skoda Karoq Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Skoda Karoq private lease en lees alles over dit populaire model van de Tsjechische fabrikant.

skoda citigo private lease

Skoda Citigo

1.0 liter / 68 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Skoda Citigo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Karoq

1.0 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Skoda Karoq? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Fabia

1.0 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Skoda Fabia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Octavia

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Skoda Octavia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Karoq Private Leasen

Ben je op zoek naar een nieuw private lease Skoda Karoq model? Dan kun je op deze pagina meer informatie verkrijgen. Hieronder gaan we uitgebreid bespreken wat nou precies de voordelen zijn van het leasen en de kosten die hieraan verbonden zijn, natuurlijk mogen de mogelijkheden ook niet ontbreken.

Voordelen Karoq leasen

Een van de voordelen is dat je altijd in een nieuwe auto rijdt waardoor je zonder zorgen en met een veilig gevoel de weg op kunt. Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan? Dan ben je ervan verzekerd dat je geholpen wordt en binnen 24 uur wordt voorzien van een leenauto. Het grootste voordeel is toch dat je niet in een keer een grote investering hoeft te doen.

Dit doe je namelijk in maandelijkse betalingen zodat je weet waar je iedere maand aan toe bent. Dit bedrag is altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekering. Het enige wat dus overblijft voor jouw zijn de brandstof kosten. Meer informatie bekijken over het private leasen van een Skoda? Bekijk dan de links eens.

Leasebedrag van de Karoq berekenen

Het maandelijks te betalen bedrag wordt samengesteld aan de hand van een aantal factoren die een grote rol in spelen. Allereerst wordt er gekeken naar de totaalwaarde van het door jouw gekozen model. Daarbij komen nog de aantal kilometers die je ieder jaar wilt rijden, de opties/accessoires en de duur van het leasecontract dat je wil aangaan.

De opties en accessoires hebben invloed op het leasebedrag omdat dit de cataloguswaarde van de Skoda Karoq verhoogt. Wil je direct de actuele maandelijkse leasebedragen bekijken voor de Karoq? Bekijk dan de vergelijker om het gehele aanbod met elkaar te vergelijken.

Meest gestelde vragen over Skoda Karoq Private Lease

Welke Skoda Karoq modellen zijn er beschikbaar?

De nieuwe Skoda Karoq wordt geleverd in 11 verschillende uitvoeringen. Standaard wordt deze geleverd met een 115 pk sterke 1.0 motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Natuurlijk is het altijd mogelijk om te kiezen voor een sterkere motor en een automatische versnellingsbak.

Op het moment dat je dit doet krijg je een 1.5 liter motor met maar liefst 150 pk. Hierdoor is deze uitvoering een stuk krachtiger, maar ook duurder. Fijn is ook dat je voor een automatische versnellingsbak kunt kiezen. Natuurlijk hangt hier ook een prijskaartje aan waardoor de maandelijkse kosten hoger worden.

De Skoda Karoq wordt ook geleverd in een diesel variant waarbij je kunt kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen, elk met 115 pk en een 1.6 liter motor. Verder zitten er verschillen in het aantal opties bij iedere uitvoering. Denk hierbij vooral aan een navigatie, privacy glas, lichtmetalen velgen of een virtual cockpit.

Zijn er private lease Skoda Karoq deals?

Ben jij op zoek naar een passende deal voor een nieuwe Skoda Karoq? Dan kun je op deze pagina gebruik maken van de vergelijker zodat je in één oogopslag kunt zien welke Skoda Karoq het beste bij jouw past en aan jouw eisen voldoet.

Deze vergelijker filtert niet alleen de verschillende modellen die worden aangeboden, maar ook de aanbieders van deze Skoda’s. Zo kun je op je gemak alles goed bekijken en alle voorwaarden goed doorlezen. Ook handig is dat je de meest actuele maandelijkse leasebedragen kunt bekijken. 

Van welke voordelen kun je profiteren?

Hieronder hebben we voor het gemak even alle voordelen op een rijtje gezet zodat jij in één oogopslag kunt zien of een private lease Skoda Karoq wat voor jou is:

 • Je rijdt altijd in een nieuwe auto die aan jouw persoonlijke wensen voldoet
 • Betaal maandelijks een vast bedrag zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan, dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud
 • Na het tekenen van een leaseovereenkomst heb je altijd 14 dagen bedenktijd
 • Je bent in (bijna) heel Europa verzekerd
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs en met toestemming mag in de Skoda Karoq rijden
 • Duurt de reparatie langer als 24 uur? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer
 • Je bent verzekerd voor pechhulp onderweg zodat je altijd geholpen wordt als je met pech langs de weg staat
 • Voor onderhoud en reparaties kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Skoda dealer

Zoals je hierboven kunt zien zitten er een flink aantal voordelen verbonden aan het leasen van een Skoda Karoq. Wij hopen dat je aan de hand van deze voordelen kunt beslissen of private leasen wat voor jou is.

Welke zekerheden heb je met een Skoda Car lease?

Door te kiezen voor een Skoda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Skoda Karoq

Bekijk alle private lease merken in Nederland