Volvo XC90 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo XC90 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC90 Private Leasen

De private lease Volvo XC90. De zakenauto van het jaar is ook als lease auto te verkrijgen. We geven je hieronder de kans om, geheel vrijblijvend, jouw Volvo XC90 private lease samen te stellen, de beste prijs te bepalen en alle overige benodigde informatie te vinden. Neem een kijkje, want deze lease Volvo XC90 is een prachtige Volvo om te rijden, al helemaal voor de maandelijkse lease prijs.

Private lease Volvo XC90: voor- en nadelen

De voordelen van leasen zijn bij de meeste auto’s hetzelfde. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen het ‘normale’ leasen van een auto en het Volvo XC90 leasen. Een van de vaak genoemde voordelen is het feit dat je geen grote aanschaf van een auto hoeft te doen en dat geldt dan natuurlijk ook voor de lease Volvo XC90.

De maandelijkse vaste prijs die je betaalt bij de Volvo XC90 lease zorgt voor veel zekerheid. Dit is dan ook het meest genoemde voordeel voor mensen die al leasen. Daarnaast wordt er vaak als voordeel genoemd dat je geen wegenbelasting, verzekering, reparatie- of onderhoudskosten hoeft te betalen. Dit is namelijk allemaal al bij de prijs inbegrepen.

Wat kost een Volvo XC90 leasen?

Een Volvo XC90 leasen, je zult er waarschijnlijk langer over nadenken dan één nachtje. De auto is een stuk duurder van zichzelf en daar zijn genoeg redenen voor. Hierdoor is ook het leasen een stuk duurder dan bij, bijvoorbeeld, de Volvo V40. Toch kun je zelf nog redelijk het maandtarief van jouw Volvo XC90 bepalen.

Er zijn een aantal keuzes die je moet maken als je een Volvo XC90 gaat leasen.

 • Zo is een van de keuzes hoe lang je jouw contract wilt laten lopen. Een langere overeenkomst levert een korting op.
 • Daarnaast is de lease prijs ook afhankelijk van het aantal kilometers dat je van plan bent om te gaan rijden, de extra’s opties die je aan de Volvo wilt toevoegen en de accessoires die je geïnstalleerd wilt hebben.

De Volvo private lease is niet voor niets enorm populair, mede door de garantie van de rijveiligheid. Maar ook het uiterlijk is door de jaren heen sterk verbeterd en een stuk sportiever geworden.

Meest gestelde vragen over Volvo XC90 Private Lease

Is de Volvo XC90 T8 lease mogelijk?

Ja, de Volvo XC90 T8 lease is ook een van de lease mogelijkheden. Er zijn verschillende modellen en verschillende soorten Volvo XC90, zoals je wellicht al hebt gezien in de vergelijker.

De Volvo XC90 T8 is de nieuwste, meest zuinige variant. Deze plug-in hybride van de Volvo is voorzien van de Pure Eco Drive Mode om uw kortere ritten volledig emissievrij te maken.

Daarnaast zijn er nog enkele andere lease modellen. Zo is er de Business Pro, de Inscription en de R-Design.

Volvo XC90 lease biedt naast opties in het aantal kilometers en de looptijd van het private lease contract dus ook nog verschillende opties die direct betrekking hebben op de Volvo zelf.

Wordt het hier wat ingewikkeld van? Dat begrijp we. Daar hebben we een oplossing voor: onze vergelijker.

Private lease Volvo XC90 met extra opties?

Ja, het wordt er niet overzichtelijker op, maar wel beter. De private lease Volvo XC90 met extra opties maakt dat jouw geleasede Volvo volledig aan jou wensen voldoet. Hierdoor kan het voorkomen dat je Volvo’s hebt zien rijden zonder onderstaande opties. Maar wat voor opties zijn er dan zoal beschikbaar?

 • Een trekhaak;
 • Diamantgeslepen lichtmetalen velgen;
 • Een iPad-houder;
 • Een dakdrager, bagagebox of fietsendrager.

Maar waarom de Volvo XC90?

Het lease gedeelte van de Volvo XC90 lease is ondertussen wel duidelijk. Maar wat heeft de Volvo XC90 te bieden? Naast alle extra’s en prachtige opties is de Volvo zelf een betrouwbare en zuinige auto.

Deze fantastische Volvo trekt met een 4 cilindermotor, minimaal 250PK, van 0 naar 100 km/h in 5,6 seconden. Een topsnelheid van 230 km/h.

Naast al het technische geweld is de Volvo XC90 lease een mooie, veilige, comfortabele auto. Met stuurbekrachtiging, airconditioning, climate control, een achterbak die op afstand open kan, centrale vergrendeling, remondersteuning en negen verschillende airbags, is deze Volvo een van de meest luxe modellen tot dusver.

De Volvo XC90 vergelijken?

Zoals gezegd hebben wij een vergelijker gebouwd om jouw perfecte Volvo XC90 gemakkelijk te kunnen vinden. Aan de vergelijker zijn verschillende filters toegevoegd. Zo kun je simpel en snel, geheel vrijblijvend, jouw Volvo XC90 samenstellen.

Na het samenstellen komt er een tarief in beeld, de maandelijkse prijs. Lijkt je dit wat? Dan kun je ingaan op het aanbod. Toch niet wat je ervan gedacht had? Niets aan de hand, je zit helemaal nergens aan vast. Zoek vooral nog even verder op modellen die beter aansluiten op je budget. Zo simpel is het.

Selecteer aantal kilometers, aanbieders, looptijd, accessoires en vergelijk. De Volvo XC90 lease was nog nooit zo simpel.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Gebruik onze vergelijker en vul de filters in naar uw eigen wens. Maak een keuze uit het actuele aanbod bij de voor jou voordeligste leasemaatschappij.

Specificaties Volvo XC90

Bekijk alle private lease merken in Nederland