seat mii Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de SEAT Mii private lease en lees alles over dit populaire model van de Spaanse fabrikant.

SEAT Mii

1.0 liter / 60pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Mii? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT IBIZA

1.2 liter / 90pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Ibiza? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Tarraco

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Tarraco? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Leon

1.2 liter / 105 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over deze SEAT Leon? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

SEAT Mii Private Leasen

Wil je zorgeloos elektrisch kunnen rijden in de allernieuwste SEAT Mii? Dan is deze editie een perfecte oplossing voor jou. Met een private lease SEAT Mii rijdt je een gloednieuw model van SEAT zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen.

Zo betaal je namelijk een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting onderhoud en reparatie. Je hoeft zelf dus alleen nog maar te tanken. Het grote voordeel is dat je precies weet wat je maandelijks kwijt bent aan de auto. Bovendien heb je hierdoor ook ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Eerst meer lezen over SEAT private lease? Druk dan snel op de link!

Voordelen Mii leasen

Een groot voordeel van een SEAT Mii private lease is het feit dat je een gloednieuw model kunt rijden, zonder dat je hiervoor in een keer het gehele aankoopbedrag hoeft te betalen.

Fijn is ook dat je zelf mag kiezen wat voor Mii je wilt gaan rijden. Wil je bijvoorbeeld extra accessoires of meer toevoegingen zoals ingebouwde navigatie of een speciale lak? Het is allemaal mogelijk met leasen.

Leasebedrag Mii berekenen

De kosten van een SEAT Mii lease privé auto wordt opgebouwd aan de hand van een aantal factoren. Natuurlijk wordt er allereerst gekeken naar de volledige aanschafwaarde van het voertuig. Daarnaast wordt er gekeken naar de afspraken die zijn gemaakt over het aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Eventuele opties en accessoires hebben ook invloed op de prijs omdat deze de aanschafwaarde van de SEAT Mii verhogen. Hieronder lees je meer over de verschillende uitvoeringen van de SEAT Mii lease particulier auto. Meer weten over het leasebedrag van een SEAT Mii? Bekijk dan de vergelijker!

Meest gestelde vragen over SEAT Mii Private Lease

Uit welke SEAT Mii modellen kun je kiezen?

De SEAT Mii private lease is volledig naar eigen wens samen te stellen. Hierbij heb je de keuze uit de kleur, extra opties en eventuele accessoires.

Daarnaast zijn er 2 verschillende uitvoeringen beschikbaar, namelijk: De SEAT Mii electric en de SEAT Mii electric Plus. Deze 2 modellen verschillen onderling niet alleen in prijs, maar ook qua in- en exterieur.

Dit wil zeggen dat de motorinhoud hetzelfde is maar dat de verschillende type’s er net iets anders uitzien en over andere opties beschikken. Zo beschikt de SEAT Mii electric over een radio met 2 speakers en 14 inch lichtmetalen velgen.

Daarentegen is de SEAT Mii electric Plus uitvoering voorzien van een radio met 6 speakers en 16 inch lichtmetalen velgen. Beide elektromotoren van hebben een vermogen van 61 kW en een actieradius van 260 km. Hierdoor ben je minder geld kwijt aan brandstof en rijdt je relatief goedkoop.

SEAT Mii private lease acties, hoe vind ik deze?

Wil je graag weten wat de maandelijkse kosten zijn van de private lease SEAT Mii? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Vul al jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welke uitvoering het beste aansluit op je persoonlijke wensen.

Maak daarnaast gebruik van de filters zoals ‘goedkoopste eerst’ om erachter te komen of er ergens SEAT Mii private lease aanbiedingen zijn. heb je een model en uitvoering gevonden die bij jou past? Vergelijk dan de verschillende aanbieders met elkaar om te weten te komen waar ze de beste SEAT Mii lease acties hebben.

Bovendien is het ten alle tijden verstandig om de aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat je weet wat de voorwaarden zijn. Hiermee voorkom je niet alleen dat je voor vervelende verassingen komt te staan, maar ook dat je bent verzekerd van de beste SEAT Mii lease deals vindt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat zijn de zekerheden met een SEAT Car lease?

Door te kiezen voor een SEAT Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Welke kosten zijn voor eigen rekening bij een private lease SEAT Mii?

Er zijn heel wat kosten die zitten inbegrepen bij de SEAT Mii private lease auto. We hebben er al een aantal benoemd, maar er zijn nog een aantal kosten die in het contract zijn verwerkt.

Denk hierbij aan afschrijving-, aflever-, BTW- en pechhulp. Daarentegen zijn er ook een aantal kosten die niet zijn inbegrepen in het contract en dus voor eigen rekening zijn. De volgende kosten zijn voor eigen rekening:

  • Elektriciteit kosten
  • Installatiekosten van een laadpaal
  • Kosten voor boetes die je zelf hebt veroorzaakt
  • De tol die wordt geëist als je naar het buitenland reist over tolwegen
  • Schoonmaakkosten

De hierboven genoemde kosten zijn voor eigen rekening omdat je hier zelf invloed op hebt. Het is daarnaast natuurlijk ook logisch dat je zelf de kosten betaald voor boetes en het wassen van de auto.

Specificaties SEAT Mii

Bekijk alle private lease merken in Nederland