skoda fabia Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Skoda Fabia private lease en lees alles over dit populaire model van de Tsjechische fabrikant.

skoda citigo private lease

Skoda Citigo

1.0 liter / 68 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Skoda Citigo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Karoq

1.0 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Skoda Karoq? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Fabia

1.0 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Skoda Fabia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Octavia

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Skoda Octavia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Fabia Private Leasen

Op zoek naar een private lease Skoda Fabia model? Lees er hier dan eerst alle handige informatie over. Hier kom je alles te weten over de voordelen, mogelijkheden en de kosten die verbonden zijn aan het leasen van een Skoda Fabia.

Voordelen Fabia leasen

Zoals velen al weten is het grootste voordeel van leasen dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. In plaats daarvan betaal je iedere maand een vast bedrag. Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Uiteraard is het ook mogelijk om jezelf eerst beter in te lezen over het private leasen van een Skoda.

Leasebedrag Fabia berekenen

Het leasebedrag dat je iedere maand betaald wordt samengesteld aan de hand van een aantal belangrijke aspecten. Om te beginnen de aantal opties en accessoires die je op de nieuwe Skoda wilt hebben.

Hoe meer opties een Skoda Fabia heeft, hoe hoger de catalogusprijs wordt en dus ook het leasebedrag. Daarnaast speelt de duur van het leasecontract ook een grote rol bij het bepalen van het maandelijkse leasebedrag. Tot slot wordt er ook gekeken naar de waarde van het door jou gekozen model, op basis daarvan wordt een leasebedrag samengesteld. Bekijk de vergelijker om direct te bekijken wat het maandelijkse leasebedrag is voor jouw situatie. 

Meest gestelde vragen over Skoda Fabia Private Lease

Welke uitvoeringen van de Fabia zijn beschikbaar?

Als je een Skoda Fabia wilt private leasen kun je op dit moment alleen kiezen voor de private lease Skoda Fabia combi. Dit is een zeer rijk uitgeruste model met een aantal opties die het rijden een stuk leuker en eenvoudiger maken.

Zo kun je altijd met een veilig gevoel de weg op. De Skoda Fabia combi wordt ook weer onderverdeeld onder 5 verschillende uitvoeringen.

 • Skoda Fabia Active
 • Skoda Fabia Ambition,
 • Skoda Fabia Business edition,
 • Skoda Fabia Sport business
 • Skoda Fabia Style

Elk van deze modellen heeft dezelfde motorinhoud en een handgeschakelde versnellingsbak.. Het grootste verschil van deze uitvoeringen zit hem in het interieur. Hierbij kun je denken aan verschillen in de bekleding, een groter navigatiescherm of een virtual cockpit.

Van welke voordelen kun je profiteren?

 • Met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mag je in de lease auto rijden
 • Je bent verzekerd in bijna heel Europa
 • Altijd 14 dagen bedenktijd na het tekenen van een leasecontract
 • Verzekerd voor pechhulp onderweg zodat je altijd wordt geholpen als je met pech langs de weg staat
 • Je rijdt een gloednieuwe Skoda zonder één grote investering te hoeven doen
 • Duurt onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Voor onderhoud en een beurt kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Skoda garage

Lees altijd goed de leasevoorwaarden door als je op de hoogte wilt zijn van de voordelen van de door jouw gekozen leasemaatschappij. In de vergelijker kun je deze ook bekijken. 

Welke Skoda Fabia private lease deals zijn er?

Op het moment dat je serieuze interesse hebt kun je hieronder gebruik maken van de vergelijker. In deze vergelijker kun je al jouw wensen invullen waaraan jouw nieuwe Skoda Fabia moet voldoen.

Naast het vergelijken van Skoda Fabia modellen kun je ook verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat je de aanbieder kunt kiezen met de beste aanschrijvingen. 

Vervolgens zie je alle actuele maandelijkse leasebedragen. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen. 

Welke zekerheden heb je met een Skoda Car lease?

Door te kiezen voor een Skoda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Wil jij profiteren van deze geweldige voorwaarden? Neem dan eens een kijkje in de vergelijker. 

Specificaties Skoda Fabia

Bekijk alle private lease merken in Nederland