SEAT Private lease afsluiten? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle SEAT private lease mogelijkheden en lees alles over de geweldige auto’s van SEAT en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

SEAT Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

Dankzij de samenwerking tussen Seat en Volkswagen is niet alleen de kwaliteit van de auto’s met stappen vooruit gegaan, maar is ook het modellenaanbod verruimd binnen de SEAT private lease.

Dat is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan en is een Seat private lease een goede manier om te genieten van een nieuwe auto. Het voordeel van een private lease is dat het volledig onderhoud komt voor rekening van de leasemaatschappij en je daar geen omkijken naar hebt. Het gemak dat een leaseauto biedt houdt daar natuurlijk niet op.

Geen zorgen over onderhoud van auto met SEAT Private Lease

Het is voor velen steeds meer de meest ideale manier van autorijden: op tijd volgooien van de tank en voor de rest geen omkijken meer hebben naar de auto. Met een private lease komt die wens ook uit omdat de volledige verantwoordelijkheid van onderhoud en reparaties wordt weggenomen van de lessee.

Natuurlijk wordt er wel gevraagd om af en toe ook eens het motoroliepeil na te gaan (kan de maatschappij moeilijk zelf komen doen) en hoef je voor de rest alleen maar ervoor te zorgen dat je op tijd bijtankt. Het is natuurlijk niet alleen dit gemak die velen de overstap naar een private lease doet maken en zijn er nog meer voordelen aan verbonden.

Zo rij je al gelijk in een nieuwe auto weg, iets dat bij de aankoop om vrij veel financiële garanties in de vorm van een forse aanbetaling zou vragen. Voor een lease auto hoeft er geen aanbetaling te worden verricht en hoef je niet ruim in de centen te zitten om naar een leasemaatschappij te stappen.

Lage instaptarieven en breed assortiment aan keuze

De lage instaptarieven bij Seat zetten er nog een schepje bovenop voor degenen die over een klein budget beschikken. Ook voor een ruimer budget zijn er een ruim aantal modellen beschikbaar en bevinden zich in het topsegment modellen die niet alleen luxueus zijn uitgevoerd, maar ook een stoere uitstraling hebben.

Een SEAT is natuurlijk een geweldige auto

Met een Seat mag je zeker wel gezien worden en heeft iedere lessee de mogelijkheid om naar wens de auto naar keuze aan te passen. Je bent dus nooit verplicht om te kiezen uit een auto die jou niet echt schikt.

Deze kun je gewoon aanpassen naar jouw wens door de kleur aan te geven die je graag wilt of een accessoire waar je niet zonder kan. Begin direct met het vergelijken van de beste lease aanbieders van SEAT Private lease of kijk bij de aanbieder zelf om je favoriete SEAT te vinden.

 

Prettige contractvoorwaarden bij SEAT Private Lease auto

Bij het aangaan van het contract biedt Seat private lease ook de mogelijkheid die tussentijds op te zeggen wegens persoonlijke omstandigheden. Dat is een heel geruststellende gedachte omdat er wel veel kan gebeuren in de tussentijd en je daarbij niet geconfronteerd zal raken met hoge boetes.

Pech met de auto wordt gelijk aangepakt dankzij de 24 uurs pechservice. Wie op de koop toe minder kilometers rijdt met de Seat kan ook nog wat geld voor terug krijgen.

Je bepaalt grotendeels zelf je leasetarief

De voorwaarden die gelden voor een Seat zijn wel soepel opgesteld en maken het mogelijk om voor een deel invloed te hebben op de hoogte van het leasetarief. Door ook nog de mogelijkheid te hebben om wat aanpassingen te verrichten aan de auto ben je ervan verzekerd dat je vele jaren met plezier ermee rond zal kunnen rijden.

 

Laatst geüpdatet op