Easypark is een mobiele app die vaak wordt gebruikt voor parkeerbeheer. Met een EasyPark account kunnen gebruikers hun parkeertijd verlengen, parkeertransacties bijhouden en betalingen beheren via de app. Ook ingewikkelde locaties zijn met behulp van Easypark geen enkel probleem meer! Reserveer je parkeerplek (binnen heel Europa) en weet zo dus zeker dat jij op tijd bent voor je  vlucht, concert, wedstrijd of feestje! 

Easypark is er voor iedereen, particulieren en bedrijven. 

Voor particulieren biedt EasyPark een gebruikersvriendelijke app aan waarmee je parkeerplaatsen kunt vinden, betalen en beheren. Geen gedoe meer met honderd muntjes aan kleingeld bij parkeerautomaten. Met de app kun je eenvoudig je parkeertijd verlengen als je langer wilt blijven en ontvang je pushmeldingen voordat je tijd verloopt.

Ook voor bedrijven is EasyPark een waardevol instrument voor het beheren van parkeer opties.Zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven ervaren voordelen bij het gebruik van Easypark. Een extra pluspunt is de mogelijkheid om parkeerplaatsen toe te wijzen aan je gasten of bezoekers. Bovendien biedt dit digitale proces toegang tot exclusieve diensten die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Werknemers kunnen probleemloos parkeren, terwijl werkgevers toegang hebben tot handige tools voor rapportage en kostenbeheersing. 

Transparantie en controle over je kosten 

EasyPark biedt transparantie in parkeerkosten, zodat je altijd op de hoogte bent van de tarieven. Of je nu af en toe parkeert als particulier of als bedrijf regelmatig gebruikmaakt van parkeer opties, EasyPark streeft ernaar kosteneffectieve oplossingen te bieden die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Easypark geeft inzicht in de parkeerkosten per parkeerplek en per minuut. Dus ben jij een half uurtje weg en ben je benieuwd naar wat je kwijt bent? Check dan de app en die geeft aan hoeveel het parkeren tot dan toe kost! Deze transparantie en controle zorgen ervoor dat je niet voor onverwachte torenhoge parkeerkosten komt te staan. Het is natuurlijk wel heel erg belangrijk dat je de parkeermeter uit zet zodra je terug bent bij je auto, zodat je niet te veel gaat betalen!

Easy park tips

1. Aanpasbare meldingen gebruiken

Stel aangepaste meldingen in de app in om op de hoogte te blijven van je parkeersessies. Ontvang waarschuwingen voordat je parkeertijd verloopt, waardoor je tijdig actie kunt ondernemen. Deze functie verzekert je van een zorgeloze parkeerervaring en voorkomt boetes door verlopen parkeertijden.

2. Kostenbeheersing en rapportage:

Als je Easypark voor zakelijk gebruik inzet, maak dan gebruik van de ingebouwde kostenbeheersing en rapportagetools. Houd overzicht over parkeerkosten, toewijzingen en gebruikspatronen. Deze gegevens kunnen waardevol zijn bij het optimaliseren van zakelijke uitgaven en parkeer processen.

3. Vergeet je app niet uit te zetten!

Het kan nog weleens gebeuren dat je terugkomt bij je auto, je hebt haast en je rijdt snel weg. Helaas kom je er na een tijdje pas achter dat je Easypark aan hebt laten staan, en je dus onnodige kosten hebt gemaakt. Wil je dit voorkomen? Leg dan een reminder (voorwerp) op je stoel of stuur, iets wat je wel moet zien wanneer je weg rijdt. Wanneer je terugkomt in je auto en dit voorwerp moet wegleggen, denk je als eerste aan je parkeerapp! 

Easypark opzeggen

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je geen gebruik meer maakt van Easypark. Dan is het van belang om je account op te zeggen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Easypark opzeggen gaat het beste met Xpendy. Dit is jouw digitale rechterhand bij het opzeggen van al je abonnementen en lidmaatschappen. Met Xpendy heb je niet al dat gedoe van zoeken naar de beste manier, de juiste contacten en/of ellendig lange wachttijden om je abonnement op te zeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en vervolgens achterover te leunen terwijl jouw abonnement voor je wordt opgezegd!