Renault Captur private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Renault Captur private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Captur Private Leasen

Ben jij op zoek naar een Renault CAPTUR lease auto? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij gaan jou meer vertellen over de kosten en de voordelen van een private lease Renault CAPTUR. De prijs van een private lease CAPTUR wordt opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren.

Hierbij wordt er onder ander gekeken naar de contractduur, het aantal kilometers per jaar, eventuele opties/accessoires en de transmissie van de auto (automaat of handgeschakeld). We kunnen je alvast vertellen dat de Renault CAPTUR automaat private lease niet beschikbaar is, waardoor je alleen kunt kiezen voor een handgeschakelde versnellingsbak. Verder heeft de catalogusprijs van de Renault CAPTUR ook een grote invloed op de prijs per maand.

Voordelen Renault Captur leasen

Het voordeel van een Renault private lease CAPTUR  is dat je een gloednieuwe auto samenstelt voor één vast bedrag per maand. Daarnaast is deze leaseprijs inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Pechhulp onderweg zit standaard inbegrepen bij de verzekering, zodat je zorgeloos kunt rondrijden. Meer modellen bekijken? Kijk dan op de Renault private lease pagina.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

Moet je naar de garage voor onderhoud of reparatie en duurt dit langer dan 24 uur? Dan krijg je standaard vervangend vervoer. Doordat je één vast bedrag per maand betaalt weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt je ruimte over voor andere belangrijke uitgaven.

Hieronder lees je meer over de verschillende uitvoeringen en de voordelen van de Renault CAPTUR private lease auto. Kom er nu achter wat het leasebedrag is van de Renault Captur door de vergelijker te gebruiken.

Meest gestelde vragen over Renault Captur Private Lease

Voordelen Renault Captur prive leasen

Een Renault CAPTUR lease auto brengt vele voordelen met zich mee. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet:

  • Stel een gloednieuwe private lease auto Renault CAPTUR samen voor een vast bedrag per maand
  • Het vaste bedrag per maand is inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
  • Altijd 14 dagen bedenktijd nadat je het leasecontract hebt afgesloten
  • De private lease Renault CAPTUR is standaard voorzien van de nieuwste technologieën 
  • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur

Dit zijn een aantal voordelen waar je gebruik van kunt maken als je kiest voor een Renault CAPTUR private lease auto. 

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De private lease Renault CAPTUR  is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, namelijk een Basis-, Comfort- en Luxe uitvoering. Deze uitvoeringen verschillen onderling alleen in interieur en exterieur. Dat wil zeggen dat het dezelfde auto’s zijn, maar er net wat anders uitzien en zijn voorzien van andere opties.

Zo beschikken alle uitvoeringen over een motor met een vermogen van 101 pk en een handgeschakelde versnellingsbak. De private lease Renault CAPTUR automaat is helaas niet beschikbaar.

Daarnaast verschillen de uitvoeringen dus alleen in opties en accessoires. Ga daarom altijd van tevoren goed na of je bepaalde opties wel echt nodig hebt. 

Zijn er regelmatig Captur lease acties?

Ben jij benieuwd of er ergens Renault CAPTUR private lease aanbiedingen zijn? Maak dan gebruik van de vergelijker.

Hier vul je al jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welke uitvoering van de private lease Renault CAPTUR het beste aansluit op jouw wensen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal filters om bijvoorbeeld de goedkoopste private lease Renault CAPTUR te vinden.

Bovendien is het verstandig om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om te weten te komen of er ergens een Renault CAPTUR private lease acties is. Het is ook verstandig om de voorwaarden van de verschillende aanbieders te vergelijken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wat zijn de zekerheden met een Renault Car lease?

Door te kiezen voor een Renault Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties Renault Captur

Bekijk alle private lease merken in Nederland