Volvo V90 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo V90 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V90 Private Leasen

Wil jij graag een Volvo V90 leasen? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij gaan jou namelijk meer vertellen over de voordelen van private lease en hoe de kosten worden opgebouwd. Het grootste voordeel van private lease is dat je een gloednieuwe auto kunt rijden zonder dat je hiervoor in één keer het volledige aankoopbedrag hoeft te betalen.

Zo betaal je een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Je hoeft daarnaast dus alleen nog maar te tanken. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt je ook nog ruimte over voor andere belangrijke uitgaven.

Voordelen V90 leasen

Bovendien hangt de prijs van de Volvo V90 private lease volledig af van jouw persoonlijke wensen. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur, transmissie en eventuele accessoires. 

Natuurlijk hangt deze maandelijkse lease prijs ook af van de volledige aanschafprijs van de auto. Je past de Volvo V90 volledig aan naar eigen wens, maar extra opties en accessoires hebben wel invloed op de prijs. Meer weten? Lees dan alles over Volvo leasen.

Leasebedrag V90 berekenen

De Volvo V90 private lease stel je, zoals je al hebt kunnen lezen, volledig samen naar eigen wens. Je hebt hierbij de keuze uit bijvoorbeeld verschillende kleuren, banden en velgen. Zo rijdt je binnenkort in jouw gloednieuwe droomauto voor een vast bedrag per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende opties zoals Full LED koplampen en schakelpaddels.

Wil je nog extra accessoires op jouw private lease Volvo V90? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een bagage box of trekhaak met semi automatische kogel. Tot slot kies je natuurlijk nog het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden en de looptijd van je Volvo V90 lease contract. Bereken meteen het leasebedrag van de Volvo V90 in onze vergelijker!

Meest gestelde vragen over Volvo V90 Private Lease

Wat zijn de voordelen van een V90 prive lease?

Een private lease Volvo V90 brengt vele voordelen met zich mee. Ook jij kan vandaag nog gebruik maken van deze handige voordelen wanneer je kiest voor een Volvo V90 private lease. We hebben hieronder de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet zodat je precies kunt zien waarom het verstandig is om te kiezen voor private lease.

 • Je bent altijd All Risk verzekerd met een eigen risico van €300,-
 • Wegenbelasting zit inbegrepen bij de maandelijks te betalen prijs
 • Onderhoud en reparatie zit standaard inbegrepen, hiervoor kun je terecht bij een Volvo-dealer bij jou in de buurt
 • Inclusief Volvo Card voor Volvo Assistance en speciale Volvo Card aanbiedingen
 • Ten alle tijden recht op pechhulp in Nederland en andere Europese landen
 • Er worden nooit extra kosten in rekening gebracht wanneer jij je houdt aan de gemaakte afspraken

Ga altijd ook nog even de voorwaarden doornemen, zo ben je van alles op de hoogte en zijn alle voordelen direct duidelijk.

Wat zijn de maandelijkse kosten van een V90?

Wil je direct weten wat de maandelijkse kosten zijn voor jouw private lease Volvo V90? Dan is het verstandig om gebruik te maken  van de vergelijker onderaan deze pagina. Vul hier al jouw persoonlijke gegevens in en eventuele wensen voor jou Volvo V90 lease auto.

Er verschijnt vervolgens een lijst met Volvo V90 auto’s die aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Vergelijk ook de verschillende aanbieders met elkaar om erachter te komen of er ergens Volvo V90 private lease aanbiedingen zijn.

Heb je een Volvo V90 gevonden die bij jou past? Check voor het afsluiten altijd nog even de voorwaarden van de aanbieder om vervelende verassingen te voorkomen.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo V90?

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo V90 precies? Hier leggen we het gemakkelijk voor je uit! Met de vergelijker wordt het mogelijk om alle Volvo V90 modellen met elkaar te vergelijken door de verschillende filters te gebruiken.

Tijdens het vergelijken, krijg je een overzicht van prijzen, modellen, leasevoorwaarden en aanbieders. Deze kun je langs elkaar leggen, voor een duidelijk overzicht. In dit overzicht vindt je altijd actuele deals en aanbiedingen. Zo loop je altijd weg met de beste Volvo V90 deal, profiteer direct!

Specificaties Volvo V90

Bekijk alle private lease merken in Nederland