Toyota corolla Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Toyota Corolla private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Toyota Aygo

1.0 liter / 72 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Toyota Aygo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Yaris

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Yaris? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota C-HR

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Toyota C-HR? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Prius

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Prius? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Corolla Private Leasen

Toyota’s komen in verschillen soorten en maten. Elk model heeft verschillende uitvoeringen, de Toyota Corolla heeft er maar liefst vier. De gemiddelde nieuwprijs van deze modellen is €25.000,-. Als je dat bedrag niet in een keer wil of kan neerleggen, dan hebben we een goede optie voor je: Toyota Corolla private lease.

De voordelen van Toyota Corolla private lease

Niet alleen het gebrek aan hoge aanschafkosten is een voordeel van private lease Toyota Corolla. Er zijn ook nog andere voordelen die het leasen van deze Toyota interessanter maken dan het kopen.

Wellicht heb je de zin “u hoeft alleen maar te tanken!” wel eens gehoord. Dit is een slogan die veel wordt gebruikt als het gaat om het private leasen van auto’s. Deze slogan is ook hier van toepassing! Doordat wegenbelasting, autoverzekering, reparaties en onderhoud allemaal bij de prijs inbegrepen zijn betaal je daadwerkelijk alleen de brandstof van de Corolla!

Toyota Corolla: de prijs

Wil je snel en simpel de prijs van de Toyota Corolla bepalen? Daar helpen we graag mee. Het kan lastig zijn de juiste aanbieder te vinden. Er is namelijk vele aanbieders van Toyota Corolla private lease.

Daarom hebben wij een vergelijker ontwikkeld. In deze vergelijker kun je gemakkelijk jouw wensen aanklikken en overzicht creëren in de zee met aanbieders. Bepaal het aantal kilometers dat je wil gaan rijden en de looptijd van het contract. Selecteer eventuele extra’s opties en klaar! De beste aanbieding voor jouw Toyota Corolla rolt er vanzelf uit!

Meest gestelde vragen over Toyota Corolla

Toyota Corolla in 4 uitvoeringen

Zoals gezegd in de inleiding bestaat de Toyota Corolla uit vier uitvoeringen. Dit klopt niet helemaal. Er zijn er namelijk meer. De hoofduitvoeringen van de Toyota Corolla zijn de Hatchback, Touring Sports, TREK en Sedan.

Op hun beurt kennen deze hoofduitvoeringen weer specifieke uitvoeringen. Zo is de Toyota Hatchback te verkrijgen als Comfort, Active, Dynamic, Sport, Executive, Sport PLUS, Premium, Business, Business PLUS en GR-Sport. Met al deze uitvoeringen raak je snel in de war en dat is niet meer dan normaal.

Het gemakkelijkst is als je eerst bepaald welke hoofduitvoering je wilt hebben. De Hatchback is de kleinste van de vier en zou je als standsauto kunnen bestempelen. De Touring Sport heeft een krachtige motor, sportstoelen en is een stuk groter.

De Corolla TREK is de duurste variant, maar heeft dan ook de meeste opties. Bijna 600 liter aan bagageruimte, een hogere zit en de nieuwste veiligheidssystemen.

De Sedan is een echte familieauto. Met veel ruimte, voor een scherpe prijs, zou je het kunnen zien als een optie die hangt tussen de Toyota Corolla Hatchback en de Corolla TREK.

Wat krijg ik bij Toyota Corolla private lease?

Toyota Corolla private lease komt met enkele vaste aspecten. Zo hebben we al genoemd dat reparaties en onderhoud inbegrepen zijn, maar er is meer. Hieronder geven we een volledig lijstje van wat er bij de scherpe maandelijkse prijs is inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • Autoverzekering;
  • Onderhoud- en reparatiekosten;
  • Vervangend vervoer indien nodig;
  • Pechhulp in heel Europa.

Direct het scherpe en actuele aanbod inzien? Bekijk de vergelijker voor een totaaloverzicht.

De Toyota Corolla, waarom?

Zoals je ondertussen weet zijn er vele verschillende soorten Toyota Corolla’s op de markt. Verschillen uitvoeringen met verschillende opties. Dit is een van de redenen waarom je een Toyota Corolla zou moeten rijden. Er zit altijd een optie bij die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

Heb je meer ruimte nodig? Kies dan voor de Toyota Corolla TREK of Sedan. Heb je liever een kleinere auto die toch voldoende vermogen heeft? De Toyota Corolla Hatchback is “the way to go”. Wat voor sort auto je ook zoekt, er is altijd een Toyota Corolla die bij jou past.

Als laatst is het nog belangrijk om op te merken dat alle vier de hoofduitvoeringen van de Toyota Corolla in hybride variant kunnen komen. Wellicht is auto leasen met deze modellen iets voor jou.

De Toyota Corolla TREK en Sedan zijn altijd uitgerust als hybride auto’s, maar de Touring Sport en Hatchback hebben de optie om als hybride te worden aangeschaft. Immers, zuinigheid is goed voor zowel milieu als portemonnee.

Vergelijk de Toyota Corolla

Belangrijk is om te bedenken hoeveel kilometers je wilt afleggen op jaarbasis. Bij het afsluiten van een leaseovereenkomst nemen aanbieders dit namelijk mee in de leaseprijs. Daarnaast is de looptijd van de overeenkomst relevant. Wil je de Toyota Corolla private lease voor één jaar? Twee? Of liever vijf? Alles is mogelijk.

Selecteer de verschillende filters in onze vergelijker en bepaal, geheel vrijblijvend, jouw Toyota Corolla maandtarief.

Specificaties Toyota Corolla

Bekijk alle private lease merken in Nederland