Volkswagen Tiguan Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volkswagen Tiguan private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

Volkswagen UP

1.0 liter / 60 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Volkswagen UP? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Golf

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volkswagen Golf? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Arteon

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Volkswagen Arteon? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Tiguan

1.5 liter / 150 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Volkswagen Tiguan? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volkswagen Tiguan Private Leasen

Volkswagen Tiguan private lease: een droom die uitkomt voor velen in Nederland. Voor een kleine €36.000,- rijd je deze Volkswagen tegen het eind van de maand. Maar het kan beter. Een Tiguan is een flinke uitgave, een mooie uitgave, maar wel een grote hap uit de portemonnee.

Dit hoeft echter niet zo te zijn. Door de Volkswagen Tiguan te leasen hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen terwijl je wel alle voordelen van de Volkswagen Tiguan private lease hebt. En dat zijn nogal wat voordelen!

Voordelen Tiguan leasen

Zoals gezegd komt de private lease VW Tiguan met vele voordelen. Dat moet ook haast wel nu de Tiguan een van de meest populaire SUV’s in Nederland is geworden. De Volkswagen heeft een robuust design van buiten en een prachtig, kwalitatief hoogwaardig, interieur van binnen.

Daarnaast biedt de Tiguan in tegenstelling tot de kleinere broertjes als de Up of Golf een enorme kofferbakruimte van maximaal 1655 liter. Natuurlijk ontbreekt de nieuwste technologie ook niet in de private lease Volkswagen Tiguan, welke uitgerust is met innovaties als Adaptive Cruise Control, Front Assist en een Active Info Display.

Meest gestelde vragen over Volkswagen Tiguan Private Lease

Waarom kiezen voor privé leasen van een Tiguan?

Allemaal leuk en aardig denk je wellicht, maar wat is het voordeel van Volkswagen Tiguan private lease ten opzichte van het kopen van deze SUV van Volkswagen? Dat is een goede vraag en ook daar hebben we antwoord op.

Een van de voordelen is al genoemd, je betaalt bij Volkswagen Tiguan private lease een maandprijs. Hierdoor hoef je niet op de proppen te komen met een klein vermogen.

Daarnaast wordt deze Volkswagen Tiguan leaseprijs vastgezet. Wat je dan zelf nog moet betalen naast zijn maandprijs is erg weinig. Tiguan private lease houdt het volgende in:

  • Geen verzekeringskosten betalen;
  • Geen APK betalen;
  • Geen wegenbelasting betalen;
  • Geen onderhouds- of reparatie betalen;
  • Alleen de tank volgooien en gaan!

Lees altijd goed de voorwaarden door om erachter te komen van welke voordelen je kunt profiteren. Dit verschilt namelijk per leasemaatschappij en is enorm belangrijk tijdens auto lease.

Welke Tiguan modellen zijn beschikbaar?

De Volkswagen Tiguan komt in verschillende uitvoeringen, zo is er de Comfortline, de Comfortline Business, de Highline en de Highline Business R.

Daarbij kun je zelf nog verschillende opties toevoegen die jouw Volkswagen helemaal eigen maken. Waar wacht je nog op? Vergelijk nu gemakkelijk de Volkswagen Tiguan private lease!

Gebruik de filters om aan te geven welk model je precies wilt bekijken, zo heb je altijd een aanbod geheel op maat gepersonaliseerd. 

Wat kost een private lease VW Tiguan

Je hebt misschien wel meegekregen dat een leaseauto voor iedereen een andere prijs kan hebben. In wezen klopt dit. Het is maar net hoeveel geld je wilt uitgeven en hoeveel extra’s opties je bedacht hebt toe te voegen aan jouw droomwagen. Door bij ons te vergelijken kun je gemakkelijk de scherpste prijs bepalen voor jouw Volkswagen Tiguan. Er zijn een aantal factoren belangrijk om over na te denken voordat je doorgaat met de Tiguan private lease.

1. Hoeveel kilometers wil je per jaar gaan rijden?
2. Hoelang wil je de looptijd van jouw contract maken?
3. Welke uitvoering van de Volkswagen Tiguan wil je?
4. Welke extra opties wil je toevoegen aan jouw VW?

De laatste twee punten verbazen veel mensen. Een groot deel van de mensen die zich voor het eerst in leasen verdiept denkt dat er één vaste leaseauto is per model zonder extra opties. Dit is niet zo!

Welke zekerheden zijn er bij Volkswagen Car lease?

Door te kiezen voor een Volkswagen Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties Volkswagen Tiguan

Bekijk alle private lease merken in Nederland