Renault ZOE private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Renault ZOE private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault ZOE Private Leasen

Wil jij graag een Renault ZOE leasen? Zoek dan niet verder, want wij gaan jou alles vertellen over de voordelen en de kosten van een private lease Renault ZOE. Hieronder bij meest gestelde vragen lees je meer over de verschillende uitvoeringen van de Renault ZOE lease auto. 

Voordelen Renault ZOE leasen

Het grote voordeel van een Renault ZOE private lease is dat je niet in één keer het volledige aankoopbedrag hoeft te betalen. Zo stel je een gloednieuwe Renault ZOE volledig samen naar eigens wens voor één vast bedrag per maand. Nog een groot voordeel is de prijs van een private lease ZOE. Deze hangt namelijk volledig af van jouw wensen. Wil je meer weten over het private leasen van een Renault? Klik dan op de groene link.

Leasebedrag van de ZOE berekenen

Bij het berekenen van het leasebedrag wordt gekeken naar een aantal factoren die invloed hebben op de prijs. De private lease Renault ZOE is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

Heb je een uitvoering gevonden die bij je past? Dan kies je voor dit specifieke model eventuele opties en accessoires. Deze opties hebben invloed op de prijs omdat ze de catalogusprijs van de auto verhogen. Verder wordt er gekeken naar de contractduur en het aantal kilometers per jaar. 

Het leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, accessoires/opties, onderhoud en reparatie. Jij hoeft de Renault ZOE elektrisch private lease auto daarnaast dus nog alleen maar op te laden. Meer weten over het leasebedrag van een Renault ZOE? Bekijk dan de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Renault zoe Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Zoals we hierboven al hebben benoemd is de Renault ZOE privé lease auto beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit een Basis-, Comfort-, en Luxe uitvoering van de Renault ZOE private lease auto.

Het verschil van deze verschillende uitvoeringen zit hem vooral in het interieur en exterieur. De Luxe uitvoering van de private lease Renault ZOE heeft bijvoorbeeld standaard privacy glas en een multimediasysteem met een 9,3″ touchscreen.

Daarnaast is de Basis uitvoering voorzien van een 80 kW elektromotor die een vermogen van 108 pk levert. Daarentegen hebben de Comfort- en Luxe uitvoering een vermogen van 136 pk dankzij de 100 kW elektromotor. Verder zijn alle uitvoeringen van de private lease ZOE volledig automatisch en elektrisch.

De voordelen van een Renault ZOE leasen

Een private lease Renault ZOE brengt vele voordelen met zich mee. Je rijdt namelijk een gloednieuwe auto voor één vast bedrag per maand en daarbij hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over onderhoud en reparatie.

Bovendien is de Renault ZOE private lease auto standaard voorzien van de beste technologieën. Wij hebben daarom een aantal voordelen voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien wat er zo handig is aan een Renault ZOE lease private editie.

 • Een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • Pechhulp voor onderweg zit standaard inbegrepen bij de verzekering
 • Renault is onderdeel van ‘Keurmerk Private Lease’
 • De private lease ZOE is standaard voorzien van een krachtige 52 kWh batterij
 • Met een volledig opgeladen batterij haal je een actieradius van 395 km
 • Je stelt de private lease Renault ZOE volledig samen naar eigen wens

Dit zijn een aantal voordelen waar je gebruik van maakt als je kiest voor een Renault ZOE private lease auto.

Renault ZOE lease deals, hoe vind ik deze?

Wil jij een Renault ZOE graag privé leasen? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina. Op deze manier kom je er achter welke uitvoering het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Je vult namelijk al je gegevens en eventuele wensen in, zodat er een lijst verschijnt met Renault ZOE lease auto’s die voldoen aan jouw eisen. Vergelijk daarnaast de verschillende aanbieders met elkaar om te weten te komen of er ergens Renault ZOE lease deals zijn.

Bovendien is het ook verstandig om de voorwaarden van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om vervelende situaties in de toekomst te voorkomen.

Welke zekerheden zijn er met de Renault Car lease?

Door te kiezen voor een Renault Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Specificaties Renault ZOE

Bekijk alle private lease merken in Nederland