Peugeot iOn private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Peugeot iOn private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

peugeot 208 private lease

Peugeot 308

1.2 liter / 110 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 308? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 508 private lease

Peugeot 508

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Peugeot 508? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 2008 private lease

Peugeot 2008

1.2 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Peugeot 2008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 3008 private lease

Peugeot 3008

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 3008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Peugeot iOn Private Leasen

Als je op zoek bent naar informatie over een Peugeot iOn private leasen, dan ben je hier op de goede pagina beland. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een private lease Peugeot iOn. Lees je met ons mee?

Voordelen Peugeot iOn leasen

Laten we beginnen met de voordelen en mogelijkheden. Zo stel je een nieuwe Peugeot iOn volledig samen naar eigen wens en betaal je hiervoor een vast bedrag per maand. Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie, waardoor je precies weet waar je iedere maand aan toe bent.

Verder stel je zelf ook het leasecontract op met een keuze van de contractduur en het aantal kilometers per jaar. Wil je toch eerst meer weten over het private leasen van een Peugeot? Druk dan op de link.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

Het maandelijkse leasebedrag wordt altijd gebaseerd op basis van een aantal verschillende factoren. De volledige aanschafprijs van de Peugeot iOn heeft hierbij de meeste invloed en bepaalt voor het grootste deel wat het maandelijkse leasebedrag wordt.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur en eventuele opties/accessoires. Hierdoor heb je uiteindelijk zelf het meeste invloed op de maandelijkse leaseprijs en ga je voor het beste private lease Peugeot iOn model. Snel het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie berekenen? Maak dan nu gebruik van de vergelijker.

Meest gestelde vragen over Peugeot iOn Private Lease

Kan de iOn samen worden gesteld?

De private lease Peugeot iOn is een Micro-auto en is voorzien van een 47 kW sterke elektromotor. Met een volle accu heeft dit model een actieradius van 150 km.

Daarnaast is dit model slechts in 1 uitvoering beschikbaar, deze is wel volledig samen te stellen naar eigen wens. Hieronder zie je precies welke keuzes je hebt wanneer je kiest voor een private lease Peugeot iOn:

 • Maak een keuze uit verschillende kleuren voor de Peugeot iOn
 • Extra opties zoals programmeerbare verwarming/airconditioning en verwarmde bestuurdersstoel met verwarmde buitenspiegels
 • Keuze uit een standaard- of laag eigen risico
 • Sluit een aanvullende verzekering af naar keuze
 • Kies voor een extra set winterbanden
 • Maak een keuze of je gebruik wilt maken van Peugeot iOn private lease flex
 • Bepaal zelf of je de auto thuis wilt laten bezorgen of op wilt halen (hier zijn geen extra kosten aan verbonden)

Zoals je kunt zien is er veel keuze wanneer je het model gaat samenstellen.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Ben jij benieuwd wat de kosten zullen worden voor jouw eigen private lease Peugeot iOn? Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Door hier een aantal eventuele wensen in te vullen kom je er al gauw achter welke aanbieders een private lease Peugeot iOn aanbieden die voldoet aan jou eisen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Hiermee voorkom je namelijk dat er vervelende verassingen in de toekomst ontstaan omdat je de voorwaarden niet goed hebt doorgenomen.

Ben jij op zoek naar de goedkoopste aanbieders? Maak dan gebruik van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’. Zo kom je namelijk te weten welke aanbieder het goedkoopst is, maar lees voor het afsluiten wel goed de voorwaarden door van de verschillende aanbieders. Hierdoor wet je zeker dat je niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste private lease Peugeot iOn aanschaft.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Wil jij graag een private lease Peugeot iOn aanschaffen? Dan kunnen wij jou alvast vertellen dat daar veel voordelen aan verbonden zijn. Om het jou makkelijk te maken hebben we daarom een overzicht gemaakt van de belangrijkste voordelen:

 • Stel een gloednieuwe Peugeot iOn samen met keuze uit verschillende opties
 • Bepaal zelf de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar.
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de Peugeot iOn, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
 • Je weet precies wat je iedere maand kwijt bent aan kosten, jij hoeft zelf alleen nog maar te tanken
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Peugeot is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
  Is er onderhoud of reparatie nodig? Dan kun je terecht bij een
 • Peugeot dealer bij jou in de buurt
 • Je hebt recht op vervangend vervoer als onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken. Klik hier voor nog meer waardevolle informatie.

Wat zijn de zekerheden met een Peugeot Car lease?

Door te kiezen voor een Peugeot Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Ga altijd voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Op deze manier ben je altijd verzekerd van goede en eerlijke voorwaarden en kom je in de toekomst niet voor vervelende verassingen te staan.

Specificaties Peugeot iOn

Bekijk alle private lease merken in Nederland