Volvo C30 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo C30 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30 Private Leasen

Bij een Volvo C30 lease heb je een aantal voordelen waardoor het leasen van een auto erg verleidelijk wordt. Een van de voordelen is dat er geen grote aanbetaling gedaan hoeft te worden, je hoeft dus niks te sparen om een auto aan te schaffen. De Volvo C30 is een ouder model van Volvo waardoor deze niet meer nieuw verkrijgbaar is. 

Voordelen C30 leasen

Dit wil niet zeggen dat het niet voordelig kan zijn om deze auto te leasen. Er staan natuurlijk al wat kilometers op de teller, maar dit wordt allemaal gecompenseerd met het maandelijkse leasebedrag dat je dient te betalen.

Een ander voordeel is dat je bij de meeste leasemaatschappijen wordt voorzien van vervangend vervoer binnen 24 uur. Bijvoorbeeld als je auto een beurt nodig heeft of als je met pech langs de weg staat. Meer weten? Lees dan alles over een Volvo prive leasen.

Leasebedrag C30 berekenen

Het maandelijkse leasebedrag hangt af van een aantal dingen die een belangrijke rol spelen. Hierbij moet je denken aan opties denken zoals de kleur, de motor en de versnellingsbak. Ook wordt er gekeken naar de aantal kilometers die je per jaar wilt rijden en de looptijd van het leasecontract.

Deze factoren bij elkaar opgeteld bepalen het maandelijkse bedrag dat betaald moet worden om in de Volvo C30 te kunnen rijden. Gebruik de vergelijker om direct het leasebedrag van de Volvo C30 te berekenen. 

Meest gestelde vragen over Volvo C30 Private Lease

Kun je de C30 alleen nog tweedehands leasen?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de private lease Volvo C30 niet meer nieuw leverbaar wat inhoudt dat het altijd een tweedehands auto is die je aanschaft.

Natuurlijk spelen de aantal kilometers die op de teller staan een grote rol bij de prijs die je elke maand betaald. Standaard is de Volvo C30 uitgerust met een 1.6 liter motor die 100 pk levert. Dit model is ook leverbaar met een 1.6, 1.8, 2.0 en een 2.4i liter motor waardoor je nog meer vermogen hebt als de standaard uitvoering.

Omdat dit een relatief oud model is zal de motor niet heel zuinig zijn en zul je dus meer kwijt zijn aan tanken als bij een nieuwe auto. 

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo C30?

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo C30 precies? We leggen alles voor je uit! Met de vergelijker wordt het mogelijk om alle Volvo C30 modellen met elkaar te vergelijken door de verschillende filters te gebruiken.

Tijdens het vergelijken, krijg je een overzicht van aanbieders, leasevoorwaarden, modellen en prijzen. Deze kun je langs elkaar leggen, voor een duidelijk overzicht. In dit overzicht vindt je altijd actuele deals en aanbiedingen. Zo loop je altijd weg met de beste Volvo C30 deal, profiteer direct!

Zijn er vaak Volvo C30 deals beschikbaar?

Ben jij op zoek naar een goede private lease deal voor de Volvo C30? Dan ben je hier op het juiste adres. Hieronder vindt je een vergelijker waarin je al jouw wensen kunt invullen zodat alles wordt gefilterd en alleen de auto’s overblijven die aan jouw wensen voldoen.

Niet alleen de auto’s worden gefilterd, maar ook de verschillende aanbieders. Lees daarom ook altijd goed de voorwaarden door van een leasemaatschappij om zo onverwachte verassingen te voorkomen.

Het kan ook erg slim zijn om een maatschappij uit de buurt te kiezen, als de auto voor onderhoud ooit terug naar de garage moet is het handig als je niet ver hoeft te reizen.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  1. Eerlijke voorwaarden
  2. Compleet product
  3. Beoordeling en bescherming
  4. 14 dagen bedenktijd
  5. Zekerheid bij klachten

Specificaties Volvo C30

Bekijk alle private lease merken in Nederland