Score: 8,3

Contactgegevens ikrij.nl

Stationsplein Noord-Oost 414
1117 CL Schiphol

https://www.athlon.com/nl/zakelijk

[toc]

Athlon Private Lease Review 2020

Athlon behoort tot de marktleiders in de autolease branche in Nederland en beschikt daarom over veel expertise. Athlon haar doel is de mobiliteit van haar klanten zo goed mogelijk in te richten. Dat doen ze al meer dan 100 jaar en dat doen ze nu nog steeds. Athlon is met ruim 110.000 auto’s marktleider en de specialist op het gebied van autoleasing in Nederland. Athlon is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van leaseauto’s, maar houdt zich ook bezig met het bieden van mobiliteitsoplossingen.

Bij Athlon Private Lease kun je tegen een scherp tarief een auto leasen. Athlon heeft buiten Nederland ook nog eens 10 vestigingen in Europa. Athlon biedt haar lease services voor particulieren (Athlon Prive Lease) en ook voor bedrijven (Athlon zakelijk lease). Daarnaast biedt zij ook de een Athlon Occasion Lease.

Athlon Private Lease wil graag haar service zo persoonlijk en laagdrempelig mogelijk maken. Als klant heb je altijd één contactpersoon. Zo weten jij en diegene altijd waar het over gaat.

Waarom leasen bij deze lease maatschappij?

Athlon Private Lease heeft een groot aanbod van verschillende merken auto’s waar je uit kunt kiezen. Het maakt niet uit welk budget je hebt, je kunt altijd wel een auto vinden die past binnen je budget. Ze bieden verschillende merken uit elk segment. Wanneer je een zuinige kleine auto zoals een Opel Karl wilt rijden, of toch liever die luxe Mercedes GLA. Het kan allemaal.

Een ruim aanbod aan automerken

Bij Athlon vind je de meest voorkomende automerken zoals BMW, Smart, Citroën, Suzuki, Ford, Opel, Renault, Kia, Nissan, Skoda, Peugeot, Mercedes en nog enkele andere kwalitatieve merken. Athlon Private Lease biedt daarnaast altijd goede kwaliteit en hechten vele waarde aan klantenservice. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van Athlon Occasion Lease. Er zijn volop Athlon Lease Occasions beschikbaar. Kijk eens op de website van Athlon Carlease. Daar vind je alle mogelijkheden als het gaat om een Athlon Car Lease Occasion. Je hebt een ruime keuze aan Athlon lease occasions.

Het enige wat je als klant moet doen, is maandelijks een vast bedrag betalen voor de auto. Ook maakt Athlon Private Lease het heel makkelijk voor je om je auto in te ruilen. Je kunt een nieuwe auto uitkiezen die voldoet aan je persoonlijke wensen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om deze auto makkelijk in te ruilen, een nieuwe auto te kiezen die bij hen past en kunnen een nieuwe auto rijden zonder grote investering vooraf.

Verder kunnen klanten met het Athlon Prive Lease Protectieplan het abonnement zonder extra kosten opzeggen. Dit kan in het geval van ontslag, echtscheiding en of overlijden. De klant kan dus rekenen op een solide en betrouwbare leasecontract van Athlon Private Lease.

Hoewel de meeste private lease maatschappijen soortgelijke leasecontracten aanbiedt, is het altijd verstandig om de verschillen onder de loep te nemen. Je kunt voor jezelf altijd de keuze maken om eerst de verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Op verschillende sites kun je de leasemaatschappijen met elkaar vergelijken.

Een Private Athlon lease aanvragen

Het aanvragen van een Athlon Private Lease contract, ook wel het Athlon abonnement, doe je eenvoudig online. Op de website van Athlon Private Lease zie je bij het private lease gedeelte het ruime aanbod auto’s inclusief alle voorwaarden van het Athlon abonnement. Ook wanneer je op zoek bent naar een Athlon occasion of andere aanbiedingen kun je op basis van deze wensen zoeken.

Zodra je een auto hebt gevonden die voldoet aan je wensen, kun je de looptijd en aantal kilometers nog opgeven. Wanneer je aanvraag is ingediend, de krediet check is gedaan en de aanvraag is goedgekeurd, kun je een contract gaan tekenen en lekker genieten van je nieuwe lease auto.

Wanneer je bepaalde vragen hebt aan Athlon kun je gemakkelijk met Athlon Car Lease contact opnemen.

Athlon voordelen

Bij Athlon Private Lease kun je tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto rijden. In dit bedrag zitten alle kosten inbegrepen, je hoeft nergens meer voor te betalen. Van de rest hoef je er niet meer over na te denken. Alles wordt namelijk voor je geregeld. Een aantal voordelen van een Private Lease Athlon zijn:

  • Je kunt makkelijk je oude auto inruilen
  • Je hoeft niet je spaargeld te gebruiken en hoeft ook geen te doen.
  • Geen fiscale bijtelling
  • Indien je ontslag kriigt of in geval van scheiding of overlijden biedt Private Leasae Athlon een garantie waarmee je contract boetevrij kunt opzeggen.

In het Athlon prive lease abonnement zijn vrijwel alle gangbare zaken opgenomen. Zo krijg je een auto inclusief wegenbelasting en autoverzekering. Standaard is ook een ongevallen verzekering voor inzittenden meegenomen. Het onderhoud, de reparaties en pechhulp met vervangend vervoer na 72 uur is ook standaard inbegrepen. Het enige wat jij nog moet doen is te tanken en de eventuele boetes betalen.  Voor de rest kun je gewoon lekker gaan genieten van je Athlon Private Lease auto.

Athlon Private Lease ervaringen / Private Lease ervaringen

Athlon behaalt een goede score uit de verschillende reviews. Ze scoort gemiddeld een 8.5 / 10. Dit is gebaseerd op 156 reviews. Athlon scoort hoog op het gebied van communicatie en informatieverstrekking met gemiddeld een 8.1. Ook ervaren klanten de service aangaande schade/ pech, onderhoud, als zeer goed, met een 8,5 gemiddeld. Waar Athlon vooral in uitblinkt volgens de klanten is op het gebied van bereikbaarheid, communicatie en vriendelijkheid en kundigheid van de medewerkers.

Ze krijgen als cijfer hiervoor respectievelijk 9,2 en 9,8. klanttevredenheid. Ook ervaren de klanten de tijd tussen de aanvraag en het contact als zeer positief. De showroom in Soest en de aflevering van de auto krijgt gemiddeld een 9, dus heel goed. Als het gaat om de deskundigheid en het aanbod scoren ze ook heel hoog.

Lees ook eens de verschillende reviews en lees de klant ervaringen, beoordelingen en meningen. Zo krijg je een beter beeld waar men zoal tegenaan is gelopen bij het leasen van een auto. 

Natuurlijk is het ook wijs om altijd het aanbod van Athlon private lease te vergelijken met de verschillende andere aanbieders. Dit kan eenvoudig in onze vergelijker.

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland