Renault Kadjar private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Renault Kadjar private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar Private Leasen

Wil je meer weten over de private lease Renault Kadjar? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij gaan jou meer vertellen over de voordelen en de kosten van een private lease Kadjar. Kijk onder het kopje meest gestelde vragen voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen van de private lease Kadjar die beschikbaar zijn.

Voordelen Renault Kadjar leasen

Een van de grootste voordelen van een Renault Kadjar private lease auto is dat je in een gloednieuwe auto rijdt zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, zodat je precies weet waar je iedere maand aan toe bent.

Bovendien is dit bedrag altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Daarnaast hoef jij dus alleen nog maar te tanken. Graag meer lezen over de Renault private lease? Bekijk dan snel meer informatie door op de link te drukken.

Leasebedrag van de Kadjar berekenen

De kosten van een private lease Renault Kadjar worden bepaald aan de hand van een aantal verschillende factoren. Hierbij wordt er natuurlijk eerst gekeken naar het volledige aankoopbedrag van de auto.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur en eventuele opties/accessoires. Opties en accessoires hebben invloed op de leaseprijs omdat deze de catalogusprijs van de Kadjar verhogen. Hieronder lees je meer over de verschillende uitvoeringen van de private lease Kadjar die beschikbaar zijn. Wil je direct het leasebedrag berekenen van de Renault Kadjar? Bekijk dan de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Renault Kadjar Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Renault Kadjar private lease auto is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, namelijk de Basis-, Comfort-, en Luxe uitvoering.

Deze uitvoeringen worden ook wel de Zen-, Intens- en Black Edition genoemd. Alle drie uitvoeringen worden standaard geleverd met een krachtige handgeschakelde benzinemotor met een vermogen van 140 pk.

Daarnaast kun je zelf nog voor een private lease Renault Kadjar automaat kiezen. Een Renault Kadjar automaat private lease auto is vooral handig voor personen die lange afstanden afleggen en vaak onderweg zijn.

Daarom is het verstandig om van tevoren na te gaan of je wel echt een Renault Kadjar private lease automaat nodig hebt. Een automaat is over het algemeen namelijk duurder dan een handgeschakelde-bak.

Verder verschillen de uitvoeringen vooral in opties en accessoires waaronder velgen, privacy glas en parkeersensoren. Deze opties maken de aanschafprijs van de auto hoger, waardoor het maandelijkse leasebedrag ook hoger wordt.

hoe bereken ik de Renault Kadjar kosten?

Wil je direct weten wat de kosten zijn van een private lease Renault Kadjar? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Hier vul je al jouw persoonlijke gegevens en eventuele eisen in om erachter te komen welke uitvoering het beste aansluit op jouw wensen.

Daarnaast maak je gebruik van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’ om erachter te komen welke aanbieder het goedkoopste is.

Vergelijk de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar om vervelende verassingen in de toekomst te voorkomen. Zo weet je ook direct dat je niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste private lease Kadjar hebt gevonden.

De voordelen van een private lease Renault Kadjar

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een private lease Renault Kadjar?

Een Renault private lease Kadjar brengt veel voordelen met zich mee. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet. Zo zie je precies welke voordelen zijn verbonden aan een private lease Renault Kadjar.

 • Stel een gloednieuwe auto volledig samen naar eigen wens
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mag in de auto rijden
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor reparatie en onderhoud kun je terecht bij een Renault dealer bij jou in de buurt
 • Duurt onderhoud of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer (zonder bijkomende kosten)
 • Pechhulp onderweg zit standaard inbegrepen bij de verzekering
 • Je bent verzekerd in (bijna) alle Europese landen
 • Geen onverwachtse kosten, mits jij je aan de gemaakte afspraken houdt

Zoals je ziet zijn er heel wat voordelen en voorwaarden verbonden aan Renault Kadjar private lease. Hierdoor rijdt je met een gerust hart rond en hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachtse kosten.

Wat zijn de zekerheden met een Renault Car lease?

Door te kiezen voor een Renault Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

De aanbieders in de vergelijker zijn allen voorzien van dit hoogwaardige keurmerk.

Specificaties Renault Kadjar

Bekijk alle private lease merken in Nederland