Tesla Model 3 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Tesla Model 3 private lease en lees alles over dit populaire model van de Amerikaanse fabrikant.

Tesla Model S P90D

0 - 100: 3,3 sec. / 469 pk
Elektrisch, 509 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle Tesla Model S P90D? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model S 60

0 - 100: 6,2 sec. / 388 pk
Elektrisch, 345 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de Tesla Model S 60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model X

0 - 100: 6,2 sec. / 328 pk
Elektrisch, 355 km bereik

SUV / Cross over

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de Tesla Model X met prachtige vleugelportieren? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model 3

0 - 100: 4,6 sec. / 351 pk
Elektrisch,  560 km bereik

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Tesla Model 3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model 3 Private Leasen

De Tesla Model 3 private lease, ook wel bekend als het kleinere broertje van de Tesla Model S en de Tesla Model X. De middelgrote Tesla is een mooie sedan die niet veel onder doet voor de andere modellen. De 50 kWh accu heeft een actieradius van 409 kilometer en is daardoor perfect voor het dagelijks gebruik, en meer.

Private lease Tesla Model 3 voordelen

Een lease auto als de Tesla Model 3 is bij een steeds groter publiek in trek. Door de Tesla de leasen in plaats van de kopen ben je af van het grote bedrag dat je anders van tevoren op tafel moet leggen. De Tesla 3 private lease is een stuk beter te betalen dan de Tesla Model 3 zonder lease optie.

Tesla Model 3 private lease Nederland biedt vele voordelen. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen en is ook onderhoud en reparatie volledig gedekt. Kom je met pech langs de kant te staan? Dan is daar ook in voorzien en heb je binnen 24 uur vervangend vervoer. Klik hier voor meer info over het privé leasen van een Tesla.

Leasebedrag Model 3 private lease berekenen

Private lease Tesla 3 is per definitie beter te betalen dan het kopen van de Tesla 3. Voor het grootste deel van de particulieren geldt dat het ophoesten van zo’n groot aankoopbedrag niet te doen is. De lease prijs van de Tesla Model 3 is echter lastig te bepalen. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

We hebben gezorgd dat jij gemakkelijk de Model 3 prijs kunt bepalen. Hiervoor hebben we enkele wensen van je nodig. Hoeveel kilometers je elk jaar wilt gaan rijden met de Tesla is hiervoor, bijvoorbeeld, van belang.

Ook de extra opties die je graag in de Tesla wilt hebben kunnen invloed hebben op de prijs. Bij ons vergelijk je, gemakkelijk en vrijblijvend, om jouw beste aanbod te vinden.

Meest gestelde vragen over Tesla Model 3 Private Lease

Welke soorten Model 3 zijn er?

Er zijn enkele soorten van de Tesla Model 3. Zo is er de Comfort, Luxe en Sport. Tussen deze soorten zit een beetje verschil.

Een voorbeeld van zo’n verschil is dat de Tesla Model 3 Comfort in 5,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur gaat, terwijl de Luxe hier 4,6 seconden over doet en de Sport slecht 3,4 seconden.

Daarnaast is de accu van de drie varianten van de Model 3 anders. De Comfort kan 409 kilometer afleggen, de Sport 530 kilometer en de Luxe legt maar liefst 560 kilometer af op één volle accu.

Wat ontvang ik bij een private lease Tesla Model 3?

Je hebt vast wel een de zin gehoord: “je hoeft alleen maar te tanken!”. Dat is ook een zin die voor de Tesla Model 3 private lease van toepassing is. Het verschil is hier wel dat het bij tanken om stroom gaat, en niet om dure benzine of diesel. Het volgende zit allemaal inbegrepen in één vaste maandelijkse prijs:

  • Wegenbelasting;
  • Onderhoud en reparaties;
  • Pechhulp;
  • Recht op vervangend vervoer;
  • Autoverzekering

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Check snel onze vergelijker voor het totale aanbod en ga ervan door met de goedkoopste en vooral beste deal!

Waarom de Tesla Model 3 en niet een ander?

De Tesla Model 3, ten opzichte van andere merken, is een volledig elektrische auto en daarmee beter voor het milieu en jouw portemonnee. De Tesla doet niet onder voor de andere auto’s en bewijst dit keer op keer.

De Tesla Model 3 private lease is een goede tussenvorm. Niet te groot, niet te klein. Deze Tesla is compact en simpel. Geen overbodige functies of opties.

Daarbij is de Tesla Model 3 een zelfrijdende auto. Je kunt de controle volledig overlaten aan deze Tesla en relaxen. De auto kan zelfs zelf inparkeren zonder dat er ook maar iemand in de auto zit. Ideaal voor het lastige fileparkeren in een krap parkeervak.

Als laatst, we hebben hier te maken met een automaat. Om de Tesla zo zuinig mogelijk te laten rijden hebben ze ervoor gekozen om de auto alleen als automaat op te leveren.

Op deze manier wordt op exact het juiste moment geschakeld en hoef jij je helemaal nergens meer mee bezig te houden.

Welke private lease aanbieder moet ik kiezen?

Allereerst, niets moet. Wat een feit is, is dat er een heleboel partijen op de markt actief zijn die een flink aantal lease auto’s aan. Zo ook de Tesla Model 3.

Voor jou als consument is dat alleen maar gunstig, de prijs wordt hierdoor laag gehouden. De kunst is alleen de beste prijs te vinden. Daar helpt onze vergelijker bij!

Door enkele gegevens in te vullen, zoals het aantal kilometers je wilt rijden op jaarbasis, kun je gemakkelijk en geheel vrijblijvend jouw beste aanbieding vinden! Tesla Model 3 private lease wordt op deze manier super inzichtelijk.

Specificaties Tesla Model 3

Bekijk alle private lease merken in Nederland