Shortlease is het leasen van een auto voor een kortere periode. Meestal gaat het om een periode waarin een auto huren flink in de papieren loopt. Met shortlease kun je voorzien in een flexibele vervoersbehoefte. Zo is shortlease ideaal voor nieuwe werknemers tijdens een eerste contract, als je graag regelmatig in een nieuwe auto rijdt of als je met seizoenswerk te maken hebt.

Een auto huren voor een paar maand? Kies dan sowieso voor shortlease, want dan ben je echt goedkoper uit. Shortlease is een populaire vorm van autolease waarbij je voor een bepaalde tijd, meestal vanaf één of twee maanden een auto tot je beschikking krijgt. Je bent daarnaast ook flexibeler, omdat je na afloop van het contract gemakkelijk kunt opzeggen of verlengen. Kies je voor shortlease, kies dan voor een aanbieder van full-operational lease.

Dan weet je zeker dat alle bijkomende kosten zijn inbegrepen bij het leasetarief en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor veel mensen is shortlease een uitkomst, omdat het een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere leasevormen. In dit artikel bespreken we de voordelen van shortlease.

Shortlease is relatief goedkoop

Een van de grootste voordelen van shortlease is dat het relatief goedkoop is. Je betaalt maandelijks minder dan bij een reguliere lease, omdat je slechts voor een bepaalde tijd (meestal niet meer dan één of twee maanden) een auto leaset. Dit maakt shortlease bijzonder geschikt voor mensen die niet vast willen zitten aan een leasecontract voor een langere periode. Deze leasevorm wordt ook weleens auto abonnement genoemd. Daarmee wordt hetzelfde bedoeld.

Shortlease is Flexibel

Shortlease is ook flexibeler dan andere leasevormen. Je kunt na afloop van het contract gemakkelijk opzeggen of verlengen. Dit maakt shortlease bijzonder geschikt voor mensen die niet vast willen zitten aan een leasecontract voor een langere periode. Shortlease is een uitkomst voor veel mensen, omdat het een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere leasevormen. In dit artikel hebben we de voordelen van shortlease besproken. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het maken van je keuze.