Volvo Private lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Volvo private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto van Volvo en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Volvo Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

Als het op de Zweden aankomt, springt Volvo gelijk bij een ieder op als het op auto’s aankomt en geniet dit merk bekendheid om niet alleen het comfort die ze de inzittenden biedt, maar ook de hoge mate van veiligheid.

Dit is gelijk ook een punt waar het merk zich op beroept bij het aanbieden van haar auto’s en is de vraag naar lease Volvo’s daarop ook groot. Of het nu gaat om een ruime familieauto of een stoere terreinauto, met een private lease komt elke Volvo binnen ieders bereik.

Dat is iets wat zeker meegenomen wordt bij de berekening van het leasetarief en draagt de afschrijving voor een groot deel bij aan de hoogte van het bedrag.

Wat een private lease zo aantrekkelijk maakt is dat het risico volledig voor rekening van de leasemaatschappij komt en in het geval van een hogere (actuele) afschrijving de lessee als winnaar uit de bus zal komen. Bij de aanschaf van een auto houdt men doorgaans niet veel rekening mee dat de auto in de eerste 5 jaren een groot deel van haar waarde kwijt kan raken.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de volgende zaken

Dit gaat harder voor sommige modellen en merken en is het een inschatting die door de leasemaatschappij wordt gemaakt om de factor te berekenen voor nieuwe auto’s die hun naam op de automarkt nog moeten bewijzen.

Als lessee hoef jij je daarover helemaal geen zorgen te maken en is het maandelijkse tarief het enige wat betaald dient te worden. Ook na afloop van het contract ligt het aan de leasemaatschappij wat die met de auto zal doen en hoe ze de restwaarde nog eruit kunnen halen.

Volvo’s behouden hun waarde wel goed

Het voordeel van auto’s die steeds weer bewijzen hun waarde vast te houden is dat de afschrijvingsfactor binnen het leasetarief laag kan worden gehouden. Na afloop van het contract bezit de auto namelijk nog over een hoge dagwaarde. De tarieven zijn dus al meteen scherp bij een Volvo private lease en komt dat wel goed uit als gekeken wordt naar de fraai vormgegeven modellen boordevol accessoires. 

 

Prettige contractvoorwaarden bij Volvo Private Lease auto

Ook aan ruimte is er bij een Volvo geen gebrek en hoef je nooit tijdens de vakantie niet een grotere auto te huren om het hele gezin en bagage mee te kunnen vervoeren. Ook qua uitstraling zit het wel goed met een Volvo en kan je rekenen op pechhulp in de meeste Europese landen.

Deze regeling maakt het ook mogelijk om een vervangend vervoer aangeboden te krijgen wanneer de leaseauto wat langer in de garage zal blijven voor reparatie. De kans op panne met zo een Volvo is wel klein, maar is zo een pechhulp regeling altijd wel leuk om in jouw achterzak te hebben.

Een stevige auto die ruimte genoeg biedt en ook nog comfortabel is om er mee rond te rijden vindt je zeker in één van de vele modellen die met een Volvo private lease binnen het bereik van haast een ieder komen.

De concurrerende tarieven maken daar zeker ook deel van uit en kan je als lessee ook bepalen welke accessoires je graag terug wilt zien in jouw eigen Volvo private lease.

 

Laatst geüpdatet op