Tesla Private Lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Tesla private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto van Tesla en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Tesla private lease is natuurlijk erg populair geworden

Wellicht de jongste autofabrikant die er nu te vinden is op de markt, maar daarom niet minder serieus te nemen: Tesla. Dit innovatief automerk is wel veel in het nieuws vanwege de baanbrekende elektrische auto’s die het produceert en is een blik op de gepresenteerde modellen al duidelijk waarom de verkoop zo hard gaat.

Het gaat namelijk om sportief ogende auto’s die geheel elektrisch aangedreven zijn en waarvan de prestaties de meeste andere auto’s ver achter zich zullen laten. Er hangt echter wel een relatief hoog prijskaartje aan zo een Tesla, maar is de auto toch voor grote groepen bereikbaar gehouden dankzij de Tesla private lease.

Het leasen van een auto met een verbrandingsmotor is al helemaal geen onbekend verschijnsel meer, maar zijn elektrische lease auto’s relatief jong op de markt. Dat maakt deze auto’s niet minder aantrekkelijk voor het leasen en zijn elektrische auto’s bijzonder voordelig wanneer het aankomt op de operationele kosten. Je hoeft namelijk nooit meer naar de pomp en valt ook het onderhoud stukken goedkoper uit

Tesla private leasen is natuurlijk relatief duur

Wie de modellen van Tesla bekijkt zal moeten toegeven dat die er wel heel sportief uitzien. Dat is ook de bedoeling van het merk omdat het concept van elektrisch rijden ook voor een jongere doelgroep bekend moet worden en het voor Tesla duidelijk is dat men graag rond wil rijden in een auto die er niet alleen sportief uitziet, maar ook qua prestaties niet zal teleurstellen.

Het leasetarief ligt wel wat hoger dan de doorsnee lease auto, maar wordt dat wel ruimschoots gecompenseerd door de besparing die je opdoet door niet meer te hoeven tanken.

Nu is in het geval van een private lease het onderhoud niet voor rekening van de lessee, maar wel de brandstofkosten. Dit levert een grote besparing op die op jaarbasis wel een paar duizend euro kan schelen. Je begrijpt dus wel dat dit een voordeel is een elektrische lease auto wel van de rest onderscheidt en rij je extra comfortabel in rond vanwege de fluisterstille motor.

Ook het bereik dat de batterijen aan de auto geven is geen groot probleem meer omdat die in de meeste gevallen ruim voldoende is en er op steeds meer plekken speciale oplaadpunten te vinden zijn. Even gauw wat “bijtanken” is dus geen probleem.

 

 

Prettige contractvoorwaarden bij Tesla Private Lease auto

Voor de milieubewuste personen is deze auto de beste manier om zichzelf te kunnen verplaatsen en kan dat ook op een wijze die het financieel niet te zwaar zal maken. Qua aanschafprijs is een Tesla over het algemeen wat prijzig en wordt het met een private lease mogelijk gemaakt om de kosten gelijkmatig uit te spreiden.

Een elektrische auto leasen is geen onbekend verschijnsel meer en zijn er een aantal merken die met hun eigen versies op de markt komen. Een Tesla is echter een klasse apart en is dit merk volledig toegelegd op het produceren van elektrische auto’s.

Dit is ook te merken aan de prestaties die de auto’s leveren en hun sportieve inborst. Met een Tesla private lease is het nu mogelijk om deel uit te maken van de steeds groter wordende groep personen die uitsluitend in elektrische auto’s rijdt.

 

Laatst geüpdatet op