Privatelease

Ontdek meer informatie over de lease opties bij Privatelease.com

De naam zegt het eigenlijk al

Met een naam als privatelease.com bestaat er geen twijfel aan op welke doelgroep dit bedrijf zich richt. Er is namelijk een sterk vraag naar private leaseauto’s en is ook het wensenpakket van de doelgroep heel divers. Zo zijn er personen die op zoek zijn naar een stevige gezinsauto om ermee op vakantie voor een lange periode te gaan of is het juist een stel op leeftijd waar de kinderen al uit huis zijn en een kleine auto wel op zijn plaats is. Bij Privatelease.com bestaat de collectie aan auto’s daarom ook uit de nieuwste modellen die bedoeld zijn om een ruim aantal klanten tegemoet te komen. Heel uniek is ook de mogelijkheid die er geboden worden om auto’s te verhuren die bij Privatelease.com zijn geleased. Wie hiermee handig te werk gaat kan een flink deel van de maandelijkse leasekosten op zo een manier terug verdienen.

Bij lease is vervoer altijd gegarandeerd

Eén van de grootste voordelen van een leaseauto is dat je niet verantwoordelijk bent voor het onderhoud en reparaties. Bij Privatelease.com is deze regeling natuurlijk ook van toepassing en kan je binnen Europa ook 1x24 rekenen op hulp bij pech. Dat geeft zeker een geruststellend gevoel wanneer je met een leaseauto op weg bent. Ook heb je er recht op om een vervangend vervoer aangeboden te krijgen. Je begrijpt dus wel dat voor de duur van het leasecontract vervoer nooit meer een probleem zal zijn. De service begint al aan bij de start van het leasecontract wanneer je de mogelijkheid hebt om de auto op een locatie naar wens op te halen of zelfs te laten bezorgen. Met de service zit het verder ook heel goed omdat Privatelease.com door de Consumentenbond erkend is en de vele reacties van tevreden klanten ook op de website te lezen zijn.

Privatelease auto’s zijn niet meer weg te denken en is er sprake van een alsmaar groeiend aandeel van dit segment op de leasemarkt. Wie in zee gaat met Privatelease.com kan naast een puike auto ook de mogelijkheden bekijken om de auto te verhuren. Een winnende combinatie dus waarbij je er nog voordeliger van af kunt komen.

 

Een private lease auto is voor steeds meer personen een alternatief voor het zelf aanschaffen van een auto. Met een leaseauto beschik je namelijk gelijk over een goed onderhouden auto en gaat het bijna altijd om nieuwe of weinig gereden auto’s. Waar je bij de aanschaf van zo een auto gewoonlijk een fors bedrag neer zou moeten tellen of een lening af zou moeten sluiten bij de bank, is dat bij een leaseauto gelukkig niet het geval. Privatelease.com maakt het voor een grote groep in de samenleving mogelijk om tegen een vast maandelijks te betalen bedrag al over zo een auto te beschikken.

Privatelease Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Privatelease.com? Deel dan jouw Privatelease ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Laatst geüpdatet op