Renault Clio private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Renault Clio private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio Private Leasen

Ben jij op zoek naar informatie over de Renault Clio private lease modellen? Zoek dan niet verder, want wij gaan jou meer vertellen over de kosten en de voordelen van een private lease Renault Clio. 

Verder in deze tekst vertellen wij jou meer over de verschillende uitvoeringen van de private lease Renault Clio en waar je op moet letten. Meer lezen over een Renault private leasen? Klik dan snel door voor meer informatie!

Voordelen Renault Clio leasen

Het grootste voordeel van een Renault Clio lease auto is dat je een gloednieuwe auto volledig samenstelt naar eigen wens en dat voor een vast bedrag per maand. Daarnaast is de maandelijkse leaseprijs altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

Bij de verzekering zit pechhulp ook altijd standaard inbegrepen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Bovendien betaal je een vast bedrag per maand, zodat je precies weet waar je iedere maand aan toe bent en er ruimte overblijft voor andere belangrijke uitgaven. 

Leasebedrag van de Clio berekenen

 De kosten van een private lease Clio worden opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren. Natuurlijk heeft de aanschafprijs van private lease cars de meeste invloed op de maandelijkse leaseprijs.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar de looptijd van het contract, het aantal kilometers per jaar en de eventuele opties/accessoires. Benieuwd naar het leasebedrag van een Renault Clio? Bereken het dan nu in de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Renault Clio Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Renault Clio lease editie is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen, namelijk de Basis-, Comfort- en Luxe uitvoering.

Deze verschillende uitvoeringen verschillen onderling niet alleen in prijs, maar vooral ook in exterieur en interieur. Dat wil zeggen dat de verschillende type’s een andere uitstraling hebben, maar wel beschikken over dezelfde motorinhoud en dergelijke.

Hierdoor heb je een ruime keuze uit verschillende private lease Clio’s en kun je er een kiezen die bij jou past. Alle uitvoeringen beschikken standaard over een krachtige benzinemotor met een vermogen van maar liefst 100 pk.

Daarnaast is de Basis private lease Renault Clio standaard uitgerust met de nieuwste technologieën. Heb je liever meer opties en een luxere uitstraling? Dan zijn de Comfort- en Luxe uitvoering ideaal voor jou.

Deze beschikken bijvoorbeeld over andere velgen en mediasystemen. Verder is de luxe uitvoering voorzien van een regensensor en elektronisch geregelde airconditioning.

Voordelen van de Renault Clio private lease

Wil jij graag een Renault Clio leasen? Dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voordelen hieronder voor jou op een rijtje gezet, zodat jij precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor Renault Clio private lease:

 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Renault dealer bij jou in de buurt
 • Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand
 • Je stelt een gloednieuwe Renault Clio samen voor een vast bedrag per maand
 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
 • Pechhulp onderweg is standaard meeverzekerd bij de All Risk verzekering
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd
 • Renault is aangesloten bij de Stichting ‘Keurmerk Private Lease’

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar jij gebruik van kunt maken als je kiest voor een private lease Renault Clio.

Renault Clio private lease vergelijker

Ben jij op zoek naar Renault Clio private lease aanbiedingen? Dan raden wij jou aan om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina.

Hier vul je al jouw gegevens in en eventuele wensen. Vervolgens verschijnt er een lijst met Renault Clio lease modellen die aansluiten op jouw persoonlijke wensen.

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar om erachter te komen of er ergens Renault Clio private lease acties zijn.

Bovendien is het verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken om niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste private lease Renault Clio te vinden.

Wat zijn de zekerheden met een Renault Car lease?

Door te kiezen voor een Renault Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Renault Clio

Bekijk alle private lease merken in Nederland