Volkswagen passat Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volkswagen Passat private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

Volkswagen UP

1.0 liter / 60 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Volkswagen UP? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Golf

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volkswagen Golf? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Arteon

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Volkswagen Arteon? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Tiguan

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Volkswagen Tiguan? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Passat Private Leasen

Een auto waar mensen hun hoofd voor draaien. Dat is de Volkswagen Passat. Moet deze prachtige auto dan veel geld kosten? Zeker niet. Met de private lease Volkswagen Passat mogelijkheden kun je voor een scherpe maandelijkse prijs het hele jaar genieten van deze luxe Volkswagen.

Voordelen Passat leasen

Ben je opzoek naar een auto die naast een prachtig design ook een overvloed aan intelligente assistentiesystemen bezit? Zonder te veel geld uit te geven? Private lease Volkswagen Passat kan de oplossing bieden voor jou!

Bij leasen weten ondertussen de meeste mensen de voordelen wel. Geen verzekeringskosten, geen wegenbelasting, geen kosten voor onderhoud of reparaties. Alleen de tank moet gevuld worden. Wat mensen wel eens lijken te vergeten is dat leasen niet alleen meer is voor de kleinere modellen. Ook de grotere, uitgebreidere auto’s zijn verkrijgbaar op de leasemarkt. Volkswagen Passat private lease toont dat aan.

Profiteer van geweldige opties en accessoires 

Het leasen kent vele voordelen, maar ook deze auto is niet mis. Boordevol slimme assistentiesystemen, volledig verbonden met jouw smartphone is deze auto een van de slimste wagens op het moment.

De LED Matrix koplampverlichting is prachtig, maar ook nog eens super functioneel meedraaiend in de bocht. Daarnaast is het ook nog een plug-in hybride. Zuinigheid en klasse. Graag eerst meer lezen over hoe private leasen van een Volkswagen werkt? Klik dan op de link!

Meest gestelde vragen over Volkswagen Passat Private Lease

Wat zijn de kosten van een Volkswagen Passat?

Een Passat leasen? Dat klinkt als een goed plan. Als je het maandelijks leasebedrag en de auto ziet is er eigenlijk weinig meer nodig om overgehaald te worden. Het sportieve, luxe design van de Passat gecombineerd met alle voordelen van leasen zorgen ervoor dat vrijwel iedere auto-zoeker geïnteresseerd raakt.

Het enige waar we het nog over eens moeten worden voordat je de Volkswagen Passat private lease in huis haalt is het maandelijkse leasebedrag. Deze kun je zelf bepalen door opties en accessoires toe te voegen of weg te laten. Lees hieronder meer over het vaststellen van het maandelijkse leasebedrag.

Private lease VW Passat varianten zijn er in overvloed. Dat maakt het wat lastig om de juiste kosten voor jou situatie te noemen. Je kunt hier echter wel gemakkelijk zelf achter komen. In de vergelijker is het mogelijk om de private lease VW Passat zelf in elkaar te zetten. Vervolgens krijg je direct het maandelijkse leasebedrag te zien!

Uit welke opties en accessoires kun je kiezen?

Er zijn veel verschillende opties die je zelf kunt bepalen waarna de prijs van de private lease Volkswagen Passat vanzelf uit de vergelijker rolt. Wat kun je dan zoal zelf bepalen? Enkele voorbeelden zijn:

 • Kleur;
 • Opties en accessoires;
 • Uitvoering;
 • Looptijd van de overeenkomst;
 • Aantal gewenste kilometers per maandag;
 • En nog vele extra’s!

Al deze keuzes die je helemaal zelf kunt maken hebben invloed op de kosten van de private lease Volkswagen Passat. Heb je alle wensen in de vergelijker ingevoerd dan krijg je direct te weten hoeveel jouw perfecte Passat per maand kost! Wil je daarna niet langer wachten dan kun je zelfs gelijk een bestelling plaatsen.

Hoe werkt het vergelijken van een Passat?

Je vraagt jezelf misschien af hoe het vergelijken van een Volkswagen Passat precies werkt, maar dit is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.

Op deze pagina kun je namelijk de vergelijker gebruiken en filters gebruiken waarmee je jouw Passat naar wens kunt samenstellen.

Ideaal is dat je alle leasemaatschappijen met elkaar kunt vergelijken, zo ben je verzekerd van de beste deal en voorwaarden.

Welke zekerheden krijg je bij Volkswagen Car lease?

Door te kiezen voor een Volkswagen Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Volkswagen Passat

Bekijk alle private lease merken in Nederland