skoda Citigo Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Skoda Citigo private lease en lees alles over dit populaire model van de Tsjechische fabrikant.

skoda citigo private lease

Skoda Citigo

1.0 liter / 68 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Skoda Citigo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Karoq

1.0 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Skoda Karoq? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Fabia

1.0 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Skoda Fabia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Octavia

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Skoda Octavia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Citigo Private Leasen

Als je op zoek bent naar een nieuw private lease Skoda Citigo model, dan ben je hier op de juiste pagina om snel en eenvoudig een passende Skoda Citigo te vinden. Hieronder gaan we je alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en de kosten die verbonden zitten aan het leasen van een nieuwe Skoda Citigo. Toch eerst meer lezen over het private leasen van een Skoda? Druk dan op de link om er snel meer over te lezen.

Voordelen Citigo leasen

Het voornaamste voordeel is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, dit doe je namelijk in de vorm van maandelijkse betalingen. Dit maandelijkse bedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud, zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan. De enigste kosten die voor jouw overblijven zijn de brandstof kosten.

Leasebedrag Citigo berekenen

Het maandelijkse bedrag dat je moet betalen wordt samengesteld door een leasemaatschappij. Als eerste wordt er gekeken naar het totale aankoopbedrag van de nieuwe Skoda Citigo. De aantal opties en accessoires spelen ook een grote rol omdat deze de catalogusprijs van de Skoda Citigo verhogen.

Hierbij moet je vooral denken aan privacy glas, een navigatiescherm of lichtmetalen velgen. Als laatste nog het aantal kilometers die je elk jaar rijd en de duur van het leasecontract dat je wilt aangaan. Bekijk de vergelijker om direct achter de actuele leasebedragen van de Citigo te komen. 

Meest gestelde vragen over Skoda Citigo Private Lease

Welke Citigo uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Skoda Citigo wordt standaard geleverd met een benzinemotor met 66 pk en een handgeschakelde versnellingsbak. Natuurlijk is het altijd mogelijk om te kiezen voor een automatische transmissie.

Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Mocht je liever milieubewust onderweg zijn? Dan kun je altijd nog kiezen voor de volledig elektrische uitvoering. De Skoda Citigo E IV private lease heeft een vermogen van 61 Kw (83 pk) en een actieradius van 260 kilometer.

Dit model is uiterst geschikt voor kleine afstanden en voor mensen die in de binnenstad wonen. Deze 2 Skoda Citigo modellen zijn allebei rijk uitgerust met onder andere lane assist en LED koplampen.

Zijn er ook Skoda Citigo private lease acties?

Op deze pagina vind je een vergelijker zodat je gemakkelijk al jouw wensen kunt invullen. Vervolgens worden alleen de relevante Skoda Citigo modellen weergegeven waardoor je eenvoudig in één oogopslag kunt zien of er iets voor jouw tussen zit.

Naast het vergelijken van Skoda’s kun je ook verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Let wel altijd goed op dat je deze voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor onverwachte verassingen of kosten komt te staan.

Van welke voordelen kun je profiteren?

 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg waardoor je altijd geholpen wordt als je met pech langs de weg staat
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag met toestemming in de Skoda Citigo rijden
 • Na het tekenen van een leasecontract heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd
 • Je rijdt een volledig nieuwe auto zonder in één keer een grote investering te hoeven doen
 • Betaal een vast bedrag per maand inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
 • Voor onderhoud en reparaties kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Skoda dealer
 • Je bent in (bijna) alle Europese landen verzekerd
  Als onderhoud of reparaties langer als 24 uur duren heb je altijd recht op vervangend vervoer

Zoals je kunt zien zijn er flink wat voordelen. Hopelijk kun je aan de hand van deze voordelen een besluit maken of het leasen van een Skoda Citigo interessant is voor jou.

Welke zekerheden heb je met een Skoda Car lease?

Door te kiezen voor een Skoda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Skoda Citigo

Bekijk alle private lease merken in Nederland