Toyota C-HR Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Toyota C-HR private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Toyota Aygo

1.0 liter / 72 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Toyota Aygo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Yaris

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Yaris? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota C-HR

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Toyota C-HR? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Prius

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Prius? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota C-HR Private Leasen

De Toyota C-HR lease komt met vele voordelen en een scherpe prijs. De C-HR is als volledige benzine en als hybride model beschikbaar en komt in verschillende uitvoeringen. Welke je moet hebben en wat de voordelen daarvan zijn in combinatie met een Toyota privé leasen gaan we je hieronder vertellen!

Toyota C-HR lease voordelen

De private lease Toyota C-HR heeft vele voordelen. Op zichzelf is de Toyota C-HR een geweldige auto, maar door de combinatie met leasen te leggen komen er nog veel meer voordelen aan het licht.

Enkele voordelen van de Toyota C-HR private lease zijn vast al bij je bekend. De C-HR komt zonder wegenbelasting, zonder kosten voor de autoverzekering en zonder reparatie- of onderhoudskosten. Dit uiteraard alleen bij een lease contract.

Al deze voordelen, en meer, lijken veel geld te gaan kosten. Dit valt gelukkig mee. De Toyota C-HR prijs is erg scherp, wat maakt dat deze lease auto een uitstekende keuze is.

Wat is die Toyota C-HR prijs dan?

Een goede vraag. Dit is afhankelijke van enkele factoren. Zoals gezegd is de Toyota er in verschillende soorten en maten. Zo kent de private lease Toyota C-HR Hybrid een ander prijsje dan de standaard Toyota C-HR private lease.

Enkele andere keuzes die gemaakt moeten worden voordat je jouw Toyota C-HR prijs kunt bepalen zijn het aantal kilometers dat je wilt rijden per jaar en de looptijd van jouw overeenkomst. Door al deze factoren zelf te bepalen krijg jij jouw droom C-HR! Vergelijk direct het aanbod.

Meest gestelde vragen over Toyota C-HR

Welke uitvoeringen van de C-HR zijn er?

Een van de Toyota C-HR varianten is al genoemd. De Toyota C-HR Hybrid. Maar er is meer. Zowel de standaard C-HR als de Hyrbid variant is beschikbaar als ‘Active’ of ‘Dynamic’. Deze twee uitvoeringen van de Toyota C-HR verschillen op een paar belangrijke punten.

De grootste voordelen van de Active zijn de parkeerhulp-camera, climate control, het multimediasysteem en de Safety Sense (het veiligheidssysteem van Toyota).

De Dynamic kent dezelfde voordelen als de Active variant. Echter, naast deze prachtige voordelen biedt de Dynamic nog een aantal extra’s. Zo heeft de Dynamic onder andere een regensensor, parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde en een ingebouwd navigatiesysteem.

Wil je een auto leasen? Neem altijd een kijkje in de vergelijker voor een onafhankelijk overzicht van het aanbod.

Wat houdt Toyota C-HR lease in?

Toyota C-HR als lease auto heeft vele voordelen. Enkele zijn al genoemd, zoals de wegenbelasting die bij de prijs inzit. Een voorbeeld dat nog niet genoemd is, is de aanschafprijs.

Koop je een Toyota dan moet je een flinke som geld vooraf betalen. Bij het leasen van een Toyota C-HR is dat niet zo! De belangrijkste voordelen van leasen zetten we nog eens op een rijtje voor je:

  • Wegenbelasting inbegrepen;
  • Autoverzekering inbegrepen;
  • APK, onderhoud en reparaties inbegrepen;
  • Vervangend vervoer wanneer nodig;
  • Pechhulp in heel Europa, inbegrepen;
  • Geen grote kosten bij aanschaf.

Zoals je kunt lezen kan een privé lease uitermate goed uitpakken voor je eigen situatie. Met een groot scala aan voordelen maak jij je na je aankoop nergens meer druk om, enkel nog de benzine, elektriciteit of diesel. Direct een actueel overzicht? Bekijk de vergelijker!

Waarom de Toyota C-HR?

Toyota private lease is meer dan alleen een auto. Toyota biedt dan ook meer dan het standaard autobedrijf. Omdat we leven in onzekere tijden biedt Toyota meer flexibiliteit en meer zekerheid. De Toyota C-HR wordt bij je thuis bezorgd, inclusief gratis upgrade naar een Schadeverzekering Inzittende.

Daarnaast heeft Toyota een regeling om met onverwachte situaties om te gaan. Krijg je onverwacht ontslag? Inkomensverlies? Of verlies je om medische redenen jouw rijbewijs? Dan is de Toyota private lease overeenkomst kosteloos opzegbaar.

Naast al deze voordelen en de Toyota C-HR prijs hebben we natuurlijk ook nog de C-HR zelf. Deze Toyota verkoopt zichzelf. Een kijkje nemen is genoeg.

Het design van deze prachtige cross-over SUV met coupé trekjes is interessant voor zowel de zakelijke als particuliere leaserijder. Kies je voor de Hybrid uitvoering van de C-HR dan maak je ook nog eens gebruik van alle zuinige voordelen die deze Toyota biedt.

Met minstens 116 PK (Hybrid 122 PK), een verbruik van 1 op 16,4 (Hybrid 1 op 26,3) en een topsnelheid van 190 km/h (Hybrid 170 km/h) is dit een SUV om te overwegen.

Hoe bepaal ik mijn Toyota C-HR prijs?

Er zijn verschillende manier om jouw Toyota C-HR prijs te bepalen. Je kunt het internet afstruinen naar de beste prijs en hopen dat je deze vindt. Of je kiest ervoor om onze vergelijker te gebruiken. Dat laatste raden wij natuurlijk aan.

In de vergelijker vul je gemakkelijk, (en geheel vrijblijvend), in wat jouw wensen zijn. Hoeveel kilometers wil je afleggen op jaarbasis? Hoelang wil je dat de looptijd van de lease overeenkomst is? En welke extra opties zie jij graag op of in jouw Toyota C-HR? Gebruik de filters en de beste prijs rolt er vanzelf uit!

Specificaties Toyota C-HR

Bekijk alle private lease merken in Nederland