Volvo V70 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo V70 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V70 Private Leasen

Op zoek naar informatie over de Volvo V70 lease? Blijf dan op deze pagina, want wij gaan jou alles vertellen over de voordelen en kosten van de Volvo V70 private lease auto. De V70 lease auto is een prachtige en sportieve stationcar. Daarnaast is het een comfortabele auto met een enorme bagageruimte.

Deze auto is daarom ideaal als gezinsauto om op vakantie te gaan of lange afstanden te rijden. Je stelt de V70 volledig samen naar eigen wens met de keuze voor verschillende motoren, optiepakketten, accessoires en nog veel meer.

Voordelen V70 leasen

Het grote voordeel van een Volvo V70 lease auto is dat je een nieuwe auto rijdt zonder dat je hiervoor het volledige aankoopbedrag hoeft neer te leggen. Hierdoor houdt je naast de maandelijkse leasekosten ruimte over andere investeringen die jij ook belangrijk vindt. 

De maandelijkse kosten voor een private lease Volvo V70 worden opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren. Wil je meer weten? Lees dan alles over Volvo private leasen.

Leasebedrag V70 berekenen

Zo wordt er onder andere gekeken naar de aanschafprijs, aantal kilometers per jaar, contractduur en de eventuele opties en accessoires. Opties en accessoires hebben namelijk invloed op de aanschafprijs, waardoor het maandelijks te betalen bedrag automatisch hoger wordt. Bovendien komen er nooit extra kosten bij het maandelijkse leasebedrag.

Dit komt mede doordat de prijs inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie is. Houdt er alleen wel rekening mee dat als je meer kilometers maakt dan is afgesproken, dat er wel extra kosten in rekening worden gebracht. Bereken nu het leasebedrag van de Volvo V70 in onze vergelijker!

Meest gestelde vragen over Volvo V70 Private Lease

Hoe zit het precies met de V70 Nordic modellen?

De standaard uitvoering is al voorzien van vele luxe opties die je gewend bent van Volvo. Daarnaast is er ook nog de Volvo V70 Nordic+ editie die de standaard uitvoering overtreft en ideaal is voor private lease.

Zo beschikt de Nordic+ editie onder andere over stoelverwarming, parkeersensoren en een smartphone waarmee je op afstand de auto kunt verwarmen.

Hierdoor stap je nooit meer in een koude auto en zit je altijd comfortabel. De private lease Volvo V70 is in de meeste gevallen voorzien van een D3- of D4 dieselmotor met een vermogen van 181 pk. Verder is er nog een optie voor de T4 motor die meer vermogen levert en tevens ook zuiniger is dan de dieselmotoren. 

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo V70?

Hoe gaat het vergelijken van een Volvo V70 precies in zijn werking? Hier leggen we het helemaal voor je uit! Met de vergelijker wordt het mogelijk om alle Volvo V70 modellen met elkaar te vergelijken door de verschillende filters te gebruiken.

Als je bezig bent met het vergelijken, krijg je een overzicht van aanbieders, modellen, leasevoorwaarden en prijzen. Deze kun je langs elkaar leggen, voor een duidelijk overzicht. In dit overzicht vindt je altijd actuele deals en aanbiedingen. Zo loop je altijd weg met de beste Volvo V70 deal, profiteer direct!

Zijn er vaak Volvo V70 private lease aanbiedingen?

Natuurlijk zijn er altijd wel een aantal Volvo V70 lease deals beschikbaar. Als je serieus op zoek bent naar een nieuwe auto dan kun je hieronder de vergelijker gebruiken zodat je alle deals op een rijtje krijgt.

In de vergelijker vul je eenvoudig jouw wensen in, zodat je alleen de Volvo’s kunt zien die aan jouw eisen voldoen. Let er natuurlijk wel altijd op of de leasemaatschappij wel bij jouw in de buurt zit zodat je niet ver hoeft te reizen voor onderhoud.

Lees ook altijd de kleine letters goed door om onverwachte verassingen te voorkomen, want de voorwaarden kunnen bij elke leasemaatschappij verschillen.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  1. Eerlijke voorwaarden
  2. Compleet product
  3. Beoordeling en bescherming
  4. 14 dagen bedenktijd
  5. Zekerheid bij klachten

Specificaties Volvo V70

Bekijk alle private lease merken in Nederland