Toyota avensis Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Toyota Avensis private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Toyota Aygo

1.0 liter / 72 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Toyota Aygo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Yaris

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Yaris? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota C-HR

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Toyota C-HR? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Prius

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Prius? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Avensis Private Leasen

De Toyota Avensis is een echte familieauto. Toyota Avensis private lease benadrukt dit feit nog meer. Door de Avensis te leasen in plaats van te kopen bespaar je op een groot aankoopbedrag. Als familie is het vaak lastig om in één keer duizenden tot tienduizenden euro’s neer te leggen voor een nieuwe auto, Toyota Avensis lease lost dit probleem op.

De voordelen van private lease Toyota Avensis

Het grote aankoopbedrag is getackeld door het leasen van de Toyota Avensis. Daarnaast worden er nog wat andere kostenposten ontweken door te leasen in plaats van te kopen. Zo betaal je geen wegenbelasting, verzekering, onderhouds- of reparatiekosten. Dit alles zit bij de prijs in.

Iets wat veel mensen ook als voordeel zien is de zekerheid die een leaseauto met zich meebrengt. Door private lease Toyota Avensis te kiezen weet je elke maand waar je aan toe bent. Er wordt immers een vast maandelijks bedrag afgesproken waar jij je goed bij voelt.

De Toyota Avensis prijs

Wij specialiseren ons in het vergelijken en vaststellen van de scherpste prijzen voor allerlei soorten leaseauto’s. Ook de Toyota Avensis hebben wij onder de loep genomen. In onze vergelijker hebben we mogelijk gemaakt dat jij zelf de beste prijs voor jouw Toyota Avensis kunt bepalen.

Hoe je dat doet is simpel. Allereerst bedenk je hoeveel kilometers je op jaarbasis wilt gaan afleggen met jouw Avensis. Daarna bepaal je de looptijd van jouw leaseovereenkomst. Hoe langer de leaseovereenkomst, hoe meer korting je krijgt van de leaseaanbieder. 

Heb je dit gedaan dan vul je deze gegevens in en vergelijk je simpel en snel het aanbod. Geheel vrijblijvend ben je op deze manier op de hoogte van de scherpste prijs! Meer weten over de Private Lease van Toyota?

Meest gestelde vragen over Toyota Avensis

Welke modellen van de Toyota Avensis zijn er?

Op het moment wordt er slechts één model van de Toyota Avensis aangeboden om te leasen. Dat maakt het vergelijken van verschillende modellen een stukje makkelijker. Het gaat namelijk alleen om de Toyota Avensis 1.8 VVT-i Aspiration.

Hoewel er op het moment weinig te vergelijken valt is deze Avensis zeker een auto om naar te kijken. Een private lease auto heeft vele voordelen.

Wat houdt private lease Toyota Avensis exact in?

Een private lease Toyota Avensis overeenkomst bestaat altijd uit een aantal vaste elementen. Waar je je in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken zijn de volgende aspecten:

  • Wegenbelasting;
  • Autoverzekering;
  • Pechhulp;
  • Onderhoud en reparatie;
  • Vervangend vervoer.

De reden dat je je hierover geen zorgen hoeft te maken, is dat al deze onderdelen bij het leasecontract inzitten. De maandelijkse vaste prijs dekt dus zowel wegenbelasting als onderhoud en reparaties. Een auto leasen wordt steeds populairder, niet gek met deze voordelen.

Waarom de Toyota Avensis 1.8 VVT-i Aspiration?

Zoals gezegd is de Avensis 1.8 momenteel de enige Toyota Avensis beschikbaar om te leasen. Waarom je deze Toyota dan zou moeten leasen en niet een andere auto leggen we je graag uit.

Als je opzoek bent naar een familie-/gezins- auto dan is de Avensis precies wat je zoekt. Met een laadvermogen van 615 kilo en een bagageruimte van 543 liter kun je altijd alles meenemen. Er is meer dan voldoende ruimte voor boodschappen, kinderwagen en familieleden op hetzelfde moment.

De Avensis 1.8 VVT-i Aspiration rijdt op benzine en heeft een tankinhoud van 60 liter. Door de handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen rijdt de Avensis redelijk zuinig met een verbruik van 1 op 17. Je kunt dus meer dan 1.000 kilometer rijden op één tank en staat daardoor niet om de haverklap bij de pomp.

De 1.8 VVT-i Aspiration heeft een vermogen van 147 PK en dat is maar goed ook, als de auto gevuld is met mensen en spullen. Door dit vermogen accelereert de Toyota van 0 naar 100 in 10,4 seconden en haalt de Avensis een topsnelheid van 200 kilometer per uur.

Wat als er andere uitvoeringen op de markt komen?

Als er andere Toyota Avensis uitvoeringen op de markt komen voegen wij die toe aan onze vergelijker. Op deze manier kun je altijd de nieuwste leaseovereenkomsten vergelijken en de beste prijs voor jouw Avensis bepalen.

Probeer het geheel gratis en vrijblijvend. Klik de verschillende filters aan, bepaal jouw kilometrage en de looptijd. Hierna zal de prijs van de private lease Toyota Avensis er vanzelf uitrollen!

Specificaties Toyota Avensis

Bekijk alle private lease merken in Nederland