Volvo V40 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo V40 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V40 Private Leasen

Hieronder vindt je alle informatie over een Volvo 40 private lease. Als je kiest voor een Volvo V40 lease kun je beschikken over een aantal voordelen. Het voornaamste voordeel is dat je niet in één keer het gehele aankoopbedrag van de auto hoeft te betalen.

 • Een leaseovereenkomst houdt in dat je iedere maand een betaling doet, bij deze betaling worden de onderhoudskosten, wegenbelasting en de verzekering meegerekend. Hierdoor hoef jij alleen nog maar de benzine te betalen.

Voordelen V40 leasen

Nog een ander voordeel is dat je altijd in een nieuwe auto rijdt waardoor je met een veilig gevoel de weg op kunt. Mocht je ooit met pech langs de weg staan of moet de Volvo V40 naar de garage voor onderhoud?

Dan beschik je altijd binnen 24 uur over vervangend vervoer zodat je niet afhankelijk bent van anderen en gewoon je ding kunt blijven doen. Meer weten? Lees dan alles over Volvo private lease in 2020

Leasebedrag V40 berekenen

Het maandelijkse leasebedrag wordt bepaald aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Hierbij moet je denken aan de aantal kilometers per jaar, de opties op de Volvo V40, en de looptijd van de leaseovereenkomst.

Dit zijn over het algemeen de belangrijkste factoren die het uiteindelijke maandelijkse bedrag bepalen. Door op deze link te klikken naar de vergelijker, kun je direct het leasebedrag van de Volvo V40 berekenen.

Meest gestelde vragen over Volvo V40 Private Lease

Welke opties zijn er beschikbaar voor de V40?

Tegenwoordig zie je ze behoorlijk veel rondrijden, die Volvo V40 modellen. Gek is dat niet want het is een comfortable en sportief ogende Volvo met krachtige lijnen en mooie afwerking. Daarnaast heb je ook nog een groot aantal opties beschikbaar om je V40 naar smaak aan te passen, je kunt bijvoorbeeld de volgende opties toevoegen:

 • Parkeerverwarming met timer
 • Verwarmbare voorruit
 • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
 • Sportieve optiepakket zoals Pro-Line

Wat is de Volvo V40 nordic private lease precies?

De Volvo V40 Nordic wordt standaard geleverd in de 5-deurs uitvoering zodat je ook lekker met je gezin op pad kunt gaan. Bij dit model kun je alles zelf samenstellen naar eigen wens, natuurlijk heeft dit wel invloed op het leasebedrag.

Je hebt zelfs de keuze tussen een handgeschakelde of een automatische versnellingsbak, logischerwijs is de automaat wel een stukje duurder omdat dit veel comfort tijdens het rijden biedt.

Het maximale vermogen van de motor bedraagt 152 pk en levert 250 Nm koppel waardoor je in 8,9 seconden naar de 100 km/h kunt gaan. 

Zijn er vaak Volvo V40 private lease aanbiedingen?

Natuurlijk zijn er altijd wel een aantal Volvo V40 lease deals beschikbaar. Als je serieus op zoek bent naar een nieuwe auto dan kun je hieronder de vergelijker gebruiken zodat je alle deals op een rijtje krijgt. 

 • In de vergelijker vul je eenvoudig jouw wensen in, zodat je alleen de Volvo’s kunt zien die aan jouw eisen voldoen. Let er natuurlijk wel altijd op of de leasemaatschappij wel bij jouw in de buurt zit zodat je niet ver hoeft te reizen voor onderhoud.
 • Lees ook altijd de kleine letters goed door om onverwachte verassingen te voorkomen, want de voorwaarden kunnen bij elke leasemaatschappij verschillen.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Specificaties Volvo V40

Bekijk alle private lease merken in Nederland