Leasemaatschappij vergelijken in 2024?

Wil je meer te weten komen over een bepaalde leasemaatschappij? Bekijk alle reviews van lease bedrijven in Nederland op leaseauto.net en kies de allerbeste deal uit in 3 minuten.

Alle leasebedrijven reviews op een rijtje

seat logo
volvo logo
kia logo
fiat logo

Beste leasemaatschappij 2024

Er zijn een groot aantal leasemaatschappijen in ons land actief en strijden ze allemaal om een deel van de leasemarkt. Deze is steeds populairder aan het worden en komt dat van zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder. Om het je allemaal wat makkelijker te maken hebben wij de beste leasemaatschappijen van 2020 op een rijtje gezet:

 1. Athlon
 2. Justlease.nl
 3. Seat Lease
 4. Toyota lease
 5. Volkswagen Lease
 6. KIA Lease
 7. ANWB

De kleine maatschappijen mogen niet vergeten worden

De bovenstaande maatschappijen behoren alle 6 tot de grote “spelers” in de markt en beschikken over filialen en samenwerkende partners die wereldwijd leveren.

 • Er zijn echter ook kleinere maatschappijen die ook naar volle tevredenheid van hun klanten functioneren en is Friesland lease uitgeroepen tot de beste in de categorie kleine/middelgrote leasemaatschappijen. Binnen deze categorie bekleden Wagenplan en Witteburg Lease tot de tweede en derde.

Beste groot zakelijke leasemaatschappij

Naast het leasen van auto’s zijn er ook maatschappijen die ook de service aanbieden om voor bedrijven het compleet wagenpark te beheren. Dit neemt heel wat werk uit handen van zo een bedrijf en kan zij haar energie volledig richten op overige takken van de bedrijfsvoering.

 • Met een wagenparkbeheer worden alle aspecten die verbonden zijn aan het bezit van een ruim wagenpark, zoals de ingewikkelde onderhoudsschema’s en de zoektocht naar vervangend vervoer in het geval van een defect.
 • Voor het wagenparkbeheer is Wagenplan uitgeroepen tot de beste en volgt Alphabet op de tweede plaats.

 

Beoordeling op service en prijs

De beste leasemaatschappij wordt uitgekozen op basis van service, mogelijkheden en prijs. Zo wordt er gekeken naar het klantcontact, de voordelen van een leasecontract, de maandelijkse kosten en de diversiteit in het aanbod.

 • De strijd is met het uitroepen van deze maatschappijen niet beëindigd en blijft elke leasemaatschappij zich inzetten om haar klanten het beste te kunnen bieden.
 • Het is daarbij goed om te weten dat ook de kleinere maatschappijen hard aan de weg timmeren om hun klanten het beste te kunnen bieden.
 • Voor het maken van een keuze is het dus goed om eens even een kijkje te nemen bij een aantal leasemaatschappijen omdat de onderlinge concurrentie er steeds veranderingen worden aangebracht op het gebied van klantenservice, maar ook aantrekkelijke voorwaarden.

Direct beginnen?

Wil jij direct aan de slag en reviews bekijken? Scroll dan snel naar boven of klik hier om een selectie te maken tussen alle beschikbare leasemaatschappijen in Nederland. Genoeg gelezen en klaar om rond te gaan kijken naar beschikbare lease auto’s? 

Voordelen reviews lezen

Onafhankelijke informatie lezen over leasemaatschappij
Gemakkelijk en snel alle contactinformatie bekijken
Alle mogelijkheden in oogopslag inzichtelijk
Kortingen en aanbiedingen verzilveren

Bekijk alle private lease merken in Nederland