden bepaald op basis van een aantal verschillende factoren. Hierbij heeft de aanschafprijs van de Peugeot 3008 de meeste invloed.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Wil je hier meer over weten en meer bekijken over Peugeot private lease? Druk dan op de link!

Maandelijkse leasebedrag berekenen

Dit alles brengt zo zijn voordelen en mogelijkheden met zich mee. Zo betaal je een maandelijkse leasebedrag voor de Peugeot 3008, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en verzekering. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en hoef jij alleen nog maar te tanken.

De mogelijkheden zijn onwijs groot, omdat je het model volledig kunt samenstellen naar eigen wens. Bovendien bepaal je ook zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Hierdoor heb je zelf de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat je veel van de voorwaarden zelf mag bepalen. Direct het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie weten? Gebruik dan nu direct de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Peugeot 3008 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er allemaal beschikbaar?

Het Peugeot 3008 private lease model is een ruime en sportieve SUV die beschikbaar is in 5 verschillende uitvoeringen. Daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende kleuren, opties en bepaalde motoren.

Denk hierbij aan een benzine- of diesel motor met een handgeschakelde- of automatische versnellingsbak. Bovendien verschillen de uitvoeringen onderling vooral in standaard opties en accessoires, zoals velgen, mediasystemen en comfortopties.

Hieronder zie je precies welke verschillende uitvoeringen van het Peugeot 3008 SUV private lease model beschikbaar zijn.

 • Peugeot 3008 Access (Standaard model)
 • Peugeot 3008 Active
 • Peugeot 3008 Allure
 • Peugeot 3008 GT Line
 • Peugeot 3008 Crossway

Dit zijn de verschillende uitvoeringen waar uit gekozen kan worden. Bij het configureren van het door jou gekozen model heb je naast opties en kleuren ook keuze uit een aantal specificaties voor het leasecontract.

Zo kies je voor een hoog- of laag eigen risico, eventuele aanvullende verzekering, extra set winterbanden of een module voor vervangend vervoer.

Verder is het mogelijk om te kiezen voor een Peugeot 3008 private lease occasion. Dit is een tweedehands model wat je kunt leasen voor een maandelijks leasebedrag, waarbij je aan het einde van de looptijd een slottermijn moet betalen waardoor jij officieel eigenaar wordt van de wagen.

Zijn er Peugeot 3008 private lease acties?

Wil jij weten of er ergens Peugeot 3008 private lease acties worden aangeboden? Dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Op deze manier vind je namelijk snel een model dat bij je past en is het mogelijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Wil je direct weten welke aanbieder het goedkoopst is? Maak dan gebruik van handige zoekfilters zoals ‘goedkoopste eerst’. Zo vindt je namelijk niet alleen de goedkoopste aanbieder, maar kom je er ook gelijk achter of er ergens Peugeot 3008 private lease acties zijn.

Voordat je een leasecontract definitief afsluit is het slim om de voorwaarden van alle aanbieders zorgvuldig door te nemen. Hierdoor weet je precies waar je aan begint en sluit je een leasecontract af met een goed gevoel. Daarnaast doe je er ook goed aan om eens een kijkje te nemen op onze homepage.

Van welke voordelen kun je genieten?

Wil jij graag een Peugeot 3008 SUV private leasen? Dan kun je profiteren van flink wat voordelen. We hebben er al een aantal benoemd in de inleiding, maar er zijn er nog een stuk meer.

Daarom hebben wij hieronder een lijstje opgesteld van de belangrijkste voordelen, zodat jij precies kunt zien welke voordelen dit met zich meebrengt:

 • Stel een gloednieuwe Peugeot 3008 volledig samen naar eigen smaak
 • Je betaalt een maandelijks leasebedrag waarbij de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie is inbegrepen
 • Maak een keuze uit verschillende uitvoeringen van de Peugeot 3008
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Peugeot dealer bij jou in de buurt

Zoals je kunt zien zijn er veel voordelen waar je gemakkelijk van kunt profiteren.

Wat zijn de zekerheden met een Peugeot Car lease?

Door te kiezen voor een Peugeot Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

We raden je altijd aan om te kiezen voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Je bent er dan altijd zeker van dat je te maken krijgt met eerlijke en betrouwbare leasevoorwaarden. Zo hoef je geen vervelende verassingen te verwachten in de toekomst. 

Specificaties Peugeot 3008

Bekijk alle private lease merken in Nederland