seat leon cupra Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de SEAT Leon Cupra private lease en lees alles over dit populaire model van de Spaanse fabrikant.

SEAT Mii

1.0 liter / 60pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Mii? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT IBIZA

1.2 liter / 90pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Ibiza? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Tarraco

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Tarraco? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Leon

1.2 liter / 105 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Leon? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Leon Cupra Private Leasen

Ben jij op zoek naar een SEAT Leon Cupra private lease auto? Zoek dan niet verder, want wij gaan jou in deze tekst meer vertellen over de voordelen en de kosten van een SEAT Leon Cupra lease auto.

Kies je voor SEAT Leon Cupra private lease? Dan hoef je niet in één keer het volledige aankoopbedrag te betalen, maar in plaats daarvan iedere maand een vast bedrag.

Deze maandelijkse leaseprijs is bovendien inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud. Naast de maandelijkse kosten hoef jij dus alleen nog maar te tanken.

Voordelen Leon Cupra leasen

Het leasen van een Leon Cupra wordt vaak erg voordelig ervaren. Zo hoeven gebruikers zich niet druk te maken over verzekeringen, schade of belastingen. Dit zit namelijk all-in bij het maandelijkse leasebedrag. Genieten dus van een gloednieuwe SEAT Leon Cupra voor een leuk prijsje. Meer lezen over SEAT private leasen? Druk dan op de link om achter handige informatie te komen.

Leasebedrag Leon Cupra berekenen

De kosten van een SEAT Leon Cupra lease auto worden altijd bepaald aan de hand van een aantal verschillende factoren. Zo wordt er allereerst gekeken naar de catalogusprijs van de auto, omdat deze het meeste invloed heeft op de leaseprijs. Daarnaast wordt er gekeken naar de afspraken die zijn gemaakt, zoals het aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Het is ook mogelijk om eventuele accessoires en/of opties toe te voegen, maar houdt er wel rekening mee dat deze invloed hebben op het maandelijkse leasebedrag. Dit komt omdat de opties en accessoires de catalogusprijs van de auto verhogen, dus ook het leasebedrag. Bereken met de vergelijker nu het leasebedrag van een SEAT Leon Cupra.

Meest gestelde vragen over SEAT Leon Cupra Private Lease

Welke SEAT Leon Cupra uitvoeringen zijn er?

Kies je voor een SEAT Leon Cupra lease auto? Dan heb je hierbij nog de keuze uit twee verschillende modellen. Zo is er niet alleen een SEAT Leon Cupra Hatchback, maar ook een SEAT Leon Cupra ST (stationwagen).

De Hatchback SEAT Leon Cupra private lease auto is een compacte auto en is daarom geschikt voor personen die zo nu en dan wel eens iemand meenemen. Dit model wordt standaard geleverd met een krachtige motor met een vermogen van 286 pk.

Daarentegen is de SEAT Leon Cupra ST meer geschikt als gezinsauto, omdat deze een stuk groter is en wordt geleverd met een motor met maar liefst een vermogen van maar liefst 300 pk.

Verder heb je nog de keuze tussen een handgeschakelde- en automatische versnellingsbak. Ga van tevoren altijd goed na of je wel echt een automaat nodig hebt, omdat deze over het algemeen duurder is dan een handgeschakelde SEAT Leon Cupra.

Voordelen van de SEAT Leon Cupra lease

SEAT Leon Cupra private lease brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben daarom een lijstje gemaakt met de belangrijkste voordelen, zodat jij in één oogopslag kunt zien wat de voordelen zijn van een SEAT Leon Cupra lease auto:

 • Je rijdt in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand
 • Het maandelijkse leasebedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • Stel de SEAT Leon Cupra volledig samen naar eigen wens
 • Verzekering is altijd inclusief pechhulp voor onderweg
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een SEAT dealer bij jou in de buurt
 • Duurt onderhoud of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer

Zoals je kunt lezen zijn er veel voordelen verbonden aan een SEAT Leon Cupra private lease auto.

Wat zijn de zekerheden met een SEAT Car lease?

Door te kiezen voor een SEAT Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Waar kan ik SEAT Leon Cupra private lease deals vinden?

Ben jij benieuwd of er ergens SEAT Leon Cupra private lease acties zijn? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina.

Hier vul je namelijk al jouw persoonlijke gegevens en eventuele wensen in, zodat je te weten komt welk SEAT Leon Cupra private lease model aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Daarnaast kun je filteren op bijvoorbeeld ‘goedkoopste eerst’, zodat je bovenaan de lijst de goedkoopste modellen als eerst ziet. Bovendien is het ook verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo vind je niet alleen de goedkoopste SEAT Leon Cupra lease auto, maar ook degene met de beste voorwaarden.

Specificaties SEAT Leon Cupra

Bekijk alle private lease merken in Nederland