seat leon Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de SEAT Leon private lease en lees alles over dit populaire model van de Spaanse fabrikant.

SEAT Mii

1.0 liter / 60pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Mii? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT IBIZA

1.2 liter / 90pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Ibiza? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Tarraco

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Tarraco? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Leon

1.2 liter / 105 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Leon? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Leon Private Leasen

Laten we beginnen met de voordelen van een private lease SEAT Leon. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Daarnaast rijdt je een gloednieuwe SEAT Leon lease auto zonder dat je hiervoor het volledig aankoopbedrag in één keer moet neerleggen.

Voordelen Leon leasen

Hierdoor weet je waar je aan toe bent en houdt je naast de leasekosten ruimte over voor andere investeringen. Bovendien heb je geen last meer van onverwachtse kosten, mits je de vastgelegde afspraken nakomt.

Al met al zeker dus wat voordelen die zijn verbonden aan het leasen van de SEAT Leon. Hieronder lees je meer over de verschillende modellen en type’s van de SEAT Leon lease privé auto. Meer lezen over SEAT private lease? Druk dan snel op de link!

Leasebedrag Leon berekenen

De prijs van een SEAT Leon lease private wordt vastgesteld aan de hand van een aantal factoren. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de volledige aanschafprijs van de auto, het aantal kilometers per jaar, de contractduur, transmissie en de eventuele opties en accessoires.

Al deze factoren hebben invloed op het maandelijks te betalen leasebedrag omdat het aantal kilometers per jaar de afschrijf kosten beïnvloed. Daarnaast zorgen extra opties en accessoires ervoor dat de aanschafprijs hoger wordt, waardoor je maandelijks dus meer moet betalen.  Direct het leasebedrag weten van een SEAT Leon? Klik dan nu op de vergelijker!

Meest gestelde vragen over SEAT Leon Private Lease

Uit welke SEAT Leon uitvoeringen kun je kiezen?

De private lease SEAT Leon is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Deze verschillende type’s verschillen onderling vooral in in- en exterieur. Dat wil dus zeggen dat de auto’s bijna hetzelfde zijn maar dat de stoelen, stuur en accenten aan de buitenkant net iets anders zijn.

Zo is de SEAT Leon lease particulier verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk de: Style Ultimate-, FR Ultimate- en de FR Ultimate Black Edition. Bij de Style Ultimate- en FR Ultimate edition heb je de keuze uit 3 verschillende benzine motoren, namelijk: De 115 pk 6-versnellings-handbak, 130 pk 6-versnellings-handbak en de 150 pk 7-versnellings-DSG.

Bovendien is de Leon FR Ultimate Black Edition standaard uitgevoerd met de 150 pk 7-versnellings-DSG motor. Deze motor is tevens ook automatisch geschakeld.

Verder bepaal je zelf welke accessoires en opties op de auto komen, deze hebben wel invloed op het maandelijks te betalen leasebedrag. Wil je graag de SEAT Leon FR leasen? Dan kunnen wij jou alvast vertellen dat deze een stukje duurder is dan de standaard uitvoering van de SEAT Leon.

SEAT Leon ST private lease ook mogelijk?

De private lease SEAT Leon ST (Sportstourer) is het Station model van de SEAT Leon en is zeer geschikt als gezinsauto. Dit komt niet alleen doordat de SEAT Leon ST lease auto achterin meer beenruimte heeft, maar ook omdat je over meer bagageruimte beschikt.

Wil je graag een SEAT Leon station private leasen? Dan heb je hierbij de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen, namelijk: De ST Style Ultimate-, ST FR Ultimate- en de ST FR Ultimate Black Edition. Het verschil van deze 3 uitvoeringen zit hem in het in- en exterieur van de auto.

Daarnaast heb je bij de ST Style Ultimate- en de ST FR Ultimate Edition keuze uit 3 verschillende motoren. Zo is er een 115 pk 6-versnellings-handbak, 130 pk 6-versnellings-handbak en een 150 pk 7-versnellings-DSG motor.

  • De 150 pk sterke automatische transmissie motor zit standaard op de ST FR Ultimate Black Edition en kost daarom ook een stukje meer dan de andere uitvoeringen. Verder heb je zelf nog de keuze uit kleur en een aantal opties en accessoires.

Wil jij graag een SEAT Leon Station leasen? Ga dan van tevoren goed na welke uitvoering het beste bij jouw past om te voorkomen dat je teveel betaald voor onnodige opties.

Wat zijn de zekerheden met een SEAT Car lease?

Door te kiezen voor een SEAT Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Waar kan ik SEAT Leon private lease deals vinden?

Wil je direct weten wat de maandelijkse kosten worden voor de SEAT Leon private lease of de private lease SEAT Leon ST? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina. Op deze manier kom je er ook gelijk achter of er SEAT Leon private lease acties zijn door gebruik te maken van verschillende filters.

Vul al jouw gegevens in en eventueel een aantal wensen. Zo kom je er binnen de kortste keren achter welk model en welke uitvoering het beste aansluiten op jouw persoonlijke situatie.

Ga je op zoek naar de goedkoopste uitvoering? Maak dan gebruik van de filter ‘goedkoopste eerst’. Voordat je het leasecontract afsluit is het verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders te vergelijken met elkaar. Hierdoor voorkom je vervelende verassingen in de toekomst en weet je precies waar je aan toe bent.

Specificaties SEAT Leon

Bekijk alle private lease merken in Nederland