Volvo S60 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo S60 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo S60 Private Leasen

Bij een Volvo S60 private lease kun je gebruik maken van een aantal grote voordelen. Een van de voornaamste voordelen is dat je altijd een nieuwe Volvo rijdt. Zo kun je altijd met een veilig gevoel de weg op en hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten. 

Voordelen S60 leasen

Een ander voordeel is dat je geen groot bedrag hoeft neer te leggen om deze auto te rijden, dit doe je in maandelijkse betalingen voor een bepaalde tijd. Bij dit maandelijkse bedrag zitten de onderhoudskosten, verzekering en de wegenbelasting bij inbegrepen. Het enige wat dus overblijft om te betalen is de benzine.

Mocht je ooit met pech langs de weg staan of onverwacht onderhoud hebben? Wees dan gerust, want je ontvangt binnen 24 uur vervangend vervoer van de leasemaatschappij. Wil je meer lezen over Volvo private lease? Klik dan snel op de link voor meer informatie!

Leasebedrag S60 berekenen

Het maandelijkse leasebedrag hangt af van een aantal belangrijke dingen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de aantal opties die je graag op je nieuwe Volvo S60 wilt, de duur van het leasecontract en de aantal kilometers die je per jaar wilt rijden.

Deze factoren bij elkaar opgeteld bepalen het uiteindelijke maandelijkse bedrag dat je moet betalen. Ga snel door naar de vergelijker om direct het leasebedrag van de Volvo S60 te berekenen. Toch meer informatie lezen? Bekijk dan de veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen over Volvo S60 Private Lease

Welke modellen zijn er allemaal beschikbaar?

Bij het leasen van een nieuwe Volvo S60 kun je kiezen tussen maar liefst 11 verschillende uitvoeringen. Hieronder staan ze overzichtelijk op een rijtje:

 • B3 automaat inscription 4d
 • B3 automaat R-design 4d
 • B4 automaat inscription 4d
 • B4 automaat R-design 4d
 • B5 automaat inscription 4d
 • B5 automaat R-design 4d
 • Recharge T6 AWD inscription 4d
 • Recharge T6 AWD R-design 4d
 • Recharge T8 AWD inscription 4d
 • Recharge T8 AWD R-design 4d
 • Recharge T8 polestar engineered 4d

Dit zijn alle modellen van de S60 die op dit moment beschikbaar zijn voor private lease. Ze worden standaard allemaal geleverd met de 5-deurs uitvoering en een automatische versnellingsbak. De automatische versnellingsbak biedt veel comfort bij het rijden van lange afstanden, dus als jij veel kilometers per jaar rijdt kan dit erg handig zijn.

De Recharge modellen van Volvo zijn allemaal hybride auto’s die een elektrische motor hebben die de benzine motor ondersteunt waar nodig. Hierdoor rijdt je een stuk zuiniger, waardoor de kosten van het tanken verminderd worden.

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo S60?

Hoe gaat het vergelijken van een Volvo S60 precies in zijn werk? Hier leggen we alles voor je uit! Met de vergelijker wordt het mogelijk om alle Volvo S60 modellen met elkaar te vergelijken door de verschillende filters te gebruiken. 

Als je bezig bent met vergelijken, krijg je een overzicht van aanbieders, leasevoorwaarden, prijzen en modellen. Deze kun je langs elkaar leggen, voor een duidelijk overzicht. In dit overzicht vindt je altijd actuele deals en aanbiedingen. Zo loop je altijd weg met de beste Volvo S60 deal!

Zijn er vaak Volvo S60 deals beschikbaar?

Ben je op zoek naar een comfortabele en grote personenauto dan is de Volvo S60 misschien wel iets voor jou. Hieronder kun je gebruik maken van de vergelijker waarin je al jouw persoonlijke wensen en eisen kunt invullen. Vervolgens wordt alles goed gefilterd, en worden alleen de Volvo’s die aan jouw wensen voldoen weergegeven.

Er worden niet alleen verschillende auto’s weergegeven, maar ook verschillende leasemaatschappijen. Zorg er daarom voor dat je altijd de kleine letters goed doorleest, want deze kunnen bij iedere maatschappij weer anders zijn. Waardoor je kunt voorkomen dat je voor onverwachte kosten komt te staan. 

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Specificaties Volvo S60

Bekijk alle private lease merken in Nederland