Volvo XC40 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo XC40 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40 Private Leasen

Wil je graag een Volvo XC40 leasen, maar heb je niet genoeg geld om de Volvo in één keer te betalen? Geen probleem, want voor die personen is er Volvo XC40 private lease. Dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaald voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Daarnaast hoef je dus alleen nog maar te tanken.

Het grote voordeel hiervan is dat je iedere maand voldoende geld overhoud voor andere belangrijke zaken. Hierdoor weet je ook gelijk waar je iedere maand aan toe bent en heb je geen onverwachte kosten.

Voordelen XC40 leasen

De prijs van een private lease Volvo XC40 hangt volledig af van jouw persoonlijke wensen. Zo heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende uitvoeringen van de Volvo XC40.

Heb je een uitvoering gevonden die bij je past? Het kan natuurlijk zijn dat je eerst wat meer onderzoek wil doen, lees dan eerst alles over Volvo private leasen in 2020.

Leasebedrag XC40 berekenen

Dan kies je voor dit specifieke type ook jouw eigen opties. Deze opties hebben invloed op de prijs omdat ze de aanschafprijs van de auto verhogen. Bovendien hangt de prijs ook af van het aantal kilometers per jaar, de contractduur en de transmissie van de auto (handgeschakeld of automaat).

Hieronder lees je meer over de verschillende uitvoeringen van de Volvo XC40 en de eventuele opties. Gebruik de vergelijker om direct het leasebedrag van de Volvo XC40 te berekenen zonder enige moeite!

Meest gestelde vragen over Volvo XC40 Private Lease

Wat zijn de voordelen van een XC40 leasen?

Wanneer je kiest voor een Volvo XC40 private lease maak je gebruik van vele voordelen die private lease met zich meebrengt. Zo kan jij vandaag nog gebruik maken van de volgende voordelen die auto lease je te bieden heeft:

 • Je bent altijd All Risk verzekerd met een eigen risico van €300,-
 • De maandelijks te betalen prijs is inclusief wegenbelasting
 • Onderhoud en reparatie zit standaard inbegrepen, hiervoor kun je terecht bij een Volvo-dealer bij jou in de buurt
 • Inclusief Volvo Card voor Volvo Assistance en speciale Volvo Card aanbiedingen
 • Recht op pechhulp in Nederland en andere Europese landen
 • Er worden nooit extra kosten in rekening gebracht mits je voldoet aan de gemaakt afspraken

Al deze voordelen gelden voor de mensen die hebben gekozen voor een private lease Volvo XC40. 

Hoe zit het met maandelijkse kosten bij een XC40?

Wil jij direct weten wat de maandelijkse kosten zijn van een Volvo XC40 lease auto? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van de vergelijker die je onderaan deze pagina kunt vinden. Zo vul je al jouw persoonlijke gegevens en wensen in om erachter te komen wat de kosten zijn voor een private lease Volvo XC40.

Vervolgens verschijnt er een lijst met Volvo’s die aansluiten op jouw persoonlijke behoeften. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar en kom te weten of er ergens Volvo XC40 private lease aanbiedingen zijn. Hierdoor kom je er ook gelijk achter bij welke aanbieder je de Volvo het voordeligst kunt leasen. Check wel nog even de voorwaarden om vervelende verassingen te voorkomen.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Hoe werkt het vergelijken van een Volvo XC40?

Vraag jij jezelf af hoe je gemakkelijk een Volvo XC40 kan vergelijken? We leggen het hier voor je uit! Met de vergelijker wordt het mogelijk om alle Volvo XC40 modellen met elkaar te vergelijken door de verschillende filters te gebruiken.

Tijdens het vergelijken, krijg je een overzicht van prijzen, aanbieders, leasevoorwaarden en modellen. Deze kun je langs elkaar leggen, voor een duidelijk overzicht. In dit overzicht vindt je altijd actuele deals en aanbiedingen. Zo loop je altijd weg met de beste Volvo XC40 deal, profiteer direct!

Specificaties Volvo XC40

Bekijk alle private lease merken in Nederland