Over Leaseauto.net

Over ons

Wij zijn een groep ondernemers die zelf regelmatig geïrriteerd raakte tijdens het bekijken van alle mogelijkheden in de leasemarkt. Het aanbod is groot en je hebt vaak geen idee of het nog goedkoper kan, daarnaast zijn er talloze modellen beschikbaar voor de zakelijke markt en kun je als consument genoeg opties vinden in de prive lease markt.

Geef niet onnodig veel geld uit

Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld niet onnodig uitgegeven hoeft te worden. Je wil natuurlijk groeien als bedrijf en de beste prijs vinden voor je zakelijke lease auto. Als consument kan het ook behoorlijk handig zijn om lease auto’s te vergelijken, daardoor kun je namelijk gemakkelijk honderden of zelfs duizenden euro’s besparen op diverse kosten.

  • Het is bij ons mogelijk om aanbieders te vergelijken op een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn natuurlijk verschillend per product. Je zult merken dat je soms gebruik maakt van een handige vergelijker die je volledig kunt personaliseren.
  • Daarbij heb je voor verschillende diensten de mogelijkheid om verschillende offerte’s op te vragen om de beste deal te vinden. Ook bieden we statische vergelijkingen aan voor zakelijke diensten zoals leasing. Je krijgt daardoor een groot totaalbeeld van de markt, daardoor wordt de keuze voor een aanbieders een stuk makkelijker.

Transparant over ons verdienmodel

Transparantie is tegenwoordig een belangrijk onderwerp geworden, het is bij ons dan ook een kernwaarde om transparant te zijn en blijven over het simpele verdienmodel van onze website. Als je de keuze maakt om een dienst te gaan gebruiken ontvangen wij een vergoeding van de aanbieder waar je voor gekozen hebt.

Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer of consument gratis alle lease diensten kunt vergelijken. Kosten besparen hoeft dus helemaal geen geld te kosten, soms ben je al klaar in 3 minuten.

Een win-win situatie

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter op onze contactpagina. We proberen dan zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden zodat je aan de slag kunt gaan.

Leaseauto.net streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen.

Heb je een keuze gemaakt?

Ben je er uit en wil je de proef op de som gaan nemen? Regel alles direct online of plan een proefrit in bij een van de beschikbare leasemaatschappijen om te kijken of de leaseauto die jij op het oog hebt ook echt bij je past.

✓ Volledig onafhankelijke vergelijking contracten
Alles direct online regelen, of een proefrit plannen
✓ Als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen
✓ Alle informatie die je nodig hebt op 1 centrale plek

Bekijk alle private lease merken in Nederland