Ben je op zoek naar een auto die geschikt is voor zakelijk gebruik? Dan is de Renault Captur een uitstekende keuze! Dit komt met name door de veelzijdigheid, comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid van de auto. Deze compacte crossover combineert het beste van twee werelden: de wendbaarheid en het brandstofverbruik van een hatchback met de ruimte en het comfort van een SUV. In deze tekst bespreken we de vele voordelen van de Renault Captur als zakelijke auto.

1. Modern en stijlvol design

De Renault Captur heeft een modern en stijlvol design, met strakke lijnen, een dynamische uitstraling en een gedurfde grille. Het prachtige en strakke ontwerp maakt een statement en zorgt voor een professionele uitstraling. Daarnaast is het design ook nog eens personaliseerbaar.


2. Ruim en flexibel interieur

Het interieur van de Renault Captur is daarnaast erg ruim en flexibel. De achterbank is bijvoorbeeld verschuifbaar, wat zorgt voor meer beenruimte of juist extra bagageruimte. De auto is groot genoeg voor 5 personen. Daarnaast biedt de Captur tal van opbergmogelijkheden. De auto beschikt over een groot dashboardkastje, deurvakken en handige bekerhouders. Of je nu veel aan het werk bent in de stad of juist vaak langere afstanden rijdt, de Renault Captur is een goede keuze.


3. Leuke extra’s

De Renault Captur is uitgerust met geavanceerde technologie die het zakelijk gebruik vergemakkelijkt. Het infotainmentsysteem is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, waardoor je jouw smartphone eenvoudig kunt koppelen en toegang hebt tot jouw favoriete apps, contacten en muziek. Daarnaast beschikt de auto over verschillende veiligheids- en rijassistentiesystemen, zoals adaptieve cruise control, een dodehoekdetectie en een achteruitrijcamera, die het rijden veiliger en aangenamer maken.


4. Een efficiënte motor

De Renault Captur is verkrijgbaar met verschillende efficiënte benzinemotoren en een plug-in hybride variant. Deze motoren bieden een uitstekende balans tussen prestaties en brandstofverbruik, waardoor je kunt profiteren van lagere brandstofkosten en een lagere CO2-uitstoot. Voor zakelijke rijders kan dit ook fiscale voordelen opleveren, zoals een lagere bijtelling. Bekijk dan ook de verschillende Renault Captur-uitvoeringen.

5. Betrouwbaarheid en onderhoud

Renault staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de Captur is daarop geen uitzondering. De auto is gebouwd met hoogwaardige componenten en heeft een indrukwekkende reputatie op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent dat je kunt rekenen op minimale onderhouds- en reparatiekosten.

Wil je meer te weten komen over deze prachtige auto? Neem dan snel een kijkje bij Stam Renault.