Volkswagen Private Lease vergelijken

De actuele Volkswagen private lease aanbiedingen inzien? Bekijk alle VW private lease deals van Nederland op leaseauto.net en kies de best passende deal in 3 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Volkswagen UP

1.0 liter / 60 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Volkswagen UP? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Golf

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volkswagen Golf? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Arteon

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Volkswagen Arteon? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Tiguan

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Volkswagen Tiguan? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Veilig Private Leasen van een Volkswagen

Ben je aan het zoeken naar een nieuw Volkswagen private lease model? Dan is het belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt. Zo kun je namelijk de beste keus maken en zeker zijn van je zaak. Een van de eerste zaken waar je op moet letten is het ”Keurmerk Private Lease”. Wanneer deze aanwezig is ben je voorzien van een aantal voordelen en voorwaarden, maar hoe werkt dit in de praktijk nou eigenlijk? Wij leggen het je uit.

Als je kiest voor een aanbieder die in het bezit is van dit keurmerk ben je bij het afsluiten voorzien van een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond en deze gelden zowel voor de aanbieders als consument.

Een aanbieder krijgt dit keurmerk enkel wanneer ze aan de voorwaarden voldoen. Zo kun je met een veilig gevoel een lease contract aangaan. Check dus altijd of het keurmerk aanwezig is als je aan het rondkijken bent.

Nu meteen deals & aanbiedingen bekijken

Je kunt bij ons direct het grootste en actuele aanbod bekijken, hierdoor wordt het mogelijk om met een paar simpele klikken de beste aanbiedingen en deals te vinden. Ben je dus op zoek naar een geweldig nieuw model van het merk Volkswagen? Bekijk dan de vergelijker en filter op deals en aanbiedingen. Natuurlijk kun je ook eerst wat meer informatie doorlezen, zo maak je altijd een goede keus.

 • Alle deals en aanbiedingen direct bekijken.
 • Laagste prijs per maand.
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

Direct weten waar je aan toe bent en alle mogelijkheden inzien? Neem snel een kijkje in de vergelijker.

Private lease Volkswagen

Ben jij op zoek naar een private lease Volkswagen? Zoek dan niet verder, want wij gaan jou alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en de kosten van een private lease Volkswagen.

Zo stel je een gloednieuwe private lease VW volledig samen naar eigen wens zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen.

In plaats daarvan betaal je namelijk een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt je daarnaast nog ruimte over voor andere uitgaven.

Waarom kiezen voor Volkswagen privé leasen?

Bij Volkswagen private lease worden de kosten opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren. Hierbij wordt er als eerst gekeken naar de volledige aanschafprijs van het model, omdat de aanschafprijs natuurlijk de meeste invloed heeft op het maandelijkse leasebedrag.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren die invloed hebben op de leaseprijs. Denk hierbij aan het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract, eventuele opties en accessoires. Verder in deze tekst vertellen we jou precies hoe VW private lease werkt en wat de belangrijkste voordelen zijn.

Voordelen 

Geen extra kosten voor reparatie en onderhoud
Brede keus uit modellen van Volkswagen
Geniet van een gloednieuw model
 Snel en meteen online geregeld

Waar ben je naar op zoek?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw Volkswagen private lease model is het verstandig om eerst even te bedenken wat je wil. Wil je bijvoorbeeld een model dat wat sportiever is of een toch wat meer zakelijk model?

Bekijk ook welke opties en accessoires aanwezig moeten zijn, bijvoorbeeld navigatie of elektrische ramen. De vergelijker maakt dit een stuk eenvoudiger

Als je weet waar jouw nieuwe model van Volkswagen aan moet voldoen is dit eenvoudig in te vullen in de vergelijker. Vervolgens krijg je het meest actuele aanbod geheel op basis van jouw wensen. Ook handig is dat je premies, aanbieders en leasevoorwaarden met elkaar kunt vergelijken.

Meer informatie lezen of direct vergelijken?

Het is mogelijk om direct alle Volkswagen modellen met elkaar te vergelijken, maar er is nog een andere mogelijkheid, namelijk het lezen van meer informatie. We raden je altijd aan om jezelf goed in te lezen voordat je definitief een leasecontract gaat afsluiten, lees bijvoorbeeld altijd goed de leasevoorwaarden door.

Naast dit is er nog meer informatie waarvan je handig gebruik kunt maken. Deze zul je dan ook kunnen vinden bij de veelgestelde vragen. Nadat je jezelf voldoende hebt ingelezen is het vergelijken een stuk gemakkelijk, zo weet je precies waar je op moet letten en waar je de beste deal kunt scoren.

 

Meest gestelde vragen over Volkswagen Private Lease

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

Wil jij graag een VW private leasen? Dan is dat binnen een aantal stappen al geregeld. Zo stel je eenvoudig een model samen naar eigen wens en regel je de rest allemaal online.

Om het jou makkelijk te maken hebben wij de 5 stappen hieronder voor jou onder elkaar gezet, zodat je precies kunt zien hoe VW lease privé in zijn werk gaat:

 • Kies een model dat bij jou past en stel deze volledig samen naar eigen wens
 • Stel zelf jou ideale leasecontract op met een keuze uit aantal kilometers per jaar en de contractduur
 • Vraag na het samenstellen en opstellen van het contract direct online een offerte aan
 • Er wordt een financiële check uitgevoerd om erachter te komen of je de kosten kunt dekken
 • Jouw nieuwe private lease Volkswagen wordt zo spoedig mogelijk geleverd

Zoals je ziet is VW lease particulier heel eenvoudig en snel online te regelen. Daarnaast is het wel verstandig om van te voren goed onderzoek te doen naar de verschillende modellen en alvast te bedenken hoe je het leasecontract wilt opstellen.

Welke Volkswagen modellen zijn er beschikbaar?

Er zijn maar liefst 7 nieuwe modellen beschikbaar voor VW private lease. Zo heb je keuze uit de Volkswagen UP, Polo, T-Cross, Golf, Golf Variant, T-Roc en een Tiguan.

Deze modellen zijn allemaal verschillend van elkaar. De Tiguan is namelijk een SUV, terwijl de welbekende Polo en Golf allebei Hatchback modellen zijn. Maak je vaak lange afstanden en heb je een gezin? Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een SUV model.

Daarentegen is het voor jongere mensen zonder gezin aannemelijker dat ze kiezen voor een kleinere auto zoals de Polo of de Golf. Het is namelijk onnodig om in een private lease Volkswagen Tiguan te rijden als je meestal alleen rijdt.

Bovendien verschillen de modellen sterk in prijs, waardoor het verstandig is om goed te kijken naar wat jij precies nodig hebt. Hierdoor betaal je niet te veel voor onnodige ruimte, opties en accessoires.

Verder is het ook mogelijk om bij Volkswagen private lease occasions modellen te kijken. Dit zijn tweedehands Volkswagen auto’s die je kunt leasen tegen een scherpe prijs.

Wat zijn de Volkswagen private lease ervaringen?

De klanten van Volkswagen private lease zijn zeer positief over de service die zij bieden. Niet alleen is het fijn dat (bijna) alles zit inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag, maar ook dat de meeste zaken voor jou worden geregeld. Niet voor niets dat de klanten van private lease VW een gemiddeld cijfer van 8,5 geven voor dienstverlening.

Wij hebben ook een review gevonden van een bestaande klant en die luidt als volgt: “Ik heb bijna nooit contact opgenomen met de leasemaatschappij, maar dit jaar had ik een probleem toen ik in Frankfurt stond en ben toen super geholpen.” Aldus een klant die gebruik maakt van de service van VW lease particulier.

Met welke voorwaarden moet je rekening houden?

Volkswagen private lease is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk private lease’ en heeft een aantal voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn zowel ter bescherming van de consument als de aanbieder van het voertuig.

Wij hebben een aantal belangrijke voorwaarden hieronder voor jou op een rijtje gezet, zodat je kunt zien waar je rekening mee moet houden.

 • Kosten voor brandstof, updates navigatiesysteem, boetes, tolgelden en wassen van het voertuig zijn voor eigen rekening
 • Je hebt 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het leasecontract om deze kosteloos te ontbinden
 • Na het eerste jaar is het mogelijk om het leasecontract vroegtijdig te beëindigen, de kosten hiervoor zijn 40% van het openstaande leasebedrag
 • Als het leasebedrag tijdens de bedenktijd wordt verhoogd, dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte stellen
 • Je betaalt aan het einde van het leasecontract geen slottermijn, mits jij aan de afspraken hebt voldaan
 • Rijdt je meer kilometers dan staat vermeld op het contract? Dan wordt er een meer-kilometerspijs in rekening gebracht per extra gereden kilometer
 • Met Volkswagen private lease bouw je schadevrije jaren op
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland

Dit zijn een aantal belangrijke voorwaarden waar je rekening mee dient te houden tijdens de periode dat je gebruik maakt van een private lease VW.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Kies je voor VW private lease? Dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We hebben er aan het begin van deze tekst al een aantal genoemd, maar er zijn er nog veel meer. Daarom hebben we hieronder een lijstje opgesteld met de belangrijkste voordelen waar je gebruik van maakt als je kiest voor Volkswagen lease privé.

 • Stel jouw droomauto volledig samen naar eigen wens
 • Je hoeft het volledige aankoopbedrag niet in één keer te betalen
 • Je betaalt een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • Je hoeft geen grote investering te doen om in een nieuwe auto te kunnen rijden
 • De meeste zaken omtrent de private lease VW worden voor jou geregeld
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Volkswagen dealer bij jou in de buurt
 • VW private lease is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk private lease’

Zoals je kunt lezen zijn er heel wat voordelen verbonden aan een private lease Volkswagen. Jij kunt hier ook gebruik van maken als je kiest voor VW private lease.

Bekijk alle private lease merken in Nederland