Score: 8,3

Contactgegevens ikrij.nl

auto@mijndomein.nl

085 – 888 75 51

Postbus 2448

8203 AK Lelystad

https://www.mijndomein.nl/auto/

[toc]

Leasemaatschappij Mijndomeinauto Review 2020

Sinds 2010 is MijnDomeinAuto begonnen met het leasen van auto’s. Dit Nederlandse bedrijf is uitgegroeid tot het meest transparante en milieuvriendelijke autoleasebedrijf voor particulieren. MijnDomeinAuto vergelijkt zijn prijzen voortdurend met die van andere lease aanbieders op de markt. Daarom kunnen zij je de ‘Best Deal’ garanderen. Zo vind je bij dit leasebedrijf altijd de beste deals met een 100% prijsgarantie.

MijnDomeinAuto wil het rijden zo goedkoop mogelijk maken voor haar klanten en het meest transparante leasecontract blijven aanbieden. Dit garandeert zij aan de klant. Je leasetarief ligt vast gedurende de gehele looptijd van je leasecontract. Geen gedoe met jaarlijkse indexeringen of verhogingen van het verzekeringstarief of renteaanpassingen. Alleen wanneer er sprake is van een belastingverhoging dan kan er een verhoging plaatsvinden.

MijnDomeinAuto onderscheidt zich van andere particuliere leasemaatschappijen, doordat het milieubewust handelt en graag bijdraagt aan het aanbieden van milieuvriendelijke auto’s. Niet alleen biedt deze maatschappij zuinige auto’s aan, maar ook milieuvriendelijke elektrische auto’s. Kortom, bij MijnDomeinAuto kun je gewoon rondrijden in je leaseauto, zonder poespas en zonder zorgen.

Waarom leasen bij MijnDomeinAuto?

Mijn Domein Auto kan haar klanten laten profiteren van scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden. Je hebt al een private lease vanaf €7 per dag. Met een private lease is het mogelijk om als particulier te genieten van de voordelen van een nieuwe auto, zonder te hoeven investeren. Een perfecte oplossing als je snel een kwalitatieve en betrouwbare auto nodig hebt. Je kunt je spaargeld dan gewoon voor iets anders gebruiken.

Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit is erg handig omdat je altijd van voren af aan weet waar je aan toe bent. Bij Mijn Domein Auto heb je een ruime keuze aan Private Lease auto’s. Je kunt ook gewoon je schadevrije jaren blijven opbouwen gedurende de periode waarin je in een MijnDomein Auto rijdt. Bijkomend voordeel is dat je met een leaseauto niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland van pechhulp kunt genieten. Bij pech wordt je altijd zo snel mogelijk geholpen.

De voordelen

Je kunt bij MijnDomeinAuto voor een scherp en vast maandtarief een nieuwe MijnDomein auto leasen. De minimale looptijd bij MijnDomeinAuto is 24 maanden. Je bent gegarandeerd van een vast maandelijks leasebedrag met een 100% prijsgarantie. Interessant aan een MijnDomein Auto is dat er geen BKR check en registratie is, alleen een credit check. Je huurcontract heeft dus geen gevolgen voor een eventuele hypotheekaanvraag. Dit bedrijf mag de auto ook uitlenen aan bijvoorbeeld familie of vrienden. Zij kunnen de auto zonder problemen voor een korte periode rijden, mits zij een geldig rijbewijs hebben. Voordelen van het leasen bij MijnDomein Auto:

  • Direct rijden
  • 100% prijsgarantie
  • Geld terug voor minder kilometers
  • Geen minimum schadevrije jaren
  • Standaard deluxe-modellen
  • Geen BKR registratie
  • Korte termijn contracten

De tarieven zijn all-inclusive: Wegenbelastingen, BTW, onderhoud & reparaties, All-risk verzekering, Inzittendenverzekering en 24/7 pechhulp. Vervangend vervoer bij een MijnDomein auto in geval van schade of reparatie is ook inbegrepen in de prijs.

Het huren van een auto kan zeer voordelig voor je zijn. Toch is het altijd aan te raden om de verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Dit kan eenvoudig in onze vergelijker. Wil je direct weten of MijnDomeinAuto de beste keus is voor jouw wensen? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Speciale box aan boord

Wat Mijn Domein Auto uniek maakt, is dat wanneer je een auto leaset, je een MijnDomein Auto krijgt met een zogenaamde black box. De box kun je vergelijken met die van een vliegtuig of vrachtwagen. Deze box registreert je rijgedrag, het aantal kilometers en de routes die je rijdt. Wanneer je een auto huurt bij Mijn Domein Auto ga je akkoord met de verwerking van deze gegevens. Deze worden gecontroleerd door MijnDomeinAuto. In geval van ‘foutief rijden’ (volgens de voorwaarden) wordt de leaseauto van de particulier afgenomen, maar de maandelijkse kosten lopen door tot het einde van het contract. Het is dus erg belangrijk dat je dit van tevoren weet om onverwachte verrassingen te voorkomen. 

Hoe vraag ik een leaseauto aan bij MijnDomeinAuto?

Je kiest online een auto, geeft aan wat je gewenste looptijd is, het aantal kilometers dat je jaarlijks verwacht te rijden, welke kleur je wilt en of je met of zonder de stickers van de sponsor wilt rijden. Nadat je het gewenste model hebt geselecteerd, met de rest van de gegevens, zie je direct een persoonlijk aanbod. In deze offerte zijn alle kosten inbegrepen. Dit is ook inclusief de motorrijtuigenbelasting en BTW.

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte en de leaseauto hebt besteld, ontvang je het privé-leasecontract per e-mail. Wanneer de auto klaar is om afgeleverd te worden, neemt MijnDomeinAuto contact met je op om een afspraak te maken om de auto op te halen. De levering vindt dan plaats bij de leverancier van de auto.

Je kunt natuurlijk ook altijd zelf met MijnDomeinauto contact opnemen voor vragen over de aanvraag of je leaseauto. Alle contactgegevens voor je MijnDomein auto lease kun je vinden op hun website. 

MijnDomeinAuto ervaringen

De ervaringen van klanten met deze MijnDomein auto lease zijn gemiddeld. Op sommige review sites scoren ze heel hoog, bijvoorbeeld met een gemiddelde score van 8,4 op 10. Maar er zijn ook sites waar de MijnDomeinAuto minder goed scoren. Dit komt omdat bepaalde mensen zeer tevreden zijn over bepaalde zaken, maar helaas voor MijnDomeinAuto weer ontevreden over andere onderwerpen. Men zegt vaak over een Mijn Domein Auto dat ze goed onderhouden zijn. Tevens vinden ze een Mijn Domein Auto betrouwbaar en van goede kwaliteit. De meeste klanten vinden het ook niet vervelend om reclame te hebben op de Mijn Domein Auto.  

Maar MijnDomeinAuto kan nog wel haar dienstverlening verbeteren en hier extra aandacht en zorg aan geven. Klanten omschrijven de klantenservice als ‘inefficiënt, traag en kritisch’.

Mensen moeten vaak lang wachten op antwoorden op vragen over hun auto of contract. Ook het klantidentificatie proces verloopt niet altijd even soepel. Dit kan als vervelend worden ervaren en geeft een onaangenaam gevoel. Andere klanten zijn zeer tevreden over de goede voorwaarden. Ook vinden veel de pechhulp in het buitenland uitstekend toen ze pech hadden met hun Mijn Domein auto

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland