Stap 1)Kies je merk
Stap 2)Kies je looptijd
Stap 3)Kies je km's
Stap 4)Kies je bijtelling

Tweedehands auto leasen

Wanneer u geen grote uitgave wilt doen aan een auto en wel op korte termijn wilt rijden in een betrouwbaar voertuig, dan is het een optie om een tweedehands auto te leasen. Een tweedehands auto leasen biedt u diverse voordelen. Wanneer u een tweedehands auto wilt leasen, dan heeft u diverse opties. Hierdoor kunt u het leasen goed aanpassen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

De termijn van het leasen

Als u leaset, dan heeft u met een zogenaamde leasetermijn te maken. Dit is de duur van het contract dat u afsluit. Een voordeel ten opzichte van private lease, waarbij u een heel nieuwe auto leaset voor privé gebruik, is wel dat de duur relatief kort kan zijn. In de meeste gevallen gaat u bij private lease een overeenkomst aan voor twee of soms vier jaar. Bij het leasen van een tweedehands auto kunt u kiezen voor een aanzienlijk kortere termijn. Zo kunt u de auto bijvoorbeeld ook voor enkele maanden leasen.

Een betrouwbare auto

Iedereen wil natuurlijk gebruik maken van een betrouwbare auto. Echter, een heel nieuwe auto leasen is niet voor iedereen weggelegd en de aanschaf van een goede auto behoort ook niet voor iedereen tot de mogelijkheden. In dit geval is het zeker een goede keuze om een tweedehands auto te leasen. U betaalt een lager tarief dan wanneer u een heel nieuwe auto leaset en u hoeft geen aanschafprijs te betalen. Wanneer u een tweedehands auto leaset bij LeasePlan, dan heeft u de zekerheid dat de tweedehands auto zeer betrouwbaar is. De auto’s worden goed gecontroleerd en doorlopen een technische keuring. Daarnaast gaat het om auto’s die niet ouder zijn dan drie jaar. De occasion lease auto’s hebben altijd goed en professioneel onderhoud genoten.

Representatieve voertuigen

Wanneer u een tweedehands auto wilt leasen, dan heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende representatieve voertuigen. De meest bekende en meest populaire automerken en –typen zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod occasions. Hierdoor kunt u goed uitgaan van de persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een auto voor u alleen, of moet er een heel gezin in vervoerd kunnen worden? Gebruikt u de auto dagelijks of uitsluitend eens per week voor de boodschappen? Zo zijn er meer zaken om over na te denken bij het maken van een keuze. De voertuigen zien er gegarandeerd goed uit en zijn vaker beschikbaar in meerdere kleuren. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend kennis maken met het assortiment occasions.

De tweedehands auto is snel leverbaar

LeasePlan heeft een ruim aanbod aan occasions die goed geschikt zijn voor lease. Deze occasions staan in principe al klaar voor personen die een tweedehands auto willen leasen. Hierdoor is de wachttijd niet lang. Alle aangeboden auto’s zijn op korte termijn leverbaar, waardoor u er al op korte termijn in kunt rijden. Daarnaast is het niet nodig om een auto te regelen om de leaseauto op te halen op een locatie van LeasePlan.  Wanneer u een tweedehands auto heeft uitgezicht om te leasen, dan kan deze op ieder gewenst adres worden afgeleverd.

Alle voordelen samen

Een tweedehands auto leasen bij LeasePlan biedt u vele voordelen. Kunt u geen passende tweedehands auto vinden om te leasen, dan helpt LeasePlan graag met het vinden van de juiste auto. De beschikbare auto’s zijn snel leverbaar en kunnen op ieder gewenst adres binnen Nederland worden afgeleverd. Daarnaast gaat het altijd om auto’s die goed onderhouden en jonger dan drie jaar zijn. U kunt kiezen voor een kortere periode lease en rijdt in een auto met een relatief lage kilometerstand. Kortom, het is een fijne optie wanneer u voordelig wilt leasen.

Tweedehands auto leasen
4 (80.65%) 31 votes