Zoek je een geschikte rijschool Arnhem en omgeving? Bij de verkeersschool Wesseldijk haal je in een korte tijd én tegen een scherpe prijs jouw rijbewijs. Deze ANWB rijschool staat bekend om een zeer divers aanbod verkeerscursussen, rijlessen en aanvullende trainingen. Zo kun je er ook bijvoorbeeld je motor, vaar of scooterrijbewijs halen. Ook binnen de lessen zelf is veel mogelijk. Denk aan een proefles vooraf, tussentijdse evaluatie, persoonlijk advies over de lessen en coaching, en examen en lesgeld garantie. Meestal is er geen wachtlijst en kun je snel beginnen. Vanwege de intensieve voorbereiding van ervaren professionals en kun je met een zeker en veilig gevoel de weg op!

De mogelijkheden

Wesseldijk is meer dan een rijschool alleen. Het is een logistiek opleidingscentrum met eindeloos veel interessante mogelijkheden als het gaat om verkeers en rij opleidingen. Naast je rij of motorrijbewijs kun je er als logistiek medewerker of chauffeur ook aanvullende rijbewijzen en certificaten halen. Denk bijvoorbeeld aan alle nodige diploma’s voor het besturen van andere voertuigen. Denk aan een vrachtwagen C of C1 rijbewijs, code 95, en bus, lange en zware voertuigen of tractor rijbewijs en je taxi diploma of taxipas. Mocht je zelf een rijschool willen opstarten, zijn er ook mogelijkheden om verschillende instructeurs-diploma’s te behalen.

Hoog slagingspercentage

Met dank aan een groot team van jarenlang ervaren, enthousiaste en bevlogen instructeurs word je vakkundig voorbereid op de theorie en praktijkexamens en weet je precies wat je te wachten staat voordat je aan een examen begint. Daarom heeft Wesseldijk een zeer hoog slagingspercentage van tussen de 96 en 100 procent, en behoren zij daarnaast tot de grootste in de regio.

Snel je diploma op zak

Wist je dat je bij Wesseldijk vanaf 16 jarige leeftijd al in een dag je scooterrijbewijs kunt halen op een gloednieuwe Vespa? De gemiddelde lesduur voor het behalen van je scooterrijbewijs is 4 uur tijd. Hoe snel je het diploma op zak hebt hangt uiteraard af van verschillende factoren. Denk aan je rijvaardigheid, leersnelheid en verkeerskennis en inzicht. Bijna alle leerlingen die de opleiding volgen halen het daadwerkelijk binnen die vier uur. Ook bij de scooter rijlessen krijg je les van professionals die je de nodige tips geven over  hoe je tijdens het rijden met verkeerssituaties om moet gaan en alles waar je op moet letten als je met een scooter rijdt op de weg. Je krijgt hoge kwaliteit lessen in theorie en praktijk en dat voor de laagste prijs! Schrijf je direct in voor een van de lespakketten en profiteer van mooie aanbiedingen of bel eerst voor alle informatie, de klantenservice staat voor je klaar!