skoda Octavia Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Skoda Octavia private lease en lees alles over dit populaire model van de Tsjechische fabrikant.

skoda citigo private lease

Skoda Citigo

1.0 liter / 68 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Skoda Citigo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Karoq

1.0 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Skoda Karoq? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Fabia

1.0 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Skoda Fabia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Octavia

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Skoda Octavia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Skoda Octavia Private Leasen

Wil je graag een private lease Skoda Octavia aanschaffen? Dan kun je hier op deze pagina meer informatie verkrijgen om eenvoudiger een keuze te kunnen maken. Hier gaan we jouw meer vertellen over alle voordelen, mogelijkheden en kosten die verbonden zitten aan het leasen van een Skoda Octavia.

Voordelen Octavia leasen

Het grootste voordeel van een Skoda Octavia private lease is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Je doet dit namelijk door middel van een maandelijkse betalingen zodat je toch een nieuwe auto kunt rijden.

Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering. Het enige wat er dus overblijft zijn de brandstof kosten. Wil je graag eerst meer informatie bekijken over het privé leasen van een Skoda Octavia? Klik dan op de link.

Leasebedrag Octavia berekenen

De kosten van een private lease Skoda Octavia worden bepaald aan de hand van een aantal belangrijke factoren. De voornaamste factor is natuurlijk de aankoopprijs. Op basis van dit bedrag wordt een leasebedrag samengesteld. Een andere factor is het aantal kilometers die je ieder jaar wilt rijden.

Hoe meer kilometers je rijdt hoe hoger het maandelijkse leasebedrag wordt. Tot slot is het erg bepalend welke opties en accessoires je wilt gaan kiezen. Op het moment dat je een luxere uitvoering kiest met meer opties wordt de catalogusprijs van het model hoger, waardoor je ook maandelijks meer moet gaan betalen. Direct bekijken wat het maandelijkse leasebedrag is voor de Octavia? Neem dan een kijkje in de vergelijker

Meest gestelde vragen over Skoda Octavia Private Lease

Welke uitvoeringen/modellen zijn er beschikbaar?

Bij het leasen van een Skoda Octavia is er een model direct leverbaar, de private lease Skoda Octavia combi. Deze uitvoering is rijk uitgerust met verschillende opties. Je bent voorzien van een virtual cockpit, lichtmetalen velgen, navigatiescherm en adaptive cruise control.

Dit is nog maar een klein deel van alle opties op de Skoda Octavia combi. Verder kun je kiezen uit een benzine of diesel motor. Tot slot heb je nog de keuze uit een handgeschakelde- of automatische versnellingsbak. De automatische versnellingsbak brengt wel een hogere prijs met zich mee.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Hieronder nog even alle voordelen overzichtelijk op een rijtje zodat jij makkelijker kunt beslissen of de Skoda Octavia private leasen wel echt iets voor jou is:

 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag met toestemming in de Skoda Octavia rijden
 • Je bent verzekerd in (bijna) heel Europa
 • Altijd 14 dagen bedenktijd na het tekenen van een leasecontract
 • Verzekerd voor pechhulp onderweg zodat je altijd wordt geholpen als je pech hebt
 • Als de leaseauto voor onderhoud of een beurt langer als 24 uur naar de garage moet heb je recht op vervangend vervoer
 • Voor reparaties of onderhoud kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Skoda garage
 • Je rijdt een gloednieuwe auto zonder in één keer een grote investering te hoeven doen
 • Het maandelijkse leasebedrag is inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering

Zoals je kunt zien zijn er een aantal voordelen die een belangrijke rol spelen bij de keuze maken of je wel of niet wilt leasen. Hopelijk ben je hierdoor genoeg geïnformeerd om deze keuze te kunnen maken.

Hoe werkt het berekenen van de kosten?

Op het moment dat je serieuze interesse hebt in een Skoda Octavia kun je op deze pagina gebruik maken van de vergelijker. Je kunt gebruik maken van handige filters om de zoektocht nog eenvoudiger te maken. Zo krijg je alleen de Skoda’s te zien die aan jouw persoonlijke wensen voldoen.

Naast het filteren van de modellen kun je ook de verschillende aanbieders met elkaar afwegen. Om verassingen en onverwachte kosten te voorkomen is het slim om altijd de voorwaarden van een aanbieder goed door te nemen.

Kortom met onze vergelijker kom je er niet alleen achter of het model wel echt bij jouw past, maar ook wat op dit moment de goedkoopste private lease aanbiedingen zijn.

Welke zekerheden heb je met een Skoda Car lease?

Door te kiezen voor een Skoda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Skoda Octavia

Bekijk alle private lease merken in Nederland