Renault Private Lease vergelijken

Direct Renault private lease aanbiedingen vinden? Bekijk alle private lease deals van Nederland op leaseauto.net en kies de beste deal uit in 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Veilig & verantwoorde Renault private lease

Van plan om een nieuwe lease overeenkomst aan te gaan? We raden het je altijd aan om een lease aanbieder te kiezen welke is voorzien van het Keurmerk Private lease. Wellicht vraag je je af waarom? Nou, hier hebben we een aantal goede redenen voor:

 • Veilig, verantwoorde en te vertrouwen leaseovereenkomst
 • Helder en eerlijk aanbod
 • Voorwaarden samengesteld samen met de Consumentenbond

Een Renault privé leasen is de laatste jaren een stuk populairder geworden, heb jij al een kijkje genomen? Kijk naar het volledige aanbod in de vergelijker.

Alle deals overzichtelijk op een rijtje

Op leaseauto.net vind je het grootste overzicht van Renault private lease aanbiedingen in Nederland. Alle gerenommeerde dealers en leasemaatschappijen zijn aangesloten in onze vergelijker. Eerst meer weten voordat je aan de slag gaat? Lees de meest gestelde vragen.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Renault private lease deals iets voor jou?

Wil je graag in een private lease Renault auto rijden? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij gaan je namelijk meer vertellen over de voordelen en de kosten van Renault private lease.

Waarom Renault privé leasen?

Het grootste voordeel is dat je een nieuwe auto rijdt zonder dat je hiervoor het volledige aankoopbedrag hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je één vast bedrag per maand.

Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, All Risk verzekering, onderhoud en reparatie. Hierdoor weet je precies wat je iedere maand kwijt bent en hoef jij alleen nog maar te tanken.

Duidelijk en eerlijk aanbod

De prijs van een private lease Renault wordt opgebouwd aan de hand van een aantal factoren. Zo wordt er onder andere gekeken naar de catalogusprijs van de auto. Deze factor heeft namelijk de grootste invloed op het maandelijks te betalen leasebedrag.

Daarnaast kijken ze naar de contractduur, het aantal kilometers per jaar, eventuele opties/accessoires en de transmissie van de auto. Een Renault private lease automaat is over het algemeen duurder dan een handgeschakelde Renault.

Vandaar dat dit ook invloed heeft op de prijs. Verder op deze pagina lees je meer over de voordelen en voorwaarden van een private lease Renault.

Voordelen private lease Renault

Transparant en eerlijk aanbod
Brede keuze uit modellen en functionaliteiten 
Profiteer van de scherpste deals
Vergelijk het aanbod 100% onafhankelijk

Wat wordt jouw nieuwe bolide?

Je ziet steeds meer mensen rondrijden in een Franse Peugeot, vaak tot stand gekomen middels een scherpe private lease overeenkomst. Tijdens het kiezen van je nieuwe wagen heb je rekening te houden met een aantal factoren waarbij je eigen wensen het aller belangrijkste zijn.

Op zoek naar een sportief model zoals de Clio? Of meer behoefte aan een praktische wagen zoals de Twingo. Het is allemaal mogelijk tegen een voordelig maandelijks en vast tarief. Peugeot staat bekend om haar hoge frequentie aan Renault private lease acties.

Direct het actuele aanbod vergelijken

Direct het actuele en gehele aanbod vergelijken? We hebben het totaal aanbod voor je in kaart gebracht. Zo zie je direct bij welke leasemaatschappijen je een Renault kunt leasen. In een paar klikken heb jij de voordeligste en best passende deal gevonden.

Meer informatie voordat je gaat vergelijken?

Op zoek naar nog wat meer informatie over het private leasen van een Renault? Hieronder hebben we een aantal artikelen voor je op een rijtje gezet met belangrijke informatie die je wellicht wil overwegen voordat je een daadwerkelijk besluit neemt.

 

Meest gestelde vragen over Renault Private Lease

De belangrijkste voordelen van Renault private lease

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een private lease Renault. Wij hebben de belangrijkste voordelen daarom voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waarom het een verstandige keuze kan zijn om te kiezen voor een private lease Renault.

 • Stel een gloednieuwe Renault samen voor één vast bedrag per maand
 • Je hoeft geen grote investering te doen
 • Je betaalt één vast bedrag per maand voor alle autokosten, exclusief brandstof
 • Ten alle tijden recht op pechhulp in Europa
 • Geen onverwachtse kosten (mits jij je houdt aan de gemaakte afspraken)
 • All Risk verzekerd met een eigen bijdrage van €450,-
 • Duurt reparatie of onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer in Nederland
 • Je hebt de zekerheid van het ‘Keurmerk Private Lease’
 • Gebeurt er iets met de auto? Dan kun je hiervoor altijd terecht bij jouw dealer
 • Het leasecontract is eenvoudig op te zeggen als je de kosten door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen

Zoals je ziet brengt Renault private lease vele voordelen met zich mee. Dit is dan ook één van de redenen waarom veel mensen tegenwoordig kiezen voor Renault private lease.

Wat zijn de voorwaarden Renault private lease?

Kies je voor een private lease Renault? Dan zitten daar een aantal Renault private lease voorwaarden aan verbonden. Deze voorwaarden zijn zowel in het voordeel van de consument als van de autodealer. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke voorwaarden overzichtelijk op een rijtje gezet voor wanneer je gaat private lease vergelijken.

 • Kosten voor brandstof, updates navigatiesysteem, boetes, tolgelden en wassen van het voertuig zijn voor eigen rekening
 • Je hebt 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het leasecontract om deze kosteloos te ontbinden
 • Als het leasebedrag tijdens de bedenktijd wordt verhoogd, dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte stellen
 • Na het eerste jaar kun je het leasecontract vroegtijdig beëindigen, de kosten hiervoor zijn 40% van het openstaande leasebedrag
 • Rijdt je meer kilometers dan is afgesproken? Dan wordt er een meer-kilometerspijs in rekening gebracht per extra gereden kilometer
 • Je betaalt aan het einde van het leasecontract geen slottermijn, mits jij aan de afspraken hebt voldaan
 • Met Renault private lease bouw je schadevrije jaren op
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland
 • Accessoires mogen tijdens de leaseperiode aangebracht worden, mits deze geplaatst en verwijderd kunnen worden zonder schade toe te brengen aan het voertuig

Zoals je kunt lezen zijn er een aantal voorwaarden verbonden wanneer je kiest voor private lease Renault. Deze voorwaarden zijn opgesteld door de stichting ‘Keurmerk Private lease’.

Wat zijn de Renault private lease ervaringen?

De klanten van Renault private lease zijn over het algemeen zeer tevreden over de voorwaarden en de service die zij bieden. Dit komt mede doordat je één vast bedrag per maand betaalt voor de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie.

Hierdoor vallen al deze zorgen uit handen, omdat je verzekerd bent van een auto die werkt naar behoren. Mocht er iets mis zijn met de auto? Dan wordt je altijd geholpen door een dealer bij jou in de buurt.

Hier zijn dan meestal ook geen kosten aan verbonden. Dit zijn een aantal redenen waarom de meeste klanten zo tevreden zijn over lease private Renault.

Renault private lease deals, hoe vind ik deze?

Ben jij benieuwd of er ergens Renault private lease acties zijn? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina. Hier vul je namelijk al jouw persoonlijke gegevens en eventuele wensen in, zodat je te weten komt welke private lease Renault model voldoet aan jouw eisen.

Daarnaast kun je filteren op bijvoorbeeld ‘goedkoopste eerst’, waardoor je bovenaan de goedkoopste modellen als eerst ziet.

Heb je een private lease Renault model gevonden die bij jou past? Vergelijk dan de verschillende aanbieders met elkaar om erachter te komen of er Renault private lease aanbiedingen zijn.

Bovendien is het ook verstandig om de voorwaarden van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Hiermee voorkom je namelijk dat je in de toekomst voor vervelende verassingen komt te staan.

Bekijk alle private lease merken in Nederland